Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

czy to prawda, ze waga zalerzy od znaku zodiaka?

Polecane posty

o wrurzko cuż za odmniana? czego ode mie chcesz? wrurzby czy wiersza? a morze żondasz jakiegoś dow cipa?

Gość kokok
zawiedziony nieee,,, to był mój pierwszy cel i ostatni więc mnie utwierdź w przekonaniu bo się zastanawiam czy nie mam czasem zdolności jasnowidzenia:D

Gość dalajlammaa
Ja jestem taką starodawna wróżka , taka domową .Tutaj Fiel stawia wróżby i ja też lubię Jej wróżby :D

bóg ma wieczność by ukarać zwłaszcza ze za bałwochwalstwo karze do 4 pokolenia słowa Jezusa do Faustyny Napisz: Jestem święty po trzykroć i brzydzę się najmniejszym grzechem. Nie mogę kochać duszy, którą plami grzech, ale kiedy żałuje, to nie ma granicy dla mojej hojności, jaką mam ku niej. Miłosierdzie moje ogarnia ją i usprawiedliwia. Miłosierdziem swoim ścigam grzeszników na wszystkich drogach ich i raduje się serce moje, gdy oni wracają do mnie. Zapominam o goryczach, którymi poili serce moje, a cieszę się z ich powrotu. Powiedz grzesznikom, że żaden nie ujdzie ręki mojej. Jeżeli uciekają przed miłosiernym sercem moim, wpadną w sprawiedliwe ręce moje. Powiedz grzesznikom, że zawsze czekam na nich, wsłuchuję się w tętno ich serca, kiedy uderzy dla mnie. Napisz, że przemawiam do nich przez wyrzuty sumienia, przez niepowodzenie i cierpienia, przez burze i pioruny, przemawiam przez głos Kościoła, a jeżeli udaremnią wszystkie łaski moje, poczynam się gniewać na nich, zostawiając ich samym sobie i daję im, czego pragną. http://www.misje.diecezja.kalisz.pl/Faustyna/Slowa.htm

merkabra dzienki za informacje, zapoamnientam i pżekarze rodzinie. a ty pewnie jestes ksiendzem i szukasz tu jakiej prostytótki?

Gość joanna srakula
on szuka ministrancika. niewinne chłopię lat 11 mu się marzy

Gość zawiedziony1410
nie powiem Ci jaki mam znak, chodzilo mi o pokazanie ze astrologia nie tylko nie ma zadnych podstaw ale nie jest w stanie odpowiedziec na podstawowe pytanie mozliwe do zweryfikowania z jakakolwiek pewnoscia. to czy zgadlas nie ma znaczenia. Poza tym jesli jestes wrozka nie potrzebujesz mojego potwierdzenia ;)

Gość kokok
zawiedziony nie jestem wróżką mam nadzieję ze nie poczułeś się zawiedziony;p szkoda ze nie chcesz napisac czy trafilam czy nie mogłes nie pytac skoro zaczołeś quiz to powinieneś dokończyć, jestes NIE FAIR!!!!!!!!!!!!!

zawiedziony oczywiste ześ rybak. do nowych czytelnikuw: podajcie proszę swoje znaki i wagie to dodamy was do ankiety. bo puki co to za mało by muc coś stwardzic.

Gość gfgndb vxc bg
skorpionica - 170 cm/ 57 kg

strzelec + + - - bliźnienta + + waga panna + / + rak + byk skorpion + wodnik - baran + ryba - - lew + - + okiej gfgndb vxc bg: dodana do ankiety, kto nastempny?

Gość lkjhgfdrtyuiol.
ja jestem koziorozec i przykro mi ale jestem bardzo szczupla, nie mieszcze sie w teorii autorki debilki

Gość kokok
nooo zawiedziony RYBA TO MI PRZYSZŁA DO GŁOWY JAKO DRUGA OPCJA ja panna ascedent lew 166/72kg :D ale po mnie tak nie widać...

strzelec + + - - bliźnienta + + waga panna + / + rak + byk skorpion + wodnik - baran + ryba - - lew + - + koziororzec + dodałam cie pani mondralińska

Gość lkjhgfdrtyuiol.
ciekóje pani yntelichentna:0

"Słyszałam, że waga uzalerzniona jest od znaku zodiaka, np. panny, biźnienta i lwice so najcichsze, puźniej barany i ryby, wodniki, a reszta to josz gróbasy? pisać kto jest kim i jak to sie ma do wagi." O kurea..co za czlowiek NIE potrafiacy pisac po polsku.... Cos czuje,ze jest to Provo:P Tak poza tym Nasza waga zalezy od Nas samych :)

Gość zawiedziony1410
no jak tak stawiasz sprawe to prosze bardzo panna, 185cm/72kg mam nadzieje ze zbierzesz odpowiednia ilosc danych zeby zobaczyc ze znak zodiaku nie ma zadnego znaczenia ;p najwidoczniej niektorzy musza zobaczyc zeby uwierzyc ;)

strzelec + + - - bliźnienta + + waga panna + / + + rak + byk skorpion + wodnik - baran + ryba - - lew + - + koko cię dodałąm

strzelec + + - - bliźnienta + + waga panna + / + - + rak + byk skorpion + wodnik - baran + ryba - - lew + - + koziororzec + zawiedziony na liscie

strzelec + + - - bliźnienta + + waga panna + / + - + rak + byk skorpion + wodnik - + baran + ryba - - + lew + - + koziororzec + desert dodane do listy

skoro nie ma wiencej chentnych to zrubmy potsumowanie: Najlepiejk nurodzic się bliźnienciem, gdyrz ten znak osiongnoł 2 punkty, zaras po tym dobże jest być panno. Zaś najgożej jest być rybo, ta osiongła -1 punkt i to ozncza, że ryby pżewanie so gróbe. a reszta znakuw to takie nijakie, nic nie mam do powiedzenia na ten temat. tagże tera zanim porodzicie dzieci pżemyślcie w jakim miesioncu najlepiej je zrpobić aby dziecko nie było z kzywdzone we przyszłości.

Gość olga.w
Ja mam 172 cm i warzę 58 kg ,znak koziorożec.

Gość olga.w
przepraszam ważę ,o czym innym myślałam.

strzelec + + - - bliźnienta + + waga panna + / + - + rak + byk skorpion + wodnik - + baran + ryba - - + lew + - + koziororzec + + Olga dodałam cię dolisty. A tera zmiana wynikuw, bliźnienta i kloziororzec qwo wadis na pierwszym mniejscu!! Brawa dla tych znakuw za najlepsze sylwetki

a nie szkodzi droga OLgo, nikmt tu nie wzraca uwagie na takie rzeczy, karzdy ma prawo się pomyli, nawet najlepsi, z reszto sam albert einsztajn czasem miał gorsze dni.

Gość kokok
zawiedziony to to tam sobie udawadniaj co chcesz a mnie to zwisa:) sadze ze przy blizszym poznaniu kazda osoba co sie tym interesuje zgadłaby Twoj znak a tak to były głównie strzały i tyle w temacie ja potrafie okreslic znak zodiaku piszac z kims na chacie (z rozmowy) do tej pory zgadywałam bezbłędnie