Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

Test na tędęcje do tycia

Polecane posty

marjolka trza było nie oszukiwać w teście, a nie tera pretensje do całego świata, jak byś prawdziwie odpowiadała to inna by była moja diagnoza. jestes wólgarna, co bardzo źle o tobie światczy i o twoim ilorazie inteligęcji. pozdrawiam szczupaku ty drapako

no i dobrze, oni nie mószo pisać, warzne, że ty jeszcze zostałas i chcesz zemno konserwować ;) lóbie cie jak psa sonsiaduw.

Gość mariolka912
zal dupe sciska ze ty jestes maciora a ktos jest szczuply?? nigdy mi nie doruwnasz bo jestes zerem... i gdzie ci twoi idole?????????? maja na ciebie wyjebane!!!!!!!!

sekretarko ja sie nie znam na krochmalu to twoja działka

Gość mariolka912
nie mam zamiaru pisac z kims kto nie ma mozgu. 🖐️

dupe to mi ściska co innego, ale to na pewno nie je rzal. Droga marjolu, skont w tobie tyle jadu i zazdrości? jesteś potworno gżesznico, bug cie ukaże za twe nendzne postempowanie, dzienkóje ci, że towarzyszysz mi w mojej nendznej drodze rzyciowej, pełnej tuszy i smalcu, dzienki tobie wiem kim naprawde jestem.

marjolu ale my tworzymy fajny dułecik razem, ja nie mam muzgu, ty nie masz muzgu, razem morzemy sie dogadac, nie ić do innych, bo z nimi nic nie stwożysz. To ja twoja fanka :)

Gość sekretarka krochmalka
oho! :classic_cool: i jak fiel, odpisali :D

z kafeterii? jeszcze nie, ktoś mi dzisiaj powieidział, że to był rzart i opni nikogo nie szókali, ale to nic, czekam dalej, morze akórat kogoś szukajo, a ze ja jestem dysponowana to mam czas.

rakieta w imieniu gróbych maciur dzienkóje za rade, myślę, że im się przyda.

Gość rakieta666
nie chciałem nikogo obrazić, ale byłem tłusty i schudłem dlatego wiem, że to możliwe, dieta i duuużo ruchu

a tu nikt sie nie obrarza, wszyscy wiedzo jak jest. DObre rady zawsze so pomocne, a tłuścioszki powinny korzystac z tego co dajo.

Gość malabrunetka21
rakieta obawiam sie ze fiel juz nic nie pomoze zawsze bedzie glupia tlusta maciora:) pozdrowienia od nie poniedzialek ONA

Gość rakieta666
kobietki z ciałkiem są fajne, ale jak same się źle czują z kilkoma kilogramami to nie ma co biadolić tylko do roboty

Polly ogulnie to nie masz problemuw z nadawago, ale obawiam się, że przez twojo osobowosc morzesz źle skączyc. nie powinnas sie panoszyć i uwarzać za nie wiadoo kogo, los morze się przewracać i dziś jest ci przychylny, a jutro, morze sie otchylić. Zacznij szanować innych, nie warzne kim so, czy sprzedawco czy nauczycielem, karzdy jest człowiekiem. za czensto myślisz o jedzeniu, a to prowadzi do gróbości, zajmij się czymś, znajć jakies chobbi a na pewno unikniesz zbendnych kilogramuw. widzę twoją przyszłośc raczej dobrze, masz powodzenie i dopuki nie zwionrzesz się z kimś na stałe to nie ma zagrorzenia, że się roztyjesz. jeśli jednak z kimś się zwionżesz to wiec, że twuj partner bendzie miał dziwne upodobaia i twoje kości mu nie wystarczo, tagże zastanuw się sto razy nim popełnisz ten jeden głópi błond. pozdrawiam

małabrunetka zmieniłas nik? wstydzisz się tamtego> rozwionrz test a zobaczymy jaka bendziesz maciorko :) też cię pozdrawiamy

kijeczek curz ci mogie powiedziec. samo wiesz jak jest z tobą, nie bende ci rzyczyć miej obrzerania się, bo najwidoczniej odpowiada ci taka pozycja jako przyjmójesz teraz, ale wiec o tym, że chódzi i pienkni majo w rzyciu łatwiej i miiej łez wylewajo, gdybys jednak zmieniło zdanie to chentnie słórzę pomocą jak schuść. Jestem człowiekiem dość wykształconym w tym kierónku, tagrze wiem co muwię. Pytaj, nie krempój się.

Gość malabrunetka21
Z PSYCHOLAMI NIE GADAM, WYBACZ DZIECINO:)

i masz racje mała brónetko, nie gadaj, bo nie wiadomo co im do głowy pzyjdzie. Tutaj u nas jest bezpiecznie, morzesz się wyrzalic, wygadac, powiedziec co cie boli, a co nie, my chentnie cię wysłóchamy, jesteśmy dla takich jak ty oparciem i słuchawko.

Gość kokkok
109 / 130. Gratulacje! co oznacza ten wynik?

kkokokoko oznacza to że ukączyłaś go bardzo dobrze, oturz moja droga twoja przyszłośc zapisuje się w kolorowych barwach, najprawdopodobniej gróba nie bendziesz, aczkolwiek czasami masz skłonności do podjadania, ale to sie dla ciebie zle nie skączy. Jersteś miła i tego samego oczekójesz od innych lódzi, a los czuwa nad nami i nie dopóści do tego, rzeby ktoś taki jak ty pszybrał na wadze.

Gość malabrunetka21
fiel jakie to uczucie gdy ludzie ci mowia ze jestes p.o.j.e.b.a.n.a

brónetko, myślę, że ty najlepiej znasz odpowieć na to pytanie.

Gość Nusia123456789
zdecydowanie rakieta wie co pisze - parowar to doskonały sposób na zaoszczędzenie czasu spędzonego w kuchni, a do tego jedzenie smaczne i zdrowe. Same plusy . Ten z link- a jest piękny i jest możliwość negocjacji ceny, może sobie kupię tylko napisz proszę jak się sprawuję w bieżącej obsłudze ??

Gość malabrunetka21
obawiam sie ze ty wiesz lepiej, to ciebie na kazdym topiku wyzywaja a potem i tak go usowaja:D

nie pszypominam sobie, żey ktoś mie wyzywał. Czyżby zazdrość cię zrzerała przez to, że ja mam idoluw, a ciebie nikt nawet nie zauwarza? no poza mną, bo jestem człowiekiem kólturalnym i nie traktóje głópszych gorzej, jesteś taka jak inni, morze nie masz tyle punktuw inteligęcji co normalni lódzie, ale da się z tobo jako tako pokonserwować.