Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieznajoma10101

Czy to było bezpieczne? Q_Q

Polecane posty

Gość Nieznajoma10101

Otóż... uprawiałam seks ze swoim chłopakiem. To był mój pierwszy raz, jego nie. Martwię się tym że mogą być problemy Q_Q, otóż podczas stosunku, gumka się zsunęła, dotychczas "pchał" w pochwę. Po tym zdjął (nie widziałam, uprawialiśmy w pozycji "na pieska") i znów tam nas zaspokajał... Kiedy zdałam sobie z tego sprawę (niedługo, dosłownie nie więcej jak pięć minut), powiedziałam żeby zmienił dziurkę na tą "bezpieczną", bałam się że zajdę. Zmienił, i tylko tam nas zaspokajał, nie doszedł wtedy, ale boję się że mogło to być niebezpieczne... P.S- nie dochodził we mnie. Proszę o odpowiedzi Q_Q

Gość maggik
czyli sex analny byl?

Gość maggik
nie ma szans. nawet jakby sie spuscil podczas anala. no way

Gość Nieznajoma10101
maggik- owszem napalonyyyyyyyyyyy - czemu ręce opadają? Człowieku, nie chodziło mi o osobiste komentarze a o opinię. Wiem że zachodzi się w ciążę dopiero po wytrysku w pochwie (nie zawsze), i wiem że przez anal nie wpada się =.='

Gość Nieznajoma10101
ło boze same szmaty analne - gdyby nie fakt że zdjął gumkę, nie byłoby anala >< i gdybyś umiał/a czytać, zobaczył/abyś że napisałam "dziurkę" =.='

Gość maggik
spij spokojnie:) moglabys sie obawiac o ciaze, nawet bez wytrysku, jesli by wyszedl z cipki na kilka sekund przed orgazmem, na zasadzie: wyjmuje i tryska spermą. Nie było tak, wiec nie boj sie:) a za anala masz duzy plus:):)

Gość Nieznajoma10101
maggik- hahaha, dzięki xD Po prostu nie chciałam być w ciąży, i to dlatego...

nie komentuje tego co zrobilas tylko twoje pytanie.. nie jest mozliwe zeby facetowi troche polecialo poruchal jeszcze 5min i dopiero wytrysnal.. jezeli nie konczy tam to absolutnie jest to bezpieczne...

Gość facet z kultura osobista
dwojaczki jak nic... lepiej zainwestuj w test ciążowy bo moj kumpel do dziś płaci alimenty a sam mowil ze skonczyl na jej piersiach:D

Gość maggik
i nie bedziesz:) na nst raz poproś go, zeby bardziej kontrolował jak z gumką sprawa wygląda. Ja co jakiś czas dyskretnie patrze i jest ok:) no chyba ze anal:) pozdrawiam i no stress!!:)

Gość Nieznajoma10101
napalonyyyyyyy - rozumiem, ale chodzi mi o to że napisałam- to był mój pierwszy raz, nie z nim, ale ogółem. >< nie znam się na tych sprawach... Więc wolałam zapytać.

Gość Nieznajoma10101
maggik- dzięki za słowa otuchy xD, dzięki Tobie mogę spać spokojnie xD

Gość maggik
nie ma problemu!:) ja mialem pare razy stresujaca sytuacje i tez na forum napisałem i czzekałem na "poważną" odpowiedz:) spij spokojnie:) ( ten anal mi z glowy nie chce wyjsc...:P) tylko nst raz popros go o taka kontrole, bo w koncu sex to ma byc przyjemnosc dla obu stron=no stress:)

Gość milena99
pierwszy raz i od razu anal? odważna z Cb dziewczyna...może prościej na następny raz mieć więcej niż jedną gumkę :Doczywiście nie mam nic przeciwko analowi jak coś :)

Gość maggik
najlepiej miec wiecej gumek ze soba.. kolejna ktora lubi anal... jak ja kocham takie dziewczyny:D szkoda ze moja byla nie miala takiego podejscia;p;p