Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy warto...

Nie wiem czy związać się z chłopakiem,który przeżył taka traumę. Doradźcie mi.

Polecane posty

Gość sasssssssssssssssssssss
no własnie, mozesz dać mu szanse. ale jak on sie zachowuje? chce byc z Tobą, czy jak? ale jesli nadal ją kocha, to moze ją po prostu wielbić. stała sie idealna dla niego. a na pewno miała wady jak kazdy. oglądałaś serial "detektyw Monk"? zmarła żona była dla niego idealna, on nie stworzy nigdy związku z inną. to oczywiscie tylko film. a on ma 22lata wiec jest młody. mozesz dać mu czas, ale jak zobaczysz, ze po kilku miesiacach tylko "ona;' sie liczy, to odpuść

Gość czy warto...
Macie rację..Fakt dziewczyny tak blisko nie znalam ale byla na prawde bardzo fajna i nawet jesli ja idealizuje to mysle ze ma podstawy do tego ;) Jak sie zachowuje? on sie miota..

Gość powiem ci o sobieee
kilku miesiącach? ludzie trochę wyrozumiałosci :-( chłopak ma dopiero 22 lata, przezył cioś i sam nie wie jak sie z tym uporac, a Ty wyskakujesz z jakims limitem czasowym :-( Ja przez dobre 5 lat nawet z nikim nie wyszłam na kawę, totalne zero w kontaktach międzyludzkich (tylko studia potem praca). Zawsze czułam jakbym zdradzała tamtego, czułam, ze nie powinnam i że mi po prostu nie wolno... tu duzo może zdziałać rozmowa z bliską osobą, ja wszystko przezywałam sama, bez rozmów itp. dopiero jak spotkałam M. zrozumiałam jaką moc ma prawdziwa i szczera rozmowa. Te rozmowy z nim mnie oczyszczały calutką, wszytskie moje myśli, uczucia i znów mogłam stanąc na nogi.

Gość powiem ci o sobieee
skoro jesteś taką bliską dla niego osobą to tylko mu pozazdrościć, ze spotkał Cię tak wcześnie...

Gość czy warto...
nie wyobrazam sobie, co on musi czuc :o mieli sie pobrac, planowali zycie, zgodna para jak malo ktora...Ona piekna,on przystojny wiec nie tylko charakterami do siebie pasowali.Poza tym jak byl rozaniec bez jej ciala(miala sekcje) to on zemdlal... A na pogrzeb ubierala ja ciotka i on przy tym chcial byc... byl tam,kupil jej caly stroj ... wygladala pieknie .nie wyobrazam sobie zebym mogla byc w jego skorze ,staram sie zrozumiec ale tez dziwnie sie czuje, bo mam wrazenie ze musze byc odpowiedzialna we wszystkim co mowie,robie

Gość czy warto...
wiesz akurat hmm obracamy sie w kregach wspolnych znajomych i jakos tak przypadkiem wyszlo..a ja juz wczesniej go kojarzylam

Gość a co się stało, że ona umarła?
dzięki za odpowiedź.

Gość czy warto...
podobno sepsa, ale nie wiem nie chcialam nikogo pytac z jej najblizszych, wsrod znajomych sie mowi ze sepsa tylko pytanie czy sepsa moze zabic w ciagu 2 godzin? najpierw sie zleczula w koncu nieprzytomna trafila do szpitala i tam zmarla