Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarny wąs

czy to zdrada?,

Polecane posty

no pewnie, że warto próbować, nawet tego co wydaje nam się, że nie będzie nam się podobało. Najwyżej można drugi raz nie powtórzyć, ale zwykle jest tak że jednak nam się podoba... no , ba! Znaleziona...pewnie, tak za nic nas tam nie wezmą, a słyszałam że w piekle jest fajnie ;)

Zulus...no proszę Cię..ilu ich powinnam mieć ? 15? :D :D : Dlepszy jeden a świetny, niż kilku kiepskich...to lepiej Ty się pochwal ile miewasz kochanek na raz :)

no a ją mam 20lat. I dwóch kochanków za sobą. . Od roku jestem mężatką. I rzeczywiście nie ma reguły na skok w bok. Po prostu zapragniesz czegoś innego. . I mimo że niczego mi nie brakuje u mojego męża to kręci mnie były.:) nawet wieczór panienski z nim przeżyłam.

Znaleziona :) narciarka????????? ja Cię nie chcę straszyć, ale jak umrę ze śmiechu przez Ciebie, to wieńca Ci nie odpuszczę... no pewnie, że sami znajomi...i my się pewnie tam wszyscy z naszego topiku wreszcie poznamy ;)

Gość Zulus
ja jestem bardzo wierny:)

Gość Zulus
maalinka200:)dwóch kochanków za sobą? to miałaś 2 oddzielnie czy w tym samym czasie? za sobą czyli już ich nie masz?:)

Gość Zulus
ja w uczuciach jestem stały......... to ONE się zmieniały:))

Polecony, ja Cie nie chcę straszyć, ale obalając statystyki i wchodząc w rzeczywistość...Twoja żona jest w moim wieku :D :D :D

Gość Zulus
zmykam narazie:) później was poczytam:)

za sobą..były wyjechał za granice..Fakt nie bawem wraca...a drugi...No namawia w dalszym ciągu na więcej ale udaje wierną zone:P

Ruda tu bym mogła polemizować :) Jak żona Poleconego wpadnie w dobre ręce to może wcale nie zauważyć bo narciarstwo może jej się spodobać i będzie chciała to jak najdłużej uprawiać :D

Polecony...były amant...ale że w trakcie waszego związku...? Znaleziona, chodziło mi o to, że jak jej się właśnie spodoba, to będzie miał w domu raj :) sama wiem po sobie, że odkąd spotykam się z "nim" to w domu też jestem rozochocona, że ho ho, aż mi mąż mówi, że niewyżyta jestem :D