Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Halucyna

Koniec świata - polubiłam Palikota

Polecane posty

Gość Halucyna

Uważam, że ten knur wlazł świniom do koryta i choć trochę rozwali żłób. Chodzi mi oczywiście o propozycję odcięcia partii od finansów z budżetu.

Gość 8uy76
To tylko takie zagranie , wiadomo ,ze to nie przejdzie a Kotek złapie parę punktów .

Gość Frędzel
Pewnie, że nie przejdzie :)

Gość Halucyna
No pewnie, że nie przejdzie. Ale samo podjęcie takiego tematu w tym państwie to już jest coś. :D

Gość sama ale moze byc
Tu jest tak ze ewry bary do okla wawy to "miednica z betonem" sa sponsorami dla wiekrzosci wiesniakow z okraglego budynku.więc daj na luzik laluniu.siedz na d"y"pie tam gdzie siedzisz i nie chwal sie sympatiom do wlodarza 40procentówki bo dzis jestes (dla przyjaciol i znajomych) a jutro -myk i cie nie ma.uwierz mi

Gość mentaI cut
nie bez powodu Korwin-Mikke mówił że palikot nie jest najgorszy

Gość co z tego
JKM jest populista jak Palikot, tylko rządy mądrych Żydów moga uratowac panstwo polskie

Gość Halucyna
Głosowałam już dwa razy na Korwina, ty męska pomarańczo. Palikota po prostu polubiłam, bo jest najlepszy ze wszystkich socjalistów na polskiej scenie politycznej.

Gość Chung. Tzong
paligłup to kretyn, zlodziej i populista

Gość hgfs
socjalistów - specjalistów hahaha :D

Gość HMS..SVSS..Petard
Palikot nie jest socjalistą

Gość iukjgd
i jeszcze socjalistą hehehehe?!Nie wszyscy powinni mieć prawa wyborcze .Socjalista - kot , bobre !

Gość Halucyna
On wierzy w te swoje socjalistyczne idee, a reszta to po prostu złodzieje, no może z kilkoma wyjątkami. Jeśli byłaby druga tura wyborów i byłoby Tusk vs Palikot to już wiem którego wybrać. Chociaż to niezbyt przydatna wiedza. :)

Gość Halucyna
"z budżetu partie dostają ok. 50 mln zl. z 1% mogłyby dostać ok. 500 mln zł." To czemu te świnie nie kwiczały z radości dzisiaj w studio w TVP Info jak była pogadanka na ten temat?

Gość HMS..SVSS..Petard
Największym socjalistą, ocierającym się o wartości komunistyczne jest bez wątpienia Yaro i s-ka. Jest tam niemal wszystko- z kultem jednostki na czele. Usunąć elementy folkloru KK i mamy utopijny, stricte Leninowski model komunistyczno-bolszewicko-radykalny. MW wymięka.

Gość co z tego
socjalizm to system najlepszy dla biednych krajow takich jak Polska

Gość Chung. Tzong.
HMS..SVSS..Petard bredzisz, naucz się historii ćwoku, jakby jaro odebrał zlodzieja majatki posadził do więzienia to i na socjal dla potrzebujacych by sie znalazło bez szkody twojego złodziejskiego portfela

Gość co z tego
najbardziej wkurzajacy sa neoliberalni zlodzieje kapitalistyczni lub popierajacy takich zlodziejow , przyszlosc to socjalizm i socjaldemokracja

Gość HMS..SVSS..Petard
Licz się ze słowami przygłupie. Nigdy nikogo nie okradłem. Wsadź sobie te knowania do dupy i pędź dyszla mamlasie

Gość Chung. Tzong.
petard mamlasie, mleko masz pod nosem i szczekasz jak mały piesek, popierasz zlodziei jestes zlodziejem albo niedouczonym głupkiem, wybierz sobie mamlasie

Gość HMS..SVSS..Petard
Nikogo nie popieram przygłupie. Nie głosowałem i nie popierałem żadnego ugrupowania. Nigdy.

Gość Chung. Tzong.
chuj mnie obchodzi czy byłes mamlasie na wyborach, pewnie dowodu jeszcze nie miałeś, wystarczy twoja nienawistna stylowa wypowiedx na temat jara, w doopie byłes i goowno widziałes dzieciaku a sie publicznie wypowiadasz

Gość benzosan sodu albo sodowy
a tam Jaro może być i największym fallu.. ups fanatykiem świata i zionąć nienawiścią do rusków byle zmniejszył podatki :D

Gość HMS..SVSS..Petard
Widziałem więcej niż ty i cała twoja rodzina zobaczyliście kiedykolwiek, dlatego też nie jestem takim jak ty bezmózgim fanatykiem.

Gość Chung. Tzong.
Zonk, bo z Twojej wypowiedzi wynika ze to Ty jestes fanatykiem narazie, i zycze szczęścia, bo jak nie kradniesz to go potrzebujesz lub bedziesz potrzebował

Gość HMS..SVSS..Petard
Nie narzekam i nie oceniam ludzkich życiorysów po kilku zdaniach... ...zresztą nie warto się rozwlekać, bo zaraz dorobisz ideologie i wypierdzisz jakies ciekawe fakty o których istnieniu nie miałem pojęcia. Pozdrawiam