Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

czy to prawda, ze waga zalerzy od znaku zodiaka?

Polecane posty

Słyszałam, że waga uzalerzniona jest od znaku zodiaka, np. panny, biźnienta i lwice so najchótsze, puźniej barany i ryby, wodniki, a reszta to josz gróbasy? pisać kto jest kim i jak to sie ma do wagi.

no pytam sie o cos? robie badania czy to je prawda. napiszcie swuj znak zodiaka i wagie to zobaczymy ktury wygra i czy moje pżypószczenia sie sprawdzo.

Gość Zenek Łopata
A idź babo w pizdoo ;)

Gość sucha kromka chleba
jestem rakiem i jestem szczupła. Moja najchudsza koleżanka jest strzelcem a najgrubsza to chyba ryby, więc chyba nietrafiona ta teoria :D

Gość hahahahihihihehehehe
Lew, 175/ 55 kg pozdrawiam Fiel:)

zenek ty terz morzesz wzionć udział we ankiecie, zobaczymy jak to u chłopa je. podaj wagie i znak.

Gość hahahahihihihehehehe
ale moja kuzynka jest lwem i całe życie- grubator

Gość kokok
tak czytałam, ze pewne znaki zodiaku maja predyspozycje wieksze do tycia/okrągłych kształtów np. byk panny są szczupłej budowy ciała ale wszystko zależy od ASCEDNTU - to on decyduje o wyglądzie!!! obliczcie sobie ASCENENT bo np ktos w pannie moze miec ascedent w byku i tendencje do tycia

strzelec + bliźnienta + waga panna + rak + byk skorpion wodnik baran ryba - lew + - tu taka ankieta, plusy oznaczajo ze ktos je chudy, a minusy, ze gruby, odpowiadajcie dalej

Gość kokok
ja jestem panna z ascedentem w LWIE jestem średniej budowy ciała z bujnymi blond włosami

a co to je ten ascendęt? ja go mam? jak mam to sprawdzic? chce wiedziec czy czeka mie gróbość na starość.

strzelec + bliźnienta + waga panna + / rak + byk skorpion wodnik baran ryba - lew + - Ten znak "/" oznacza, że ktos je ani gróby ani chudy.

halo halo dopisójcie sie, ankiete prowadze, potżebna mi do badan naókowych, jak sie wypowiecie to bendziemy znali sposub na nadwagie. wtedy bendziecie dzieci rodzic tak, zeby porodziły sie w danym znaku zodiaku, a nie na oślep jak leci.

Gość wrózka pierdula
jestem strzelcem i mam 10kg niedowagi:)

Gość kaaaterine
baran przy 165cm ważę 43kg

a ty chcesz pewnie wiedziec kim jestrem bo tam tżeba miasto podac, a jak nie podam to źle mi wyjdzie?

strzelec + + bliźnienta + waga panna + / rak + byk skorpion wodnik baran + ryba - lew + - narazie najlepiej urodzić się stżelcem, zobaczymy jak dalej pujdzie.

Twój ascendent to Ryby tak mie wyszło, ale ja nie jestem rybo, wienc to chyba błond.

Gość wrózka pierdula
ni zaznaczaj kulka tylko ten napis prawdopodobienstwo na znaku, mi wyszlo:)

Gość wrózka pierdula
kolka mialo byc:)

merkuba i wrurzka podajcie swoje znaki i wagie to ocenimy. a muj ascendens to ryby, ale ine wiem dlaczego tak, pżecie nie jestem rybo.

Gość kokok
FIEL może tak być ze ascedent masz w innym znaku niz sie urodziłaś! nie mam dla Ciebie dobrych wieści skoro obawiasz się o tusze: Wygląd Jesteś zazwyczaj osobą drobnokościstą, w młodym wieku często szczupłą, a nawet chudą, w dojrzałym możesz mieć skłonność do nadwagi. Bardzo charakterystyczne dla tego ascendentu są oczy duże i marzycielskie, a także wydatne usta.

Gość joanna srakula
kokok! Ja mam tak samo- jakie masz cechy? lwa czy panny bardziej? Pierwsza osoba spotkana z takim jak ja znakiem i ascendentem.

Gość wrózka pierdula
waze 43kg przy 168cm

oczy morze i marzycielskie to mam, ale raczej małę, podobno tajemne, ust też nie mam wydajnych. czyli to kłamstwo. ja tam wieże tylko we wszech świat.