Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ondodilohoihn

mezczyzni jesli tak nienawidzicie kobiet za materializm-czemu sie z nami zadajei

Polecane posty

Gość ondodilohoihn

zadajecie;)?

bo nie przejmujemy się wszystkimi kobiecymi zapędami i mamy je gdzieś - a zamiast materializmu widzimy też inne cechy 💤

Gość ondodilohoihn
jakie

Gość ondodilohoihn
cipka cycki? to te cechy?

lista jest zbyt długa , by teraz wymieniać ....nie mam na to teraz czasu a skoro cycki i cipka to dla Ciebie cechy, więc sama stwórz ich listę

Gość ondodilohoihn
nie dla mnie;) dla mezczyzn

Gość ondodilohoihn
czyli jak to sie stalo ze chlopcy w kazdym wieku zdominowali polske?

Gość 63542644624
Ja zadaję się z kobietami nie tylko dla cipki, ważne są też bimbałki. :D

pójście na łatwiznę , łatwość dostępu oraz brak szacunku kobiet do samych siebie... z drugiej strony stworzyło to u kobiet drugą skrajność - idiotyczne wymagania - ale to inna bajka

Gość ondodilohoihn
brak szacunku kobiet do samych siebie dobrze ze mezczyzni siebie szanuja w nadmiarze bo inaczej sodoma i gomora:)

Gość stttefek
zadajemy się z wami, by nam sperma uszami nie trysnęła. siła hormonów po prostu. to tez nie tak, że widzimy tylko cipkę. myśląc o związku trzeba trafić na interesującą osobowość. wygląd jest jednak ważniejszy. nie umówię się na randke z panną co ma 30kg nadwagi, choćby miała złoty charakter. do udanmego zwiazku musi być pociąg fizyczny.

Gość ondodilohoihn
po wnikliwej analizie kafe, cosmopolitanu i wizazu stwierdzam ze kobieta kazda musi!! -byc wydepilowana-brak depilacji moze usprawiedliwic zdrade -byc zawsze chetna-inaczej zdrada -byc szczupla-jak po ciazy przytyjesz licz sie ze zdrada! i zniecheceniem partnera gruba kobieta--jest niewidzialna dla facetow -byc zawsze umalowana-bo... -pracowac-takie czasy z jednej pensji sie nie utrzyma domu -byc matka polka ale kiedy pachnie sie niemowlakiem maz moze stracic toba zainteresowanie(zrodlo kafeteria -forum erotyczne) -powinnas wtedy celem rozpalenia mezczyzny zostawic niemowlaka na dwa dni (weekend)u babci zeby ogien namietnosci nie wygasl-aczkolwiek jesli cos sie stanie niemowlakowi nie licz ze unikniesz publicznego linczu -kobieta prawdziwa MUSI uprawiac kazdy rodzaj seksu jaki preferuje ukochany bo wiadomo jesli nie obciagnie on pojdzie do tej co obciagnie -kobieta ma w domu miec czysto!! i zdrowo ugotowane--bo tesciowa skomentuje te braki moze cos jeszcze o czym zapomnialam?

Gość pierdzia
Zaraz tam nienawidzimy ,póki co rozwiązałem jeden kobiecy problem (o czym poniżej) o materjalizmie pomysle pózniej ;) Kobiety z mojego plemienia często narzekały na zatwardzenie - zdradził nam Juan Alvares - Wtedy były niedobre dla mężów i dzieci. Gotowały też wstrętne jedzenie. Postanowiłem rozwiązać ten problem. Długo myślałem. Rozmawialem z duchami. Obserwowałem małpy. Myślałem. Obserwowałem żółwie. Oczadzałem się dymem. W końcu znalazłem rozwiązanie.

Gość pierdzia madzia
Oj tam ,zaraz tam nienawidzimy...(nienawiśc jest dobra dla kretynów ) Osobiście w mojej praktyce szamańskiej wielokrotnie pomagałem kobietom (o czym poniżej ;) być moze i na mataerializm znajde sposób ,muszę tylko pomyśleć bo jak wiadomo wszem ,co nagle to po diable ;) Kobiety z mojego plemienia często narzekały na zatwardzenie - zdradził nam Juan Alvares - Wtedy były niedobre dla mężów i dzieci. Gotowały też wstrętne jedzenie. Postanowiłem rozwiązać ten problem. Długo myślałem. Rozmawialem z duchami. Obserwowałem małpy. Myślałem. Obserwowałem żółwie. Oczadzałem się dymem. W końcu znalazłem rozwiązanie.:)

stttefek Plusik. Oczywiste to jest, a jednak większość będzie pierdolić na tym forum, że wnętrze jest najważniejsze. Wnętrze poznaje się miesiącami a nawet latami, ale żeby do tego dojść, to najpierw musi cię skusić to co zewnętrzne.

Gość stttefek
popadasz w skrajności świat nie jest czarnobiały gdy przychodzi na świat dziecko ogromna większość facetów bierze pełną odpowiedzialność za potomka i zostaje z rodzina bez względu na okoliczności. co innego przed założeniem rodziny. jeśli widzę że dziewcyna przed ślubem czy poznaniem faceta życia nie dba o siebie, to co będzie gdy już przyjdzie dziecko? nadwaga nie jest cecha wrodzona w ogromnej większości przypadków. to oznaka lenistwa. wystarczy aktywny tryb życia (tak przed jak i po ciąży) by problemu nie mieć i bez zadnych diet. wymaganie wygolonej pipki to mit stworzony przez kobiety. oczywiście miło jest gdy gładziutko, ale jesli ma to pogorszyć samopoczucie prtnerki to bez problemu zniose naturalne krzaczki, które też maja swój urok. podobnie mysli wiekszość facetów. kwestia loda jest podobna jak minetki. moim szczęściem jest szczęście partnerki i zrobię dużo by jej dogodzić. ona to odwzajemnia i wszyscy sa szczęśliwi. żadnego przymuszania.

meżczyźni kochają kobiety, neinawidza tylko zakompleksienei chłopcy którzy nie potrafia zdsobyć serca niewiasty której pragną

Gość 63542644624
"neinawidza tylko zakompleksienei chłopcy którzy nie potrafia zdsobyć serca niewiasty której pragną" A kto stworzył te kompleksy? Wygląda na to, że kobiety, które zazwyczaj wolą przystojnego/bogatego chama od niezbyt urodziwego/biednego, ale porządnego faceta.

"A kto stworzył te kompleksy? Wygląda na to, że kobiety, które zazwyczaj wolą przystojnego/bogatego chama od niezbyt urodziwego/biednego, ale porządnego faceta." a ten neizbyt urodziwy i neizbyt rozgarniety czemu oczekuje ż erozgarnita i uriodziwa straci dla neigo głowę, moz ei straci ale tylko jak ja uwiedzie