Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość esteraczynie

kontrowersja

Polecane posty

Gość prawdomówiąca
bo to skarbie nie można udawać tylko w środku trzeba zmieniać miesiącami a może latami a do tego potrzeba psychoterapeuty a to wyższa ranga niż psycholog Psycholog jest właśnie od pocieszania często Aczkolwiek dobrze słyszeć że próbowałaś bo znaczy to że wiesz że to nie jest prawidłowe zjawisko

Gość brudy_świata
próbowałam dlatego bo się balam innych i to udawanie było tylko dla innych ja żyje dla siebie teraz życie od tego czasu jak żyje dla siebie układa sie wpsaniale idź naprawiac osoby które naprawde potrzebują pomocy

Gość prawdomówiąca
innych osób homo nie znam ;-D cha cha Nara Obyś znalazła metody wyjścia z tego, Bóg- ojciec nas wszystkich, jest przeciw homosom i chce naszego szczęścia choć życie czasem rzuca kłody pod nogi

Gość brudy_świata
pamiętaj że zasady twojego boga to obowiązują tych kórzy go wyznają, jestem szczęśliwa i to jest dla mnie normalne, byłam nieszczesliwa udajac kogos innego i nie będe tego zmieniać moje zycie jest dla mnie!!!

Gość brudy_świata
i jak już mowiłam stanowisko pscyhologii, psychiatrii jest takie, że orientacji się nie zmienia, to jest część twojej osobowości, tożsamości nikomu nie szkodząc nie masz prawa rezygnowac(bo z tego mozna tylko zrezygnować) z prawa do miłości na cale zycie a że gdzieś tam puszczalskich fecetów nagle zagryzło sumienie i zaczeli udawać hetero ablo zyć w celibacie to tylko dowodzi, że trzeba się szanować aie wyszucmieć na całego a później brzydzić się siebie