Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

biglove

jestem niziutka ;(

Polecane posty

mam troszke powyzej 150cm wzrostu ;( czy zwrócilibyście uwagę na taką dziewczynę ? dodam ze jestem proporcjonalna waże 41kg. Nie raz spotkałam się ze złośliwymi komentarzami na temat mojego wzrostu :( Czy nie przeszkadza wam taki niski wzrost u dziewczyny ? Jakie waszym zdaniem są zalety tak niskiej i drobnej dziewczyny ? Bardzo prosze o odpowiedzi ...

Gość aaagaaaaa222
Najważniejsze że masz pochwę

Gość Zuy maćek
He he mnie się z cb pośmiać ? :D

Gość martyla...
haha a ja tez jestem niska mam 155 i waże 44 a mam 25 lat... i nie mam z tego powodu naj mniejszych kompeksów

No cóż największą zaletą u tak małej i drobnej dziewczyny jest chyba.. Wielkie Serce :) mi nie przeszkadzałby wzrost u dziewczyny.

Gość JebanaNiskorosłość
Tez mam ten problem :O mam ok 162 i czuje siie z tym tragicznie hujowo,nigdzie nie wychodze bez obcasow,wlasnie zalozylam o tym temat :O

ja też jestem.. mam 158 cm ;p i często słyszę że to wzrost odpowiedni to lachy ;p ale to nic, nie przejmuj się.. drobne dziewczyny kręcą facetów z tego co wiem.. z resztą nie musisz być nie wiadomo jak wysoka żeby być szczęśliwa :) a ile masz lat?

Gość do cafe atlantico
chyba waska cipka :O wiadomo, im nizsza kobieta, tym cipka mniejsza iwezsza, proste jak konstrukcja cepa, wysokie maja wielkie stopy, dlonie, to i cipy :D taka smutna prawda :(

a ile masz lat? wiesz co, ja też jestem drobna- mam 157 cm i często słyszę, że to wzrost w sam raz do lachy ;p ale nie ma się czym przejmować. Drobne dziewczyny są niejednokrotnie o wiele bardziej atrakcyjne od "tyczek"

Ech, dziewczyny, cieszcie się! Ja mam 176 a kocham obcasy. Chyba nie muszę mówić, że czuję się idiotycznie, patrząc na facetów z góry?

z tymi cipkami to prawda, chądź zapewne zdarzają się wyjątki. Jednak to nie może byś największy atut :O Tak naprawdę to dla mnie bez większego znaczenia jaki dziewczyna ma wzrost. Małe wydają się być takie słodkie i potrzebujące dużego misia do przytulania :D Jednak pozory mylą i mniejsze osoby są bardzi często impulsywne o silnych charakterach i często zadziorne.

Gość taka tam siamta
biglove, chętnie oddam Ci swoj nadmiar centymetrów !! jestes w lepszej sytuacji niż mam 177 cm i zadna frajda patrzec z gory

Gość taka tam siamta
kolo 25-26 roku z. mogą rysy Ci się zmienić i moze bedziesz wygladala powazniej. Masz chlopaka wiec nie jest tak zle, komus sie podobasz :P

Gość sddddsds
Chyba żartujecie, że macie kompleksy z powodu swojego wzrostu! Ja mam 1,55m i nigdy nie było to dla mnie problemem. :) I dodam też, że nikt mnie nigdy nie wyśmiewał z tego powodu, oczywiście były jakieś żarciki ale sama się z nich śmieję. Tak samo jak śmiejemy się z mojej koleżanki o wzroście 1,8m ale żadnej z nas nie sprawia to przykrości, bo wiemy, że to tylko żarty :)

Gość kro owe
no niskie mogą byc ale poniżej 160 to chyba jednak przesada poza tym te małe są przebiegłe

Gość wysoka dziewczyna
Ja ci zazdroszcze, wiesz jak wygladam mam 1,75 wzrostu i jak zaloze obcasy to przy innych wygladam jak nie normalna i na spora czesc chopakow parze z gory wiec sie naprawde ciesz ze swego zwrostu ...

Gość wwrrr
Wysoka dziewczyno, widocznie jestes nienormalna, bo ja przy 176 w obcasach wygladam rewelacyjnie. Jak i kilka rownie wysokich znajomych.

Gość gość
a ja lubie takie male

Gość tez jestem malutka
Tez jestem malutka. Ale niestety nieproporcjonalna, mam mocna budowe i masywna. Przy 153 cm wyglada to okropnie. I tak jak ktos pisal mam megababyface. No jak dziewczynka wygladam. I wcale mi sie rysy nie spowaznialy w wieku 26 lat, chociaz dawno je skonczylam ;/ a, i powodzenia nie mam i nigdy nie mialam. trudno, male i d*piate go nie maja

Gość cozabdrurrry
Wzrost moim zdaniem KOMPLETNIE nie ma znaczenia jeżeli chodzi o wygląd. najważniejszy jest ryj ;-) poza tym wysokie=grubokościste, tak już niestety jest że żeby się "konstrukcja utrzymała" to te kości muszą być grubsze i przez to wysokie dziewczyny nawet jak są chude to jakieś takie "zwaliste" się wydają być... nie mówię bo są wyjątki jak anja rubik np. czy inne modelki ale czy one są naprawdę piękne :-/

Gość dla odmiany ja
powiem że NIE MAM kompleksu wzrostu ;-) mam 158 i jestem bardzo szczupła (47 kg), wiem że wysokie kobylaste koleżanki by chciały żebym miała może kompleks z tego powodu ale sory...niech się dowartościowują na kimś innym. mogłabym dla odmiany założyć taki topic na kafe "nie mam kompleksu wzrostu i takiego wała!"

Gość jesli sa
jesli sa proporcje to nic. ale jak ktos jest maly i d*piaty jak ta co wyzej pisala to kicha.

Gość moniaczek_20
jest sporo niskich i przystojnych chłopaków :)

Gość gość
niski chlopak/facet to porazka

Gość Put on that dress
niski chlopak/facet to porazka /// Niscy faceci też są przystojni.

Gość gość
Ja mam 157 i już teraz mam to gdzieś. Przecież nie poderżnę sobie przez to gardła.. Wzrostu się nie wybiera..