Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magneza

Szukam zespołu na wesele z okolic Warszawy? Polecicie jakis?

Polecane posty

Gość betii404ii
wirikoolla, przesłuchałam mp3 tej Fiesty i ja bym ich brała :D brzmią naprawdę profesjonalnie, bogaty repertuar więc oby tylko mieli wolne terminy :)

Gość uhyri8yh
ci z Fiesty za dużo pija :o

Gość Ashley1111
Hm narobiło się tych kapel... Kapela Na Wesela, kapela-na-wesele... jak rozumiem, to nie jest jedno i to samo? My zdaje się, że byliśmy na występie tej pierwszej kapeli;) No i bardzo nam się podobało, przeglądamy też inne oferty, ale chyba jednak zdecydujemy się na podpisanie umowy ze wspominaną firmą ;)

Gość Anikul
Ja polecam Music Way z Krakowa, świetnie grają, chyba najlepsi w krakowie, nie wiem, czy mają jakąś stronkę, raczej grają z polecenia, mają świetnego pianistę, wszystko zagra, babka w zespole super śpiewa. Byliśmy bardzo zadowoleni. Ich nr tel. 602 591 925

Gość Milenks55
A słyszeliście o zespole Beat Boys? Z Agatą, która śpiewała w The voice of Poland?

Moge polecic dj ktory u mnie gral jest fajny Szczegóły na stronie : www.masti.beepworld.pl

Gość Karrina
Jeśli ktoś rozgląda się za dobrym zespołem z Warszawy lub okolic to musi zajrzeć na www.kapelanawesela.pl :) Mają tam bardzo fajnych muzyków i wszyscy mocno przykładają się na wielu poziomach do wesela klientów, np. dla nas zrobili świetną prezentację ze zdjęciami rodzinnymi :)

Gość 456784
Milenks55 - Hej! No ja ich kojarze, bo jak dobrze pamiętam to byli na weselu u mojej siostry i bardzo mi sie podobało, własnie Agata śpiewała. Fajnie fajnie :) Pozdrawiam.

Gość zespolmuzyczny.info
Zapraszam na nasza stronę internetową: www.zespolmuzyczny.info

Gość Zespół FOLK&ROLL
Zespół Folk & Roll - polecamy się! www.folkandroll.com.pl

Gość kora45678
Mówcie co chcecie, ale my byliśmy na weselichu w Białołęce i ...pałce lizać..jedzonko i muzyka...;-).kapela z kamerą, gdzieś z rejonów lubelskiego FOCUS, na banerze adres www.zespol-focus.pl, pełna rewelka, poziom prowadzenia, muzyka z "każdej beczki",różnorodne wokale, szczególnie p.Kasi, biesiada z instrumentami za stołami ..niebanalne oczepiny, no i elegancka Pani z kamerą w ekipie...co tu gadać, my za rok ich angażujemy i polecamy innym...szczególnie że cena...(pytałem się) około 3,5 tys. zespół z kamerą !!!

Gość Monday Session
Sześcioosobowy cover-band, profesjonalni muzycy, 100% na żywo, wokal damski i męski, gitara, bas, klawisze, akordeon, perkusja. www.mondaysession.pl

Gość kokosz95
Byłem na wielu weselach, ale tak jak grał zespół Puls TG na jednym z nich to nikt nie gra. Zdecydowanie polecam ! www.zespol-puls.pl

Gość 76free
Ja jestem za Beat Boys, sprawdziłam ich jak grają i w ogole i podoba mi się ;)

Gość angelik
Witam zapraszamy do zapoznania sie z nasza oferta na stronie www.twojauroczystosc.com znajda tam Panstwo nagrania mp3 jak i video ! pozdrawiamy zespół Orion

Gość Takijeden25latek
ja także polecam Travelling Band Dlaczego ? Bo byłem w tamtym tygodniu w piatek w Górze Kalwarii w restaracj Podzamcze i słyszałem jak grają. Ponieważ wracałem w weekendu oko 23 udało mi sie jeszcze 3 razy zatańczyć :)

Gość bumtralala9
Polecam wszystkim genialny zespół PULS TG, wiem że grają w całej Polsce i są rewelacyjni. Ich stronka www.zespol-puls.pl

Gość chalaszka
Strasznie to ciekawe, że wszystkie panie młode z taka łatwościa zapamiętują nie tylko nazwy zespołów jakie grają na weselu, na ktorym się bawią jako gość (czesto sami młodzi nie pamiętaja nazwy kapeli) ale nawet pamiętają adres www, a to już szczególnie interesujące...

Gość ach te zespoły :)
Mi osobiście się bardzo podobał zespół Beat Boys Ekstra zagrali u koleżanki na weselu i zabawa była przednia. Także polecam tutaj jak ktoś szuka to tylko ich brać :)

Gość koles19287
Ze swojej strony polecam zespol Pif Paf Band. To ich strona www.pifpafband.pl Zagrali u kolegi na weselu i zabawa była przednia, z tego co wiem nie są z Warszawy ale grali w Warszawie wiec na pewno dojeżdżają.

Gość miyu2013
A ja moge polecic the night music show z warszawy, sa bardzo dobzi,bawia nie pija wiecej graja jak siedza. My bawilismy sie super, kontakt dostalam z polecenia kolerzanki i nie zaluje tu jest link mozna ich posluchac http://www.dreamplanners.eu/#!nasi-muzycy/c1yfg Powodzenia

Gość awart
Polecam zespół AWART. Pełna oprawa muzyczna, wszechstronny repertuar, wysoki poziom oprawy artystycznej i oczywiście dobra zabawa. Wokalistka, 3 wokalistów, saksofon, akordeon, klawisze, perkusja. Można się kontaktować pod tel.: 503 897 375 / 602 244 936 Lub pisać na mail: awart@onet.pl

Gość gość
A ja z czystym sercem polecam Niagara Band. Tylko nie wiem czy mają wolne terminy. Ich strona to niagaraband.pl