Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghukijhgf

Co kupić chłopakowi kt óry wraca zza granicy?

Polecane posty

Gość ghukijhgf

Witam, postanowiłam tu napisac poniewąz chciałabym się poradzić. Otóż od roku jestem w kontakcie ciąłym z pewnym mężczyzną poznanym przez internet:) Bardzo przypadliśmy sobie do gustu, mamy podobny światopogląd i zainteresowania niektóre,...wiemy jak wyglądamy(wysyłamy sobie zdjęcia poza tym skype) Nie widzieliśmy się jeszcze ponieważ on obecnie przybywa za granicą, ale się kochamy-tak może to głupie ale jestem tego w 100% pewna. Wyznaliśmy już sobie miłość itd. Niedługo on wraca do Polski i oczywiście mamy się spotkać:) I pytanie jest takie-co można kupić facetowi na pierwsze takie spotkanie? Coś co by go mogło ucieszyć?macie jakieś pomysły?

Gość zawiedziony1410
zapytaj kogos kto zna go dobrze, rozmawia z nim godzinami i wie co lubi. znasz kogos takiego?

Gość Fjut jeden
Szczerze ? Jeżeli to twój facet to prezerwatywy ;)

Gość ghukijhgf
Ja z nim rozmawiam godzinami i wiem mniej wiecej co lubi interesuje się sportem lubi słuchac konkretnych wykonawców i czyta dość konkretne książki. ale jaką mam gwarancję że kupię mu książkę czy płytę której nie ma jeszcze??

Gość ghukijhgf
poradzi ktoś? Wiem że lubi maskotki, ale nie wiem czy to dobry pomysł... a jeśli tak to jaką?małą/dużą??

Gość giennnnka
matko,a ile ty masz lat???15?:O

Gość Cyfra plus
Kup mu polski chleb i polską szynkę bo na pewno dawno nie jadł takich specjałów.

Piszesz,że go kochasz... ale nie wiesz jaki jest. Skoro mieszka zagranicą, na wasze pierwsze spotkanie można mu sprezentować test na obecność wirusa hiv ... i możesz uważać mnie za wariatkę, ale to wcale nie jest taka głupia rada. Pozdrawiam.

Gość ghukijhgf
nie-23

Gość ghukijhgf
Dziękuję za wszelki odzew także i za ten o testach na hiv ale wolałabym bardziej dostac rady zgodnie z tematem wątku

Nic mu nie kupuj!!! czemu chcesz go przekupić na 1 spotkaniu?? to on powinien ci jakieś róże, czekoladki wręczyć. Ale jesli macie się spotkac u Ciebie, to jakieś dobre ciasto zrób itp. A nie maskotki dla faceta!!!!

Gość ghukijhgf
wiem jaki jest. wiem czym się interesuje wiem co mniej wiecej lubi ale nie mam jakoś pojęcia co można by mu kupić na 1 spotkanie.

Gość giennnnka
23,a piszesz jak 15-latka.....:O Naiwna jestes baardzo..... Faceta nnigdy na oczy na zywo nie widzialas a juz go kochasz i prezenty mu chcesz robic... Bez przesady.... Najpierw go poznaj,a potem sie zakochuj i ewentualnie zrob mu niespodzianke... Powodzenia:)

Gość ghukijhgf
Wiem na pewno że on coś mi przywiezie. Głupio mi będzie nic mu nie dać zwłaszcza w takiej sytuacji kiedy on mi coś podaruje. Napisałam o maskotce bo wspomniał że bardzo lubi maskotki a wydaje mi się to upominek taki najmniej ryzykowny i stosowny do sytuacji. no ale sama już nie wiem..nie chcę się wygłupić..

Gość ghukijhgf
Wiem jak to wygląda-nie widziała a już się zakochała, sama uważałam że to dziecienne i niemożliwe, ale kiedy poznałam jego...wszysko się zmieniło. Nie jestem małolatą i wiem co czuję, wiem że on czuje to samo co ja... mam 21 lat, on 23.Serce nie sługa.

Nic nie kupuj, po prostu przygotuj dobrą kolację, deser itd. Jeśli potrafisz gotować, on na pewno to doceni i bardziej mu się spodoba niż jakiś tam drobiazg kupiony choćby za 10000 zł :)

Gość ghukijhgf
Ale raczej nie spotkamy się u mnie ani u niego tylko na gruncie neutralnym to jest kawiarnia/spacer/kino, dlatego kolacja itp -odpada. zresztą nie umiem gotować.

Gość giennnnka
amen:)

Gość jak jhdfgdasbisrfgvuosieu
jak to nie umiesz gotowac....???? jak pannica 21 -letnia moze nie umiec gotowac...?:O Przeciez to zalosne...:O masakra jakas...... wstyd jak byk!

Jeśli dopisałaby Wam pogoda, możecie zrobić sobie piknik w jakimś parku itp. Kina nie polecam, bo przecież skoro to pierwszy raz.. to raczej chcecie się bliżej poznać, a niekoniecznie dowiedzieć co zrobi główny bohater filmu. Możecie sobie usiąść w parku lub ogólnie średnio zatłoczonym miejscu... obserwować ludzi, wtedy nie zabraknie Wam tematów do rozmów.

Gość ghukijhgf
No nie umiem, tzn wiadomo coś tam potrafię ugotować ale to nie jest nic powalającego na kolana. Ponadto tak czy siak to nie wchodzi w grę bo jak mówiłam u mnie się nie spotkamy.

Gość ghukijhgf
Ale tłumaczę-on mi coś na pewno przywiezie wiec moim zdaniem w dobrym guście również byłoby mu coś kupić. Nie wiem, jakoś zawsze krępuje mnie dostawanie upominków a już zwłaszcza w sytuacji gdy ja nie mam w danej chwili nic dla tej drugiej osoby. Ponadto no same rozumiecie-chciałabym po prostu mu coś ofiarować-tak na dobry początek nowegop etapu naszej znajomości

Gość ghukijhgf
Polak

Jak już się uparłaś na kupienie mu czegoś chociażby drobnego, to niech to będzie coś mało zobowiązującego (żadne zdjęcia, ramki, bilety na koncerty za 2 miesiące itd) nie wchodzą w grę. Jeśli pali: jakaś śmieszna zapalniczka albo popielniczka Jeśli lubi czytać: książka Jeśli jest zapalonym graczem: gry (może być planszowa, wtedy zagracie razem) Nie napisałaś nam zbytnio co on lubi więc ciężko Ci poradzić... poza tym zawsze możesz wejść na allegro i poszukać czegoś, zawsze coś Ci wpadnie w oko i podsunie pomysł.

Gość ghukijhgf
palić nie pali a wiec zapalniczka odpada, wiem jakie ksiażki czyta ale nie mam gwarancji że już takiej nie przeczytał. interesują go ksiażki historyczne i biografie. lubi rock'a sł;ucha też Pink... gra w piłke nożną i siatkówkę.

Gość ghukijhgf
no i lubi maskotki.przyznał mi się do tego sam z siebie;)

Gość ghukijhgf
dlatego pomyślałam o maskotce. Ma ulubionego autora książek i myślałam że mu kupię ale nie wiem czy jej już nie czytał.. tak samo pł;yta... myślałam o płycie pink ale z tego co się orientuije to jej ostatnia płyta wyszła w 2010 r wiec przez te dwa lata mógł ją już nabyć...a jak się go podpytam to będą nici z niespodzianki...

Gość ghukijhgf
myślałam też o jakimś eleganckim kalendarzu... ale nie wiem czy to dobry pomysł jest...bo on wraca do Polski i nie ma jeszcze w sumie pracy... wiec w sumie po co mu kalendarz...