Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

czy to prawda, ze waga zalerzy od znaku zodiaka?

Polecane posty

Gość gagagrf
strzelec 165/60kg

Gość fiel 2
Panna 3 kg 167 cm wrostu

hej dalejlamo, u mie tez sie nie zgadza z bióstem, morze wielkiego nie mam, ale płaska jak deska terz nie jestem no i do niskich nie nalerze. lamo podaj swojo wagie

i wierze ze będziecie cierpieć za to ze wierzycie w horoskop bo według pisma jest to grzechem Bóg postanowił, że karą będzie grzech [sam w sobie] człowiek żyjący w grzechu sam ściąga na siebie karę. Oczywiście grzeszący zadaje przy tym cierpienie swemu bratu tak też było z Kainem, który zabił swego brata Abla. Bóg Ojciec wszelkie zło dopuszcza ze względu na wolność, jaką dał człowiekowi, i by przez cierpienie jednego człowieka drugi został zbawiony. Tajemnica cierpienia wyjaśniona jest dokładnie w Nowym Testamencie poprzez całe życie na ziemi Moje i Mojej Matki oraz tych, którzy przy Mnie byli. Bóg dopuszcza istnienie Judaszy; każdy z nich ma szansę [być uratowanym], dopóki trwa jego życie na ziemi. Życie to jest wieczną walką, w której ściera się dobro ze złem. Tajemnica cierpienia zawiera w sobie tajemnicę zbawienia, która pozostaje tajemnicą Boga Ojca. Dopóki wszyscy się nie nawrócą i nie zaczną żyć według przykazań Bożych, będą cierpieć zarówno oni, jak i cała ziemia. Będzie głód pożogi, trzęsienia ziemi, której wielkie połacie zaleją oceany. To będzie, Moje dziecko, upomnienie i przypomnienie wszystkim wyznawcom bożków, że Panem ziemi i całego ludu jest JEDYNY BÓG Jahwe.

strzelec + + - - bliźnienta + + waga panna + / + rak + byk skorpion wodnik baran + ryba - - lew + - no to prowadzo bliźnienta.

Gość kokok
FEEEL hehe się uśmiałam z Tej klaty

Gość zawiedziony1410
jak glupim trzeba byc zeby przez chwile chociaz rozwazac mozliwosc zaleznosci wagi czlowieka od pozycji Ziemi na orbicie wokol Slonca w dniu jego narodzin?

merkabra ić na jakoś katoliczno strone i tam wypisój te swoje farmagiezony. my zostaniemy wedłóg ciebie pokarani wienc pozwul nam pocierpiec we ciszy bez ciebie. dowidzenia/

Gość sucha kromka chleba
merkaba, nie zatruwaj życia innym, spadaj do kościoła 🖐️

Gość joanna srakula
merkaba zgadnij czym podcieram dupę- :)

zawiedziony jak w to nie uwieżysz to jeszcze raz sie zawiedziesz. my jestesmy głópi a ty jeżcze głópszy. podaj lepiej swuj znak zodiaku i swojo wagie, chyba że należysz do maciur i sie wstydzisz/

Gość fiel 2
Wodniki to grobasy muj hlop je wodnik i je gruby

Gość dalajlammaa
O jej Fieluś nie chcę się zdradzać bo fejnie być Dallajlammka .Ty jako wróżka wiesz jaka jestem Ewka marchewka :D Ale bliżniak całą gębą . Smutno tu było bez Ciebie diabołku !! Gdzie byłaś ❤️ ?

Gość dalajlammaa
O jej Fieluś nie chcę się zdradzać bo fejnie być Dallajlammka .Ty jako wróżka wiesz jaka jestem Ewka marchewka :D Ale bliżniak całą gębą . Smutno tu było bez Ciebie diabołku !! Gdzie byłaś ❤️ ?

Gość gagagrf
no no wiesz co fiel :D ze ja niby gruba :(

Gość mmLena07
Nie tylko waga, ale i inteligencja zależy od znaku. Niech autorka poda swój znak zodiaku, żebyśmy wiedzieli, kto jest najgłupszy :D. Jak można wierzyć w takie bzdury, jak znaki zodiaku? ;)

jestem lwem i jestem szczupła, choć piersi są trochę nieproporcjonalnie duże, mogłyby być mniejsze 🖐️ pa fiel :P

ja tu bylam caly czas dalejlamko tylko ciebie nie było. a czego sie wstydzisz zdradzic, przecie tu so sami swoi, wszyscy o wszystkich wszystko wiedzo. muw, zobaczymy.

Gość zawiedziony1410
może zrobimy inaczej, odpowiem na kazde pytanie z ktorego nie wynika moja data urodzin a wy mi powiedzcie jaki mam znak zodiaku ;)

strzelec + + - - bliźnienta + + waga panna + / + rak + byk skorpion wodnik - baran + ryba - - lew + - + hej ramtatamko, dopisałam cie do listy i chlopa fiel2 tez. DO mmlena07 jestem bliźnienciem, jósz muwiłam. co chcesz powiedziec o mojej inteligęcji? słócham?

okiej zawiedziony, a wienc pytam ja piersza. Czy jestes grubasem?

Gość joanna srakula
zawiedziony- czy wokół ciebie jest bałagan? Czy jesteś człowiekiem całkowicie otwartym w uczuciach? Czy oglądasz się za babami? Czy masz jedno zainteresowanie czy ciągle szukasz nowego?

Gość wrózka pierdula
fiel o twojej inteligencji mozna powiedziec ze jej wgl nie posiadasz:) tyle w temacie:)

Gość kokok
zawiedziony co prawda nie zadałam Ci zadnego pytania ale taki mądraliński jak TY to może być KOZIOROŻEC

oj wrurzka bo sie znowu pogniewamy, myślalam, że jestes nasazym idolem, a ty takl bżydko muwisz? nie ładnie, tu nie jesteśmy po to by sobie ublirzac....

Gość zawiedziony1410
185cm wzrostu 72kg tak, jest bałagan nie jestem otwartym w uczuciach oglądam się za babami gdy jestem sam, tak jak teraz ;) zwykłem miec jedno zainteresowanie przez wiele lat

Gość joanna srakula
może być koziorożec. Może być też bliźniak. Ale bardziej koziorożec. Na pewno nie rak i na pewno nie panna. Odpada też moim zdaniem lew

Gość joanna srakula
zaraz wodnik może być i może być to koziorożec też. jakoś wydaje mi się, ze wodnik.

Gość wrózka pierdula
fiel skoncz z tymi bledami:)))))))))))))) wiecej ludzi bedzie tu zagladac:)