Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smartfon11

Prawiczek w łóżku - to powinno być ustawowo zakazane !!!!

Polecane posty

Gość do autorki -
to forum to nie najlepsze miejsce na takie dyskusje i pytania, odsyłam do forów z tematyki seksu, sama miałam partnera prawiczka z fobią - i nawet tego nie będę komentować a tu jak widać na załączonym obrazku szkoda czasu marnować

Gość oj lusik
Bateria od telefonu wie co mowi, niejeden 40 letni stulejarz przeszedł przez jej zwinne paluszki i nie tylko :)

a propos kosmosu. to właśnie autorka zdaje się formułuje jakieś pretensje natury ogólnej bo sobie nie potrafiła znaleźć chłopa który ją zerżnie tak że jej się podłoga z sufitem pomyli. ja się z nią zasadniczo zgadzam. jeżeli ktoś nabierze cech "prawiczka-onanisty" to nie powinien wiązać się z kobietami bo nic dobrego z tego nie wynika, co widać na załączonym obrazku. tylko że szczerze powiedziawszy to kobieta też powinna jakiś tam rozum posiadać i być zdolną do podejmowania decyzji a nie zwalać wszystkiego na "strasznych prawików" którzy jej wygrzmocić nie potrafią. zapewniam autorkę że gdyby tylko mięli wybór to z pewnością woleli by być super ruchaczami.

Gość Ruchdens z Puszczy WLKP
ludzie ale to od dawien dawna wiadome jest - dziewica = trofeum, przechodzony prawik to porazka i jakis zart wiec o co te spiny? Bateria - skoro nie jestes prawiczkiem tylko baba to stul jape i nie wypowiadaj sie

Gość prawda, babonie
nie ma co się oszukiwać- prawiczki w wieku powyżej 20 lat to wypierdy natury. normalny (biologicznie) gość ma potrzebę rozsiewania swoich genów i umiejętności, aby to robić. wszelkie odchyły i zakłócenia to znak od natury- twoje geny są do doopy, nie rozsiewaj ich (chociaż chcesz) :D

Gość brak baterii w telefonie
Ruchdens z Puszczy WLKP stul do sobie posladki, bo cie cos dopadnie analnie :P

Autorko, przeczytałam dokładnie twoje posty. Nie rozumiem, czego od nas oczekujesz ?

Gość Smartfon11
Offerma - to skoro Twoim zdaniem nie mam rozumu po co ze mną sa lub byli ? Ja nikogo nie wiąże. Poza tym wybacz ale słowo " ruchacz" nie robi na mnie wrażenia. Może w Twoichkregach to jakaś wybitna cecha ale ja w życiu mam inne cele

Gość android....
do brak baterii w telefonie. Brak tobie faceta antyseksualny zakompleksiony plebsie I wypisujesz glupoty. Bylabys z facetem z ktorym nie masz udanego sexu ??

Gość Smartfon11
do mannoza może porad od dziewczyn które związały się z premamentym prawiczkiem i do niego dotarły jakoś głębiej

Gość oj lusik
prawda, babonie nie ma co się oszukiwać- prawiczki w wieku powyżej 20 lat to wypierdy natury. normalny (biologicznie) gość ma potrzebę rozsiewania swoich genów i umiejętności, aby to robić. wszelkie odchyły i zakłócenia to znak od natury- twoje geny są do doopy, nie rozsiewaj ich (chociaż chcesz) POLAĆ MU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość androidzie
jej nikt nie chce nawet zanalizowac dlatego sie tutaj dowartościowuje pod stołem turlając dropsa ;)

"Offerma - to skoro Twoim zdaniem nie mam rozumu po co ze mną sa lub byli ?" jestem w stanie sobie wyobrazić że prawik jest z laską dla czegoś zupełnie innego niż rozum, ty nie? :D "Poza tym wybacz ale słowo " ruchacz" nie robi na mnie wrażenia. Może w Twoichkregach to jakaś wybitna cecha ale ja w życiu mam inne cele" nie wiem jakie masz cele ale widzę o czym piszesz i słowo "ruchacz" wydaje się tu idealną odpowiedzią na twoje zażalenia.

Gość każdy był kiedys
Zapomnieć o seksie? Ale ty nawet nie masz o czym zapominać . tesknisz do seksu o jakim marzysz. Należy ci się to jak każdej istocie seksualnej- zapomnij że zapomnisz.

Gość Smartfon11
Mnie chodziło tylko o to, żeby mężczyźni którzy tak tutaj bluzgają na facetów uprawiających seks tak naprawdę zastanowili się w czym leży ich problem. Stad posłużyłam się w pierwszym poście drobnym przytykiem do prawiczków z Kafe. Ale ja swojego mężczyznę kocham i chcę by nam było ze sobą dobrze.

Autorko. Miałam związek z prawiczkiem - brak doświadczenia, pośpiech, ogólna niewiedza i sztuczność w każdym ruchu. Związek zakończyłam. ( oczywiście nie tylko z tego powodu ) . Każdy gdzieś się tego musi nauczyć. Jeśli nie chcesz być nauczycielem, zrezygnuj z tego związku, dla Ciebie i dla Niego. To nie jest tak, że Ktoś jest i będzie zawsze zły w łóżku. Po prostu wy nie dogadujecie sie w tej kwestii. Seks jest bardzo ważny. Teraz jestem w bardzo dobrym, już kilku letnim związku i nadal każdy seks to przygoda.

Gość prawda, babonie
smarfton, nie będzie dobrze, bo seks jest ważnym składnikiem związku. prędzej czy później będziesz go zdradzać albo skończysz z depresją.

Gość Smartfon11
każdy był kiedys :( chciałabym ratować ten związek bo to wartościowy mężczyzna

Gość android....
nadal twierdze, ze udany sex to udany zwiazek I nie ma to nic wspolnego z prostytuowaniem sie.

Gość Smartfon11
prawda, babonie myślę że raczej to drugie, zdradą się brzydzę więc wolałabym już odejść i być sama

"chciałabym ratować ten związek bo to wartościowy mężczyzna" jak widać nie dość wartościowy jednak.

Gość Im burrrninng
prowo na sto % :classic_cool: ale przyznam, że całkiem domysłowe i udane.. plebs z kafeterii twardo odpisuje, jest ciekawa dyskusja i cel osiągnięty daje 8/10

Gość Smartfon11
!offerma "Offerma - to skoro Twoim zdaniem nie mam rozumu po co ze mną sa lub byli ?" jestem w stanie sobie wyobrazić że prawik jest z laską dla czegoś zupełnie innego niż rozum, ty nie? To współczuje Ci takiej wyobraźni. I współczuję kobietom które mają lub miały nieprzyjemność być w związku z taką osobą jak Ty. Mój prawik chce wziąć ślub, mieć dzieci. Może Ciebie takie rzeczy przerastają.......

android.... do brak baterii w telefonie. Brak tobie faceta antyseksualny zakompleksiony plebsie I wypisujesz glupoty. Bylabys z facetem z ktorym nie masz udanego sexu ?? nie, nie brak mi faceta :P durny dupku bądź durna pipo opierający świat na bzykaniu...

Gość prawda, babonie
autorko, seks dla istot niezaburzonych biologicznie (mniemam, że Ty taką jesteś) stanowi ważny składnik życia. u kobiet jest tak zwłaszcza do momentu zajścia w ciążę (taki jest cel egzystencji- przepchnięcie genów dalej). deprywacja seksu u osoby normalnej biologicznie wywołuje cały szereg negatywnych skutków- depresja, nerwice, frustracja itd. nie dasz rady tak żyć.

Gość Smartfon11
!offerma "Offerma - to skoro Twoim zdaniem nie mam rozumu po co ze mną sa lub byli ?" jestem w stanie sobie wyobrazić że prawik jest z laską dla czegoś zupełnie innego niż rozum, ty nie? To współczuje Ci takiej wyobraźni. I współczuję kobietom które mają lub miały nieprzyjemność być w związku z taką osobą jak Ty. Mój prawik chce wziąć ślub, mieć dzieci. Może Ciebie takie rzeczy przerastają.......

Gość Smartfon11
Offermo a nie przyszło Ci do głowy że my chcemy się pobrać i mieć dzieci ? Że nie jesteśmy z sobą od miesiąca czy pół roku ? Współczuję Ci wyobrażni skoro Twoim zdaniem każdy mężczyzna jest z kobieta tylko dla seksu. Czytasz czytasz i nic nie kumasz co się tutaj pisze. Wyświadcz mi przysługe i daruj sobie dalsze posty .

android.... do brak baterii w telefonie. Brak tobie faceta antyseksualny zakompleksiony plebsie I wypisujesz glupoty. nie, nie brak mi faceta :P durny dupku bądź durna pipo opierający świat na bzykaniu... Bylabys z facetem z ktorym nie masz udanego sexu ?? nie zamierzam się tu erotycznie wywnętrzać... powiem ci tylko tyle, że znam takie związki. Całkiem niezłe nota bene :D

Gość Anders Schweinsteiger
czyli z temat wynika, że żaden facet nie powinien uprawiać seksu jakiś down to pisał

Gość Smartfon11
Zawiesił mi się komputer ;) Swoją droga dziwie się tutaj osobom które czytają , że ja kocham faceta, chce żeby nam sie udało a one upierdliwie jada po mnie. Chyba sami macie jakeś kompleksy a pozujecie na światowców. Alo nie jesteście w związkach a zabieracie głos.