Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stara dupa34

Nowy adorator, czy ktoś mnie sprawdza? Albo co..

Polecane posty

Gość Aleksander Macedoński
to moze On Cie chce wyrwac z tego marazmu i dlatego sie Toba interesuje :P zaniedbana kobieta, ale jeszcze sa oznaki Jej lat świetności, łasa na komplemenciki...la la i jest Jego :classic_cool: dowiedz sie jakim jeździ autem, tak na wszelki wypadek

Gość Stara dupa34
Aleksander Macedoński to moze On Cie chce wyrwac z tego marazmu i dlatego sie Toba interesuje zaniedbana kobieta, ale jeszcze sa oznaki Jej lat świetności, łasa na komplemenciki...la la i jest Jego dowiedz sie jakim jeździ autem, tak na wszelki wypadek" Zapuściłam się, ale zaniedbaną nie można mnie nazwać, bez przesady.. Ale reszta się zgadza... :D Ale na auta nigdy nie leciałam... Ciekawa jestem, bo tyle o mnie wie... zbyt dużo jak na chłopaka, który ma sklep...

Gość jadkdkajdh
" pochwapochwa - po co miałby mnie porywać? :D " zeby cie kurwa pociac i pocwiartowac tepa palo :o

Gość Stara dupa34
Ale aby poćwiartować nie ma potrzeby zdobywać tyle informacji na mój temat. Tacy mordercy raczej nie wysyłali dotąd takich sms-ów. Chyba, że on jest pierwszy :D

ma sklep? sexszop ? czy bielizna :) tego jadkdkajdh ignoruj, jakies to malo wychowane

Gość Stara dupa34
Ale ten od sklepu, to chyba nie... Jakieś tam chyba części samochodowe i takie tam ... nigdy dokładnie się nie przyglądałam... Ten od sklepu mógłby znać moje imię, ale nazwisko? Skąd? Na tej ulicy, na której mnie niby jeszcze dzisiaj mijał to jednak on i mój dawny z lat młodzieńczych, który też mnie obserwował długi czas, dopóki nie przyznał się koleżance, a ta mi doniosła... Ale on ma do mnie do dzisiaj żal, że wtedy go olałam. (ten jest boski i na wysokim stanowisku) :P I z tego bym się nawet ucieszyła... Ten od sklepu, to nie bardzo.. ładny jest, ale nie ta klasa...

Gość Stara dupa34
I chyba musi mnie trochę znać, bo skąd wie że chodzę akurat do teściów? Gdzieś chodzę, ale przecież nie mają wypisane, że są moimi teściami.

miej sie na baczności stara doupcio :P faceci sa nieoliczalni, wiem co piszę :P zrelaksuj sie porzadnie z męzem a pozniej pokaz mu te ze nie tylko on jest w Twoim zyciu. znaczy, ze nie tylko maz ma na cieie chrapke :classic_cool:🖐️

Gość Stara dupa34
Lepiej, aby nie wiedział. Szkoda jego nerwów...

Gość Stara dupa34
Już bywało, że nie dawał sobie rady z tymi moimi adoratorami... Choć myślałam, że to minęło bezpowrotnie... a tu proszę...

Gość Stara dupa34
Już wiem, że to nie ten od sklepu, bo nigdy nie zamieniliśmy ze sobą słowa jak się okazuje... A ten od sklepu już mnie zagadywał...

Gość Stara dupa34
To nie ten od sklepu, bo nigdy niby ze sobą nie rozmawialiśmy ...

Gość Stara dupa34

Gość Stara dupa34

Gość Stara dupa34
Wychodzi na to, że to ktoś kto od 5 niby lat mieszka gdzieś w pobliżu teściów.. :O

Gość jesteś piękna..
:) 🌼

Gość jesteś piękna..
:) 🌼

Gość Stara dupa34
Zastanawiam się teraz, czy to nie czasem mąż byłej mojego młodszego 7 lat brata.. Mieszka naprzeciwko teściów...

Gość Stara dupa34
Cóż, na 90 % to mąż byłej dziewczyny brata. Bardzo przystojny trzeba przyznać... Fakt raz, czy dwa mi się przyglądał, ale nie przypuszczałabym..

Gość Stara dupa34
Nadal jestem w małym szoku.. Facet przystojny, młody ... ma małe dziecko.. a zadaje sobie tyle trudu aby zdobyć mój nr i tyle informacji, dla starej, zapuszczonej baby.. (jego żona sporo młodsza i bardziej zadbana aktualnie). W dodatku ryzyko duże, bo znam jego żonę przecież oraz koleguje się z jego szwagierkami.

Gość Stara dupa34
To młode małżeństwo.. Facet wydaje się dość nieśmiały, a tutaj proszę..

Gość Stara dupa34
Pomijam, że cała moja rodzina jest z nimi w dobrych kontaktach. I to sąsiedzi teściowej.

Gość Stara dupa34
Facet zdecydowanie lubi ryzyko chyba.. Bo nawet biorąc pod uwagę, że nic z moich ust nie wypłynie, to przecież będziemy się "rodzinami" widywać, to przecież choćby mimika twarzy może wiele zdradzić. Bystrzejsi mogą wiele wychwycić ze spojrzenia.

Gość Stara dupa34
Wiem, że nikomu nie chce się tego czytać, ale teraz mam już pewność że to wyżej opisany. Koniecznie chce się spotykać