Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość esteraczynie

kontrowersja

Polecane posty

Gość wszystko przz zydow
zniesławienie- cała prawda o antysemityzmie polecam film

Gość esteraczynie
bardzo mały krokodyl A Bolek i Olek? to samo

Gość brudy_świata
a poza tym nikt nie robi statystyk ile pracownik fizycznych jest fizycznymi

Gość bardzo mały krokodyl
Czy rozbieracz tusz w koszernej rzeźni jest fizyczny czy nie? Bo chyba raczej nie jest to stanowisko kierownicze :D

Gość brudy_świata
chodzi głownie o to! są żydzi, którzy sa psychopatami czy mordercami!!! ale nie w waszym kontekscie!!! wy jedziecie po wszystkich!!!

Gość esteraczynie
brudy_świata a za co się kształcą? skąd mają kasę? co? Kiedy tu normalny Polak musi zapierdzielać ostro na dwa etaty żeby wykształcić siebie lub dziecko a im wszystko przychodzi tak ot po prostu

Ostatni "argument" podsumuję starym przysłowiem: Zazdrościł proboszcz doktorowej, że lekko rodziła... :P

Gość fin111
to o tych szejkach żydach to chyba żart? ironia?

Gość brudy_świata
brudy_świata a za co się kształcą? skąd mają kasę? co? Kiedy tu normalny Polak musi zapierdzielać ostro na dwa etaty żeby wykształcić siebie lub dziecko a im wszystko przychodzi tak ot po prostu sam siebie poczytaj to co piszesz nie ma sensu!!!

Gość esteraczynie
oj tam oj tam, i wśród gojów są w czepku urodzeni tylko czemu tak rzadko

Gość brudy_świata
ile ludzi kompletnie nie dba o edukacje ?? prawie całe moje liceum zakończyło edukacje na ledwo zdanej maturze i wiekszość z nich nie będąc w ciezkiej sytuacji nawet nie zastanawiało się czy pójść na studia. czy to wina żydów?? i co robią teraz na bazarach i w marketach...

Gość brudy_świata
niektórzy z nich też narzekają, że to przez żydów :)

Gość esteraczynie
Widzę, że mam niezaszczyt pisać z "nie przełknę". to czemu was tak wkurzył wiersz Grassa? Dla mnie był jak najbardziej ok

Gość esteraczynie
Handel, biorą przykład:D Lepiej im się to opłaca

Jeszcze większym żartem jest, że "prawdziwe Polaki" po stu latach nadal wierzą w Protokoły Mędrców Syjonu, będące chamską fałszywką Ochrany czyli carskiej policji politycznej.

Gość co z tego
najlatwiej zwalac na innych Żydów,masonow,cyklistow, Żydzi to najinteligentniejszy narod ktory szczerze podziwiam od lat i ktory mnie fascynuje

Gość brudy_świata
ja pisze co mnie wkurza jechanie po wszystkich żydach nic mnie nie drażni w pisaniu co konkretna osoba powidziała, jakie przestępstwo popełniła, jaką zbrodnie popełniła

Gość co z tego
bo to nie byl wiersz GraSSa tylko jego bzdurne wynurzenia w nijakiej formie przedstawione

Gość brudy_świata
co z tego widzę, ze ty wiesz coś wiecej na te tematy i powienienes tutaj być aby zwiększac świadomośc ludzi, bo strasznie mi smutno jak tutaj kilka razy w miesiącu czytając chamskie epitety zdające się być adresowane do wszytkich żydów...

Kto to jest Grass?

Gość esteraczynie
bardzo mały krokodyl Słuchaj nie obchodzi mnie co myślisz. Ja jestem patriotką i nacjonalistką. Ty sobie możesz bronić żydków ale uwierz mi, gdyby doszło do jakiegoś starcia i olał byś kraj czyli Polskę - jesteś pierwszy do odstrzału przeze mnie. Dzisiaj Polska ma właśnie żydków i pedałów w natarciu i te debile w razie zbrojnego konfliktu nawet nie umieją odbezpieczyć broni. Wszystko

Gość brudy_świata
niedość, że antysemitka to jeszcze homofobka, zdziwiłabys się ilu gejów jest sto razy bardziej wysportowanych, silnych i szybkich niż przeciętny polski facet...

Gość brudy_świata
a dlatego, że przecietny gej chodzi na siłownie kilka razy w tygodniu, pływa, biega i na wojnie poradzil by sobie o wiele lepiej niż hetero fajtłapy

Gość esteraczynie
Przyznaję czasem tak się wkurzam że wolę ideologię Pana H.

Uwielbiam tak wkurzać debilnych nacjoli... Pomijam fakt że ani myślę bronić Żydów tak jak nie bronię Eskimosów czy Aborygenów. Zwyczajnie mnie oni nie obchodzą. Poza jednym - Żyd Jehoszua, ksywa Jezus, jest moim idolem.

Gość brudy_świata
mnie zastanawia czy to nie jest jakiś przypadek psychopatii...

Gość esteraczynie
bardzo mały krokodyl JEZUS też jest moim idolem

Gość esteraczynie
brudy_świata Nie mam nic do gejów. Po prostu nie lubię jak się afiszują. My heteroseksualiści też moglibyśmy się afiszować ale po co

Gość brudy_świata
esteraczynie zastanów sie nad pójściem do psychaiatry, bo jestes chora na nienawiść, swoją droga ciekawe czy wywodzisz się z takiego środowiska czy stałaś się taka pod wpływem kogoś, czegoś... z daleka ode mnie prosze dzisiaj już nie mam siły reagować, mam nadzieje że jesteś tylko jakims dennym projektem...

Gość co z tego
esteraczynie poczytaj o historii,kulturze,religii Żydów ,ale z madrych ksiazek,a nie z antysemickich stronek w necie tworzonych przez zakompleksionych frustratow