Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarny wąs

czy to zdrada?,

Polecane posty

Gość Zulus
No właśnie temperaturę by warto podkręcić:)

no właśnie Polecony...nie ma Cię i nie ma :( praca Cię pochłonęła zapewne ;) toż Ty imprezowicz na całego ;) aaa weź sobie ten weekend w ogóle do końca miesiąca przeciąg :D heh

no troche pracy dzis mam:-( imprezowicz ze mnie sredni ale nie moge ciagle odmawiac;-) Nie wiesz ile bym dal zeby jeszcze do pracy nie wracac, zwlaszcza ze mam tyle do zalatwienia ze chyba tylu spraw na raz nigdy nie mialem od niedzieli od kiedy wrocilem to w domu tylko spalem;-)

Gość . .. ... .... .....
Właśnie robię tysięczny wpis w tym temacie :) :)

ja też się nie załapałam na tysiaka kurcze :( ktoś nas ubiegł ;) no właśnie Polecony...zerkam tu i zerkam i nic. Normalnie mnie zaniedbujesz... ;) ;) ;)

Gość Zulus
Cześć wszystkim:)Ruda zaniedbują cie wszyscy:) bo żadnych sexy tematów nie poruszasz a to forum erotyczne:))

Gość Zulus
Ruda:) jesteś sama w domu?:)

oooo cześć Znaleziona :) aleee Cię dawno tu nie było:) opowiadaj jak po majówce właśnie żal, że nam ten topik pada, bo tak przyjemnie się tu pisało...:(

No to jeszcze nam Zulusa brakuje a jak znam życie to gdzieś się smyka ;) majówka majówką w po majówce w pracy taki zapieprz , że tylko mogłam Was czytać z doskoku ale pomału zaczyna się wszystko normować :)

no i John nam zniknął już dość dawno... Znaleziona, a przypomnij mi gdzie to byłaś...bo jakoś mi umknęło, a szczerze mówiąc to nie chce mi się szukać... Polecony...to Ty taki uczynny, że ho ho ;) ;)