Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mother_Monster

Patrzcie co znalazlam hahhaha - lewatywa

Polecane posty

Gość pogromca samic
pytałem czy masz ciasną po bejbi a ty zlewasz...Za to lewatywa cie jara i jak twoje dziecko ma byc normalne?:P

Kiedy pytales? Chyba cos przeoczylam :P Czy ciasna? Nie wiem :D A lewatywa normalna ludzka rzecz. Dzis sie za duzo obzarlam i wpadlam na pomysl z ta lewatywa. Ale od tego filmiku mi sie odechcialo :D

Gość pogromca samic
matka,potwór i ślepa...:D cóż za reklama...:D Lewatywa dobra do analu.Moze tam jesteś ciasna?:)

Gość 5483568653gjdhgjh
kurwa takie cos na youtubie i to bez logowania :o

Gość pogromca samic
taki ze mnie prawik jak z ciebie monster:P Juz jedziesz po bandzie a nie wiesz z kim klikasz:P Kierunek tępa strzała?:D

Gość pogromca samic
nic sprytu...Dalej sie pogrążasz...:D

Gość pogromca samic
to juz bez znaczenia.Wiem juz co chciałem wiedzieć:D

No a co chciales wiedziec? Boisz sie kobiety? Obnaz swoje oblicze :D Chce wiedziec z kim pisze no chyba ze sie pipo czegos obawiasz :D

Gość pogromca samic
ja niczego sie nie boje, bo jestem z innej rasowej hodowli:D oblicze moge pokazac w realu, bo kafe nie jest od tego.Niestety nie stac cie na ten luksus:D

Gość pogromca samic
o luksusie spotkania w celu weryfikacji:P Hiszpan to był Gaudi.Innych nie uznaję.Ten wibrator rozepchał ci jeszcze mózg:D

Gość hurra pupa
A to nie przypadkiem sam sławetny Max Zander vel Clown?:classic_cool:

Wole swoj wibrator niz twojego cienkiego fiuta ktorego wyslales na gg :D Wiesz jaka jest roznica miedzy nami? Ze ja nie potrzebuje faceta. W zaciszu swojego domu wole pobawic sie zabawkami niz kopulowac z facetem. Ty natomiast rznalbys wszystko co sie rusza ograniczony dupku. Uwazasz sie za faceta marzen? Zejdz w koncu na ziemie :o

Gość pogromca samic
oooo nastepna sie znalazła w solidarnosci z jajnikami i naskok na mnie, biednego misia:D

Nie no,az taka wredna to ja nie jestem zeby udostepniac czyjes fotki :P Tak sie chwali ze ma olbrzyma,ale jak poslal fote to malo nie padlam ze smiechu :D Nie dziwie sie ze szuka dziewicy,bo z takim cienkim przy normalnej babie by nie doszedl

Gość pogromca samic
potworo weź mnie nie rozśmieszaj,bo będę miał zmarszczki:D Debile szukaja lasek na kafe.Ja tylko kretynki demaskuje:D

Gość pogromca samic
i te,które zbierają foty cudzych fiutów:D Poazuj...pośmieję się z palanta:D Kafe od paru lat schodzi na samo dno:D ale ksiazka bedzie sie sprzedawać:)