Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarny wąs

czy to zdrada?,

Polecane posty

czasem to sama sobie zazdroszczę :) ale dziś to będzie taka króciutka randka niestety :( ale i tak czekam z taką niecierpliwością...ehhh

masz rację Polecony :) szkoda czasu na byle co :D nooo ja się cieszę właśnie nawet na tę krótką chwilę :) i już się szykuję ;) zamierzam wyglądać jak milion dolarów haha :D

nie nie :) on uwielbia ładną seksowną bieliznę. Kiedyś powiedział, że całkiem naga kobieta nie kręci go tak jak ta w uwodzicielskich koronkach ;) a sukienka podkreśli ładnie to co powinna ;) ehhh niech ten czas szybciej biegnie...

Gość DO ZNALEZIONA
ktoś MI UKRADŁ NIC I SIĘ ZACZERNIŁ. ZNALEZIONA ALE tY JESTEŚ SUPER Z TYMI RADAMI:) ciekawe czy Ruda posłucha Zulus

Gość DO ZNALEZIONA
Przecież nie będę tu siedział całe życie:) wiesz z jakich względów mam więcej czasu, ale jak wpadnę w wir zajęć służbowych to juz koniec tylko życie realne:) a Ruda mogłaby z detalami napisać co dziś zakłada:) TY Znaleziona zresztą tez:)) Zulus

Znaleziona :) jakąś godzinkę, może troszkę dłużej będziemy mieć, to zdązy rzucić okiem :D :D :D Zulus :) a co założę...bieliznę mam z czarnej koronki, pończoszki , na to fioletowa sukienka i beżowe szpilki :) powinno być ok ;)

a ja czerwonej właśnie nie za bardzo :) wiem, wiem króciutko, ale cóż poradzić, tym razem nie da się dłużej:(

lubię białą, jednak czarna jest moją ulubioną, albo czarna z elementami innego koloru :) a mnie skręca z niecierpliwości, chciałabym już, teraz , natychmiast, a jak na złość czas się tak dłuży :(

Gość DO ZANALEZIONA
CO TY TAKA NIECIERPLIWA?:) ZNAJDZIE SIĘ ZNAJDZIE NA BOKU;)

Gość DO ZANALEZIONA
białe pończochy sa beeee pogrubiają nogi