Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarny wąs

czy to zdrada?,

Polecane posty

Gość RudaRudaRuda111
Polecony, to że już wiesz co Cię czeka w cale nie znaczy, że poza tym nie wydarzy się nic innego, bardziej porywającego ;)

oj oj oj Polecony jak już było negatywnie to teraz musi być już tylko pozytywnie zawsze po zimie przychodzi wiosna a po nocy jest dzień więc będzie miło fajnie i przyjemniaście :) Trza myśleć że to już środek tygodnia i do piatkowego popołudnia już nie wiele zostało :)

Gość Zulus
zganiany dzisiaj taki:((

Gość Zulus
pocić to się może pomocnik murarza ;) a a już awansowałem na murarza;)

Gość RudaRudaRuda111
Hej zapracowani :) budzić się , budzić :)

Gość RudaRudaRuda111
o to czemu tak wcześnie się zerwałeś? spać nie możesz? ;) ja to tak od 6.15 na nogach jestem :)

Gość RudaRudaRuda111
uuu faktycznie szkoda takiego pięknego dnia na spędzenie go w samochodzie ;) no ale jak trzeba to trzeba ;) ja się dziś obijam ;) pracuję popołudniami, ale tylko 2, czasem 3 dni w tygodniu, więc się za bardzo nie przepracowuję ;)

Gość RudaRudaRuda111
a ja to bym właśnie chętnie na normalny tryb pracy wróciła, no ale póki co musi zostać jak jest. A czym Ty się zajmujesz? Znaleziona pewnie już się na majówkę pakuje ;) a Zulus i John...hmm pewnie jeszcze śpią;) heh i tylko my tu buszujemy ;)

No tak bo Ona wylatuje do Ciepelka:-) Pracuje w firmie zaopatrujacej drukarnie i wlasnie do jednej jade:-D Nie badz nie madra taka praca to skarb;-) Ja sie pocieszam ze tylko do 16 pracuje ale codziennie niestety, tj do piatku;-) Masz jakies plany majowkowe? Powiedz mi czy Ty na innych tematach sie w ogole udzielasz? Bo widac Cie tylko tu, a moze bylas kiedys pod nickiem pracownica salonu? Znalezionej tez nigdzie indziej nie widzialem:-)

Gość RudaRudaRuda111
wiesz co, ja pracuje tak od kilku miesięcy, bo zmusiła mnie do tego sytuacja, ale naprawdę wolałam pracować tak jak wcześniej w "normalnych" godzinach i codziennie, a teraz zwyczajnie się rozleniwiłam. Po prostu nie lubię kiedy mam zbyt dużo wolnego ;) planów majówkowych nie mam żadnych póki co, ale pewnie większych szaleństw nie będzie ;) a Ty co zamierzasz robić ciekawego? nie, nie, nigdy nie byłam pod tym nickiem. Swego czasu pisałam na topiku dla odchudzających się takim odnośnie zdrowego odżywiania :D a na innych to raczej nie, jakoś ten mi najbardziej przypadł do gustu ;)

Nie lubisz zbyt duzo wolnego, to przeciwnie do mnie ja uwielbiam:-) Moglbym spedzic zycie na samych przyjemnosciach,szkoda, ze sie nie da:-( Wyjezdzam w nasze polskie gory na 4 dni zamirzam wypoczywac,zwiedzac i pic:-) Ze ten topik Ci przypadl do Gustu to sie nie dziwie,takie doborowe towarzystwo:-P Jestes ruda czy tylko taki nick?

Gość RudaRudaRuda111
ee tam, tak Ci się teraz wydaje ;) a po miesiącu leniuchowania z chęcią wróciłbyś do pracy ;) ooo jak fajnie :) ja sama uwielbiam góry, ale w tym roku nie wiem czy mi się uda choć trochę pospinać ;) a w które góry się wybierasz? jestem ruda, jestem ;) jak wiewiórka heh

Nie wydaje mi sie w 2011 przez pol roku nie pracowalem i bylo cudownie:-) Z ciezkim sercem zaczynalem kolejna prace:-( Tesknie do tego. Jestem typem ktory max 2 lata wytrzymuje w jednym zawodzie. Bede wchodzil na Sniezke a potem pod wplywem% staczal sie na dol:-) Ruda to rzadkosc;-) no i rude sa pociagajace chyba ze farbowana?

Gość RudaRudaRuda111
Śnieżka :) pięknie tam :) a byłeś może w Bieszczadach? tylko się tam ostrożnie turlaj z tej góry, żebyś pod jakimś krzakiem nie utknął na stałe, bo z kim ja będę pisać... :D no to niestety ja do tych mało pociągających należę niestety, bo farbowana właśnie :(

W bieszczadach nie bylem, bylem w sumie tylko w Zakopanem,Polanicy,Krynicy i do Czech na narty jezdze. Spoko bede na siebie uwazal wroce caly;-) A napisac przeciez z tamtad tez moge:-) Skoro przefarbowalas na rudy to musi Tobie pasowac wiec pewnie jestes pociagajaca;-) Jaki masz naturalny pewnie nie za ciemny bo z czarnego trudno zrobic:-)

Gość RudaRudaRuda111
no to musisz się koniecznie kiedyś wybrać, bo Bieszczady cudne są :) ja mam do nich rzut beretem ;) naturalnie to byłam kiedyś dawno temu blondynką, później miałam długie ciemno brązowe włosy, no a na końcu zaszalałam i tak oto jestem ruda ;)

Dzis ja zaczynam:-P Wybralbym sie chetnie Ruda nawet rozwazalem nie raz, ale jak pomysle o kilometrach i czasie dzielacym mnie od tego miejsca to mi slabo:-) Za uslugi pkp tez podziekuje, to moze dziwne ale pkp jechalem z 3 razy w zyciu i wiecej nie chce:-)

Gość RudaRudaRuda111
witaj Polecony :) nooo to i tak nie jest źle, mnie się zdarzyło tylko raz...i chyba nieprędko powtórzę...heh a to fakt z wielkopolski jest spory kawałek, ale warto naprawdę :) dziś też wstałeś skoro świt?

Czesc:-) o to jednak nie jestem odosobniony w braku podrozowania tym srodkiem transportu, komukolwiek to mowie to sie dziwi ale widze,ze Ty jeszcze mniej jezdzilas:-) Dzis nieco pozniej ok 6 wstalem, masz dzis rowniez wolny dzien?