Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

czy to prawda, ze waga zalerzy od znaku zodiaka?

Polecane posty

Gość koziorożec 4kg
niedowagi :(

zwiazdy podaj swojo wagie i znak zodiaka strzelec + + - - bliźnienta + + waga panna + / + - + rak + byk skorpion + wodnik - + baran + ryba - - + lew + - + koziororzec + + + koziororzec 4kg jesteś dodana do listy i tym oto sposobem koziororzec wychodzi na prowadzenie, a oznacza to, że jest najchótszym znakiem.

strzelec + + - - bliźnienta + + waga panna + / + - + rak + byk skorpion + wodnik - + baran + + ryba - - + lew + - + koziororzec + + + zwiazdy dodalam cie. barany i biznienta są tórz za koziororzcem, wpisujcie sie dalej.

Gość misiapysiakanaa
ja jestem z lwa i jestem chudzielcem :D

Gość kolaorwaaaa
a ja jestem koziorożcem i mam nadwagę, moja siostra też jest koziorożcem i jest gruuba

strzelec + + - - bliźnienta + + waga panna + / + - + rak + byk skorpion + wodnik - + baran + + ryba - - + lew + - + + koziororzec + + + - - okiej dziewczenta, dodaam wasze wagi. wienc tera sie wszystko zmieniło, koziororzec bardzo spada i tera na prowadzeniu są: lew, bliznienta, baran

Gość ruda małpa xx
A co znaczą te plusy i minusy?

Gość ruda małpa xx
Ja jestem strzelcem i nie jestem ani gruba, ani chuda...:D Nie wiem, jak mnie policzycie...:D Waga 61kg/ 172 cm wzrostu...:D

Gość sedrer
Ja jestem panna i jestem chuda (wiec sie zgadza), ale moj brat jest spod blizniat i jest gruby, a wedlug twojej teorii powinien byc chudy. Ja jestem chuda i nie mam tendencji do tycia, jem co chce, natomiast brat musi uwazac, bo gdy tylko sobie popusci to zaraz robi sie okraglutki, nawet dietetyk niewiele pomogl.

strzelec + + - - / bliźnienta + + - waga - panna + / + - + + rak + byk skorpion + wodnik - + baran + + ryba - - + lew + - + + koziororzec + + + - - Aktualne wyniki, dzienki serder bliźnienta durzo spadły i jósz nie so najchótsze.

Gość znak zodiaku panna
wzrost 163 waga 85 nie pasuje :)