Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mother_Monster

Patrzcie co znalazlam hahhaha - lewatywa

Polecane posty

Gość pogromca samic
hiszpaninka za cienka w uszach jestes i mylisz bajki.Nie wiesz a sadzisz.Nastepna kur wa mądrala:D

01:06 pinesssskaaa JEGO NICK TO TAKI JEDEN TEN NORMALNY, ALE PISZE ROWNIEZ NA POMARANCZOWO. ZACHECA DO SPOTKAN NA NIEZOBOWIAZUJACY SEKS. TYLKO DZISIAJ NALICZYLAM JUZ 8 DZIEWCZYN DO KTORYCH PISAL Z PROPOZYCJAMI, JEST NIEZROWNOWAZONY PSYCHICZNIE A LEB MA JAK PYZA TO JEGO FOTO http://www.voila.pl/470/zr739/?1 Z CZYM DO LUDZI TY GRUBA PYRO!!

Łukasz kafe 21/03/2012 02:03:38 POZNALEM JA NA CZACIE PISALISMY ZE SOBA 3 MIESACE POTEM SIE SPOTKALISMY I NAGLE SPRAWY PRZTBRALY INNY OBRÓT JA 21/03/2012 02:03:41 to troche podejrzane...raz zamoczyl i kontakt sie urwal 21/03/2012 02:03:58 i co,nie odezwaliscie sie juz do siebie? 21/03/2012 02:04:15 albo pewnie wpadke zaliczyla i ty urwales szybko kontakt :) 21/03/2012 02:04:27 na bank ty zawiniles 21/03/2012 02:04:29 i nie klam Łukasz kafe 21/03/2012 02:04:30 NIE ZAMOCZYLEM RAZ PORPOSTU MIALA URLOP 5 DNIOWY :D 21/03/2012 02:04:44 NIE BYLO WPADKI JA 21/03/2012 02:04:45 5 dni nie trwa 3 lata :) 21/03/2012 02:05:02 kurde,co ja gadam:D Łukasz kafe 21/03/2012 02:05:04 NAGLE ZACZELISMY SIE CALOWAC JA 21/03/2012 02:05:15 ja sie pytam czemu juz sie z nia nie spotykales Łukasz kafe 21/03/2012 02:05:36 MOWILA MI ZE JEST JEJ SWIETNIE ZE STWORZYLA BESTIE JA 21/03/2012 02:05:45 jaka bestie? Łukasz kafe 21/03/2012 02:05:50 SEXUALNA :D :D :D

Gość pogromca samic
nie sadzilem,ze az tak mozna przypominac jakiegos goscia:D Pękam z dumy:D Żałosne jesteście osądzając kogoś o kim nie macie bladego pojęcia.Nie ma godnych wirtualnych kobiet do klikania:P

Gość Malllwina
Mother daj to zdjęcie :P

Jesli on jest wredny i bezczelnie mi dogryza na kafe to tez mam prawo zrobic mu to samo :P Zreszta teraz sie powinien cieszyc bo go rozslawilam. Byc moze pozna jakas chetna napalona :P

Gość Malllwina
No wiesz, co jak co ale foty twarzy nie powinnas tutaj wklejac 🖐️ dobra dawaj tego fiuta :)

Zagrałaś nie fair. Takie jest moje zdanie. Prywatna "korespondencja" kafeteriuszy powinna pozostać prywatna. tzw. gentlemen rules!!! Pierwsza i ostatnia zasada każdego forum.

Gość Malllwina
Ha ha jak trzyma to brzuszysko :P

Gość Malllwina
Monster znajdź te fote :P

Gość pogromca samic
nie dziecka wina,ze ma głupią Monster matke:( Tylko dzieci szkoda najkbardziej,bo potem rodza sie takie downy jak czesto tu.No bywa.Samo zycie.Koles byl glupi,ze dał foty a ta debilka je publikuje.Zgloscie do usuniecia,bo ja z wiatrakami i ludzką głupotą nie walcze.SZkoda fatygi.To jest jak Hydra

Ooo,zbok zmienil znowu nicka :D Czemu udajesz kogos innego? Przeciez wiadomo ze to ty. Na gg pisalam tylko z pravikiem i toba :P A fota nie powinna byc usuwana. Niech bedzie ona przestroga dla naiwnych dziewczat. Podobno wyludzasz od innych pieniadze slyszalam...na innym topiku o tym gadali :o

Gość PERMANENT RESIDENT CARD
- Po ile sprzedajesz troskę którą mi okazujesz

Gość prawik91banned23
buahahha co za typ :P

Gość Nadia.....
Jaki brzydki tłusty ... :o i te krotkie nożki, czy ona ma 160cm>! MASAKRA hahah dobrze ze pokazałaś te zdj tego brzydala, to on załozył temat o "kobiecie idealnej" o ja pier... przecież on powinien sie cieszyć ze w ogóle ktoś na niego spojrzy!!!

Gość lejlalllala
o matko :O że ty lubisz takie rzeczy ogladac..

Gość wrózka pierdula
jaki debil:) idz stad szmatlawy tlusciochu a nie dziewczyny denerwujesz! a tak swoja draga to twoj ojciec musial byc saperem, tylko ze nieudolnym bo masz morde jak niewypal 🖐️