Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DziwnaBabapewnietak

FACET - nie chcę tak z nim żyć :( proszę i dalej nic

Polecane posty

Gość DziwnaBabapewnietak

To jest chore i dla mnie nie zrozumiałe. Bo jak się kogoś kocha, to nie sprawia się tej drugiej osobie przykrości - ot i to cała moim zdaniem filozofia w związku, przynajmniej tak powinno być! Zrobię sobie takie zestawienie, żeby łatwiej było mi zauważyć jego błędy .... - Nie słucha mnie totalnie - Słucha się bardziej rodziny, kochanej MAMUSI i reszty rodziny - Potrafi mi powiedzieć po prostu - NIE - Nie czuję, że mogę na niego liczyć, a ktoś jak do niego zadzwoni to leci jak poparzony pomóc - Nawet mu się dupy nie chce ruszyć i robi mi wyrzuty, jak poprosiłam go żeby mnie rano odwiózł na autobus. Ale kto ma to robić jak nie on - mój mąż! Mam brata cholera prosić?! No ludzie - Totalnie olewa moje uwagi na temat jego ubioru - Nie myśli o mnie w codziennych sprawach - Specjalnie mnie denerwuje i cieszy się z tego a doszło już do tego że muszę brać środki uspokajające :( - W dupie ma to, że źle wygląda - Co raz rzadziej pomaga mi w domu, o wyniesienie śmieci robi mi awanturę i to się też tyczy innych rzeczy codziennych - Nie interesuje go moje życie, nie łączy się ze mną w smutku i radości a nawet czasem mnie wyśmiewa i dziwnie się na mnie patrzy jak jestem z czegoś zadowolona i się uśmiecham, zamiast się cieszyć z mojego szczęścia choćby było mało ważne i błahe - Błaźni mnie w towarzystwie znajomych i rodziny, nie ma w ogóle wyczucia a tyle razy go o to prosiłam Itd. Itd. Itd. Itd. Itd. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że Go i tak kocham. Jesteśmy małżeństwem. Ja mu nigdy niczego nie odmawiałam, nawet sexu. Miał wszystko na pstryknięcie palcem. Chcę z nim rozmawiać, przeżywać smutki i radości razem z nim, pomagać mu w problemach - po prostu chcę z NIM BYĆ! Bo kocham kochać i opiekować się. A ja - mówię mu, co mnie boli, czemu jest mi przykro, że chcę zmian, mówię mu to PROSTO W OCZY. I dalej nic. Olewa. Mówi, że mam swoje teorie. I tyle, nagadaj się teraz z takim człowiekiem. Za niedługo kopnę go w dupę i nic mnie nie zatrzyma. Pokocham kogoś innego i całą tą moją miłość przeleję na innego faceta. Chce poczuć się kochana i najważniejsza ;( Mówiłam mu, że mam granice wytrzymałości i one kiedyś puszczą to się śmieje i nie dowierza. Nie mam sił :( Co ja mam zrobić?

Gość kaskann
ZA dużo do czytania wiec nie czytam;-(

Gość DziwnaBabapewnietak
Sorry, musiałam choć część z siebie wyrzucić :(

Gość DziwnaBabapewnietak
Łatwo się mówi :( ja nie mogę odejść, nie mogę być sama!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość DziwnaBabapewnietak
Co ja mam mu powiedzieć, żeby się naprawdę przestraszył że mnie straci??? Może wtedy do niego dojdzie, że naprawde jest źle :(

Gość DziwnaBabapewnietak
Ja się tak staram, kocham go, przytulam,całuję robię wszystko by nie czuł się samotny i miał dużo czułości a on potrafi mnie ODEPCHNĄĆ :( to tak boli, ja nie mogę czegoś takiego zrozumieć! :(

Gość Yachu Chrystek
Nikt ci nie kazał wychodzić za mąż

Gość DziwnaBabapewnietak
Ale wyszłam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(

Gość DziwnaBabapewnietak
Dlaczego tak uważasz? :(

Gość monius171
uuu ale kicha... jezeli nie czujesz sie szczesliwa w tym związku to zakoncz go jak najszybciej, no chyba ze wlasnie tak chcesz spedzic reszte zycia...

Gość p. anna karenina ;
miał wszystko na pstryknięcie palcami dlatego Cię nie szanuje. cóż, wyprowadź się na jakiś czas.

Gość DziwnaBabapewnietak
Nie wiem jak to zakończyć. Jak go widzę i patrzę mu w oczy to zapominam o wszystkim i mam ochotę się śmiać :( żałosne, dlatego to pewnie jeszcze tyle czasu ciągnę

Gość monius171
ale to bez sensu... to jest chore :/ dziewczyno! Ty zaslugujesz na cos lepszego!

Gość DziwnaBabapewnietak
Ja chcę tylko kochać i nie być ciągle odpychana :( !!!!!!!!!!!!!!!! Potrafię dać facetowi wszystko czego pragnie, czego tylko chce ... on to wszystko może stracić i nie zdaje sobie z tego sprawy :(

Gość monius171
on juz Cie nie traktuje jak swoją kochaną kobietę, moze sie wyprowadz na jakis czas? moze wtedy zda sobie z tego sprawe, ze moze Cie stracic?

Gość DziwnaBabapewnietak
Ale ja nie mam gdzie się wyprowadzic. Nie chce pokazywac ludziom że sobie nie radze :( wszystko ukrywam i nie pokazuje nic po sobie :(

Gość monius171
kiedys tego pozalujesz... zobaczysz...

Gość DziwnaBabapewnietak
Najgorsze jest to, że zachwuje sie identycznie jak jego ojciec. Nie słucha w ogóle swojej żony/ mamy mojego męża. Strasznie mi go zaczyna przypominac :( tylko jak ja sie przyznam ludziom ze mam problem.................. to bedzie moja porazka :( wstyd jak nic

Gość p. anna karenina ;
a Ty co, rodziców nie masz? uzależniona finansowo od niego jesteś?

Gość DziwnaBabapewnietak
Nie jestem od niego uzależniona. Ale gdzie się wyprowadze? Do dziadków? :( nie mam gdzie indziej.

posluchaj na troche odpusc:) tez jestem mezatka mam 30 lat,2 ke dzieci,kryzysy tez sie zdarzaja,ale juz po 7 latach wiem,ze czasem poprostu trzeba nie nalegac,trzeba zeby facet troche a toba polatal,poprostu narazie odpusc,niczego nie rob,nie narzucaj sie i tylle a zobaczysz ze z czasem jemu zacznie zalezec,odpusc!!! na jakis czas:)pzdr

Gość DziwnaBabapewnietak
Ale mam się wyprowadzić czy nie? On jest moim pierwszym facetem, nigdy nikogo nie rzucałam, nie zostawiałam i nie wiem jak mam się zachować i co robić :( mam 20pare lat :( Nie chcę już z nim spać nawet w 1 łóżku :(

Gość p. anna karenina ;
no gdziekolwiek się wyprowadź. bądź stanowczą babką a nie taką ciepłą pipką. to on ma za Tobą latać a nie Ty za nim. kup sobie pieska jeżeli chcesz kogoś ciągle głaskać.

Gość DziwnaBabapewnietak
Nie wiem czy potrafię :(

Gość monius171
zgadzam sie z panią powyze. Wyprowadz sie! mniej szacunek do siebie!

postaraj sie porozmawiac,popros o szczera rozmowe,mozesz sie wyprowadzic,choc nie wiem czy do konca to dobry pomysl,ale moze lepiej przeczekac,jesli masz sie gdzie wyprowadzic to na jakis czas mozecie odpoczac od siebie:) ale najpierw szczerze pogadajcie,ale mysle ze on jest poprostu,,zmeczony'' za bardzo nalegasz,wiem,bo sama dzin w dzien katowalam meza a on uciekal ode mnie,dopiero jak przestalam mu zrzedzic to nastala zmiana i terazjest ok:) faceci troche inaczej mysla niz my:)zawsze jest tak,ze to co jest wciskane na sile,nam nie pasuje:) postaraj sie piprosic o sczera rozmowe a jak powieze ni,to na jaskis czas sie wyprowadz:) stawiaj jasno warunki

Gość DziwnaBabapewnietak
chciałam z nim poważnie rozmawiać, bardzo często mówię mu prosto co mi nie pasuje i co mnie boli bo tak z facetami podobno najlepiej, przynajmniej mi nie zarzuci że mu niczego nie mówiłam albo że owijałam w bawełnę. Rozmowa z nim niczego nie daje. 100 razy to przerabiałam i nic.

to sie wyprowadz,wystrasz go,troche poteskni to sie zmieni,musicie odpoczac od siebie

Gość DziwnaBabapewnietak
Muszę coś wykombinować :( naprawdę mam dość takiego życia, jestem zmęczona, pomału zaczynam zawalać szkołe :(