Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jakistamskas

Mam oziębłą dziewczynę...

Polecane posty

Gość Prrawdziwy mężczyzna
wiesz co ja bym taką laskę kopnął w dupę ale nie tak nagle. poprostu poszukałbym sobie kogoś na boku i gdyby mi z nią dobrze było to bym tamtą kopnął w dupę. nie martw się że to nie fair wobec niej czy coś w tym stylu kobiety też tak robią a być z kobietą która nie daje dupy to tortura

Gość Jakistamskas
Mówię jej. Nie jestem Twoją przytulanką. Bo tak się czuje. A ona się uśmiecha i nic sobie z tego nie robi

Gość alone like you
Nie wiem już. Albo zdzielcie się po razie, albo dogadajcie. Jakaś terapia szokowa widzę wskazana! Nie łam się, ale jeśli nic nie wskórasz, to radzę odpuścić. Zranicie się tylko wzjemnie, nic więcej.

Gość Jakistamskas
Sry, że tak się wygaduje, ale czasami to mam jej ochotę kupić dużego misia. On nigdy nie odmówi, jest miękki, można się przytulać, a i seksu też chcieć nie będzie. A ja się czuje właśnie jak ten miś, co pociupciać chciał by dziś, ale nie da rady :(

Gość alone like you
TO TAK ZRÓB!!!!! Kup jej misia i powiedz, że on na pewno da jej więcej frajdy aniżeli ty, bo nigdy przytulania nie odmówi... zostaw ją z tym na jakiś czas i zobaczysz co się będzie działo. Albo di niej trafi, albo faktycznie nie ma sensu dłużej tego ciągnąć!

Gość Jakistamskas
"alone like you" a ty nie masz seksu bo ty nie chcesz, czy facet Cie olewa ?

Gość alone like you
olewał, tak jak ciebie twoja pani

Gość Jakistamskas
najlepsze jest to, że dziś za ścianą słyszałem parkę co nieźle sobie rade dawała.. to się człowiekowi po prostu robi smutno :(. Jak coś w stylo dawno dawno temu...kiedyś to było

Gość alone like you
wiem co masz na myśli, nie łam się, pół światu tego kwiatu. szukaj szczęścia póki czas

Gość Jakistamskas
Nie jest to takie łatwe, jak mówiłem. Dla mnie moja kobieta jest bardzo atrakcyjna, jest, co by nie mówić ładna. Dobrze się dogadujemy się (poza seksem) Tylko że to jak cukierek przez papierek. I ciężko taki "cukierek" po prostu wyrzucić, tym bardziej, że boję się że sobie nikogo nie znajdę :(

Gość alone like you
Przykro mi, że tak dosłownie i bez ogłady, ale dasz sobie radę. Trzymam kciuki za to, żeby ci się ułożyło czy w tę, czy w drugą stronę. Bywaj, mam nadzieję, że będzie lepiej :) Pamiętaj, że życie masz tylko jedno, a to u czyjego boku je spędzisz stanowi diametralną jego część ;)

Gość alone like you
w razie potrzeby postawienia na nogi, lub kopa na rozpęd możesz napisać alone86@o2.pl, dziś już mnie nie ma. Wiem, że nie łatwo wyrzucić kuszącą łakotkę, ale obchodzić się tylko smaczkiem przez całe życie, to też niezbyt optymistyczna perspektywa.

Gość Jakistamskas
Tobie też życzę, faceta który o Ciebie zadba. Bo ja nie rozumiem jak można mieć kobietę i nie chcieć seksu... Ja to mam tak, że jak jest seks, czuje że jestem pożądany i chciany, to i chętniej przytulam, i to tak często bez powodu,podejdę przytulę, pocałuję. A tak to mi się wszystkiego odechciewa, i nie będę przytulać, kogoś kto mnie niechce...

Gość alone like you
\ty mi tu tsk nie pisz, bo mi się jeszcze żal zrobi! myślałam, że takich facetów już nie ma. kręcą tylko. trzymaj się, bo fajny jesteś i niejedna by to doceniła bardziej! Pa

Gość alone like you
a i jeśli jeszcze się ktoś pod tym nickiem wypowie, to zwróć uwagę na różnicę pomiędzy małym l i dużym I , poniewż podszywacze nie śpią, a ja się już naprawdę żegnam :)

Gość Jakistamskas
odpowiedziałem Ci na maila żebyś mogła wiedzieć, że jak co to ode mnie Dobranoc, papa

Gość gruba łaapa
a może jesteś po prostu kiepski w te sprawy więc dlatego nie lubi seksu. Czasem oziębła kobieta z innym partnerem staje się boginią seksu