Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdaaa1

mial zadzwonic zeby umowic sie na jutro i nie zadzwonil

Polecane posty

Gość magdaaa1

Rozmawialam z nim 2 dni temu, zaproponowal mi wyjscie do kina w sobote, powiedzial, ze zadzwoni jeszcze zeby omowic szczegoly o ktorej gdzie itd. Spodziewalam sie, ze dzisiaj zadzwoni i nie zadzwonil. Odbierac jutro telefon???

Mial dzisiaj zadzwonic czy niekonketnie? Jak niekonkretnie to odbieraj, ale ja bym chyba jednak dzis napisala "czy idziemy do tego kina, czy nie, a jesli tak to na ktora, bo mam plany" Nie lubie czekac caly dzien :)

Gość magdaaa1
Nie powiedzial kiedy ale mial zadzwonic wczesniej! Myslalam, ze zadzwoni dzien wczesniej bylam pewna, ze dzisiaj na bank. Nie bede pisac bo juz jest pozno a poza tym, to on mial sie odezwac. Wkurwilam sie i chyba jutro wcale telefonu nie odbiore.

Gość magdaaa1
Nie mam zadnego ciekawego sasiada, w ogole nie mam nikogo do bzykniecia i teraz on tez mnie olewa...Czy to w ogole przystoi, ze on jutro zadzwoni, chyba powinnam wiedziec wczesniej o takich planach. Ja pierdole chlopy wszystko psuja, nie odbiore jutro to juz postanowione.

Gość usdsfsf
magdaaa1 i dobrze zrobisz jesli nie odbierzesz. Nie badz glupia i sie przed nim nie plaszcz, jeszcze by brakowalo, zebys ty mu pisala kiedy do kina, bo wielmozny pan nie moze zadzwonic. A jesli jutro zadzwoni a ty bedziesz juz cos miala zaplanowane o tej porze to co? Masz wszystko rzucac i leciec na jego zawolanie? Nie odbieraj, niech sobie znajdzie inna naiwna.