Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarny wąs

czy to zdrada?,

Polecane posty

Ruda też nie lubię różowego jakoś mnie gryzie w zęby :) Polecony to teraz mnie zaintrygowałeś z tym weekendem więc daj się pociągnąć za łozora i napisz nam co gdzie i jak :)

przede wszystkim dziwne,ze ku mojemu zaskoczeniu caly weekend to trwalo:-D zwiedzilismy cale mieszkanie ogolnie rzecz ujmujac i przerobilismy wszystko czego do tej pory sprobowalismy, czyli mozna powiedziec,ze doszlismy do nieprzekraczalnych granic:-P

o la boga Polecony...bardziej ogólnikowo się nie dało...;) no ale widzę że szaleństwo było...oj jak ja Ci zazdroszczę...mówisz, że wszystkie sprzęty obskoczyliście?........ehh

Polecony rozumiem , że to z żoną wszystko się odbywało :) czyli było i tak i tak i inaczej :) no i bardzo fajnie a powiem Ci że u mnie też tak jest że apetyt mi rośnie w miarę jedzenia :)

z zona oczywiscie:-) aktualnie nie jestem takim draniem jak Wy szanowne kolezanki:-P to mamy cos wspolnego Znaleziona;-) Musze juz isc koncze prace ale jutro bede i licze ze bardziej otwarte bedziecie trzeba choc troche nadac pikanterii temu topikowi bo zakala erotycznego zostaniemy:-D Trzymajcie sie dziewczynki Pa Ruda :-* Pa Znaleziona :-*

że niby my niedobre jesteśmy? oj grabisz sobie Polecony ;) ;) zatem miłego popołudnia i wieczoru i udanego dalszego baraszkowania :)

Ja zawsze sie milo witam,jak pamietam:-P Wlasnie malo pracy az sie rozsiedzialem i teraz gdy juz powinienem cos zaczac to.mi sie nie chce;-) Ale na szczescie zaraz koniec jeszcze tylko 4h 52 min:-P

Gość Zulus
Hej dziewczyny:0 i znów mało erotycznie;)

Gość Zulus
Zobaczcie jakie tu tematy chodzą:) bez majteczek itp.:) a wy jak tam nie zakładacie czasem?:)

Gość Zulus
znaleziona:) łupież to juz przeszłość chyba:) mam nadzieje a poza ty jaki łupież ja tam włosów nie ma:)

Gość Zulus
ale nie powinno być chociażby ze wzgl. na łupież:)

napewno zdrada.:) sama osobiście bardzo lubię ten rodzaj seksu.:) wogóle mam bujna fantazję erotyczną.:) heh

Gość Zulus
maalinka200:0 to opisz swoje fantazje;)

cześć wszystkim :) Polecony, no pewnie że się zawsze miło witasz:) a jakie Ty dokładne obliczenia robisz...heh Zulus wiedziałam, że nas ochrzanisz...:D a nie wiesz, że damom nie wypada bez majtek biegać ;) Znaleziona...nie no , po raz kolejny mnie rozbroiłaś...łupież :D :D :D haha