Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość esteraczynie

kontrowersja

Polecane posty

Gość brudy_świata
esteraczynie Przyznaję czasem tak się wkurzam że wolę ideologię Pana H. to byla odpowiedz na to co do hetero to niektrórzy się afiszują i śliniąc i obmacując sie publicznie, prawie jak w sypialni

Gość prawdomówiąca
NIE JESTEM HOMOFOBKĄ a jednak powiem wam że homoseksualizm DA SIĘ LECZYĆ!!! to nie wrodzona przypadłość ale nabyta!!! i prosze mi tu nie uważać homosów za normalnych To ludzie z problemami ale do wyleczenia!!!

Gość brudy_świata
co z tego cieszy mnie, że jest tu taki ktoś :)

Gość esteraczynie
brudy_świata Ok Możesz iść spać Wywodzę się z dziwnej rodziny. Ojciec członek PZPR, matka Sollidarność. Mama zmarła w 1984, ojciec w 1993. Byłam dzieckiem, sierotą. Wystarczy?

Gość brudy_świata
prawdomówiąca niekórzy sa nabyci( np więzienie czy inne ososobnienie od kobiet) i wtedy sie da powrócić do heteroseksualnych nawyków ale część ma to homoskesualne coś, co prawda nie wiadomo co i leczenie w tym przpadku to celibat do końca zycia i udawanie niehomo a to leczenie jest takie, że pewni katolicy udają, że podniejcają ich kobiety i żyją z nimi na siłe a w głowie maja cos zupełnie innego in nick prawdomówiąca nie znaczy że masz racje

Gość brudy_świata
esteraczynie współczuję Ci bardzo, ale nie powinnaś sie zatapiac w nienawiści bo ona potrafi tylko niszczyć

Gość esteraczynie
brudy_świata wiem i źle mi jest w życiu

Gość prawdomówiąca
ale esteraczynie mówi w wiekszości, jak nie wszędzie, prawdę o żydach Co wy tu gadacie o nienawiści wielkiej ? a skąd ty niby znasz metody ich leczenia Nie jesteś psychoterapeutą z wykształceniem i doświadczeniem który pracuje z homosami przez miesiące albo i lata Pewnie nie jesteś praktykujący albo i wierzący i nie znasz siły wiary

Gość brudy_świata
proszę nie zatapiaj się w nienawiści ona potrafi tylko niszczyć, na tym świecie trzeba zrobić jeszcze wiele rzeczy aby odwieść ludzi on przemocy i niszczenia

Gość brudy_świata
prawdomówiąca znam sie na tym o tyle, że moich kilku moim znajomym homoseksualistom pomagali psychoterapeuci w tym żeby zaakceptowali siebie i przestali się obawiac napiętnowania a leczenie jest takie, że bierze się za żonę lesbijkę udającą hetero, albo kobiete bez potrzeb seksualnych (czy skrzywdzoną), już były o tym artykuły

Gość brudy_świata
udawac można i tak sę dzieje wiele kobiet przez to cierpi, bo ich meżowie mysla że sie tak wylecza po jakims czasie po ślubie

Gość co z tego
prawdomowiaca ona nie mowi zadnej prawdy o Żydach, jej sie jedynie wydaje ze to prawda,a to same kłamstwa,zwykle oczernianie Żydów i zwalanie wszystkiego na nich, taki kompleks niektorzy mają

Gość prawdomówiąca
a odkd to każdy musi się żenić??? Jak się nie potrafią wyzbyć homoskłonności niech zyją w celibacie póki nie wyzdrowieją jak się uda a nie się żenią i krzywdzą zony

Gość prawdomówiąca
a artykuły to też być może propaganda majaca utwierdzić w przekonaniu że homosy są nieuleczalni i lepiej żeby byli homo oficjelnie niż próbowali sie "leczyć" O prawdziwie skutecznych terapiach nie usłyszysz w zyciu w tv, na znanych portalach itd. Istnieje propaganda homoseksualizmu i koniec Obejrzyj sobie : http://www.youtube.com/watch?v=Y7dMvBvJWXE

Gość brudy_świata
daj sobie spokój i wiesz co ci powiem sama jestem lesbijką i psycholodzy pomogli mi zaakceptowac siebie i olewac takich ludzi kótrzy przesyłają jakieś terapie z youtuba... daj sobie luzz z ta propaganda niekótrzy sa jacy sa nikomu nie szkodza to daj im spokój i im też nie szkodź!!!

Gość brudy_świata
dlatego niegdzie nie widzimy tej twojej terapi bo własnie ona jest udawaniem...

Gość prawdomówiąca
tylko nie zachciej przypadkiem mieć dzieci I niestety uważam że sam fakt że istnieją ludzie homo jest zły bo to może wypaczać psychikę dzieci które mało wiedzą o świecie a widzą takich np na ulicach albo w serialach Może one pomyślą że to naturalne i wszystko jest ok? A ty jesteś homo od zawsze , tak poprostu czy z czegoś?

Gość brudy_świata
a ta twoja "homoporpaganda" jest po to żeby ludzie którzy odkryją swoja orientacje nie próbowali się zabić, czy odizolowac kompletnie od ludzi ze strachu przed napietnowaniem, czy udawac przed innymi krzywdzać innych...

Gość prawdomówiąca
homopropaganda tak jak propaganda łatwego, szybkiego seksu wszędzie, z każdym bez żadnej odpowiedzialności, jak i powstanie rynku pronosów jest po to aby zepsuć ludzi i powiedzieć i m: poządanie i seks są najważniejsze, hedonizm najważniejszy, atrakcyjność najważniejsza, pieprzcie się każdy z każdym , traćcie hamulce a my takim niepohamowanym bydłem będziemy rządzić latwo bo jak nad sobą nie panują to i nad niczym nie panują i można ich omotać i kierować jak się chce

Gość brudy_świata
homopropaganda tak jak propaganda łatwego, szybkiego seksu wszędzie, z każdym bez żadnej odpowiedzialności, jak i powstanie rynku pronosów jest po to aby zepsuć ludzi i powiedzieć i m: poządanie i seks są najważniejsze, hedonizm najważniejszy, atrakcyjność najważniejsza, pieprzcie się każdy z każdym , traćcie hamulce a my takim niepohamowanym bydłem będziemy rządzić latwo bo jak nad sobą nie panują to i nad niczym nie panują i można ich omotać i kierować jak się chce to o czym piszesz to brak szacunku do siebie, kto ma głowe na karku to siebie szanuje...

Gość prawdomówiąca
a ilu znasz "szanujących się" homosów którzy są wierni jednemu/ jednej partnerowi/partnerce? mój kolega znał się dobrze na psychologi i twierdził że homosekssualizm to tylko perwersja ( a ew, uczucia to wg mnie wynik problemów emocjonalnych a nie wrodzonych skłonności)

Gość brudy_świata
prawdomówiąca obracam się w towarzyswie tylko takich homoseksualistów lub singli

Gość prawdomówiąca
a skąd wiesz że ich związki to głównie uczucia a nie chęć bliskości i seksu z tą samą płcią np z powodu urazy do płci przeciwnej i braku chęci życia w celibacie?

Gość brudy_świata
mój kolega znał się dobrze na psychologi i twierdził że homosekssualizm to tylko perwersja ( a ew, uczucia to wg mnie wynik problemów emocjonalnych a nie wrodzonych skłonności) to tój kolega się nie zna bo jedyne problemy miałam z powodu strachu przed napiętnowaniem, możliwe że w niekótrych przypadkach to prawda, ale to jego stanowisko to bez watpienia wyraz niechęci wobec, i że się znał to nie znaczy że był

Gość brudy_świata
nie ma czegos takiego jak uraz do płci przeciwnej, kótry by wywołal homoseksilizm po prostu homo probuja dac uczucia i zaspkoić plec przeciwną ale nie moga tego zrobić niekótrzy probuja latami, życie jest jedno nikt za nikogo go nie przeżyje i że czesc ludzi tego nie akceptuje to nie jest powód żeby cąłe zycie byc samotni!!!

Gość prawdomówiąca
kończę, nara, obyś wyzdrowiała z homo skłonności i To będzie dobre dla ciebie Nie próbuj mi i innym wmawiać że będąc homo jesteś bardzo szczęśliwa Na dłuższą metę nie będziesz

Gość brudy_świata
brudy_świata co ty możesz wiedziec o moim szczęściu ?? i za kogo się uwazasz za psychologa z youtuba czy forów katolickich?? właśnie moje życie ukąłda sie wspaniale od paru lat i to dzieki psychologom którzy mnie odwieli o takiego myślenia jak ty

Gość prawdomówiąca
jątrzenie się na widok filmiku o byłych gejach pokazuje że wierzysz w taką przemianę i powrót do heteroseksualizmu ale widać boisz się przed soba przyznać do tego i lepiej ci wierzyć że już tego nie zmienisz bo to wymagałoby wysiłku i odwagi Bo po co te nerwy? Link ci podalam, zdaje się, zanim powiedziałaś że jesteś homo

Gość brudy_świata
daj sobie spokó bo ja już probowałam kilka udawac heteroseksualność, naszczeście natrafiłam na wspaniałych psychologów jedyna droga to akceptacja i szacunek do siebie