Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAMMMAAA112233

JAKIE SZTUCCE DLA MALUCHA

Polecane posty

Gość Niewidoczny dla innych
A czy dziecko będzie wiedziało że to porcelana i bedzie cioci dziękować na kolanach ze kupiła mu zestawik za ponad 200 zł - aj dont fink soł :o Nie sądzę też by dziecku taki prezent się podoba, no może na chwilę. Stłucze kubek czy talerzyk i już po komplecie, no chyba że na in stać w meblach za szkłem.

ma on stać *

Gość SPUCHLAVZEK22334455
ni ma być używany , dziecko ma trzy lata i nie musi dziękować mi na kolanach ma być zadowolone to specjalna okazja

nie będzie zadowolone, wierz mi.

Gość MAMMMAAA112233
dzięki, ale już podjęłam decyzje lubię dawać takie prezenty które i mnie się podobają, a z drugiej strony to czy nie warto od małego uczyć zamiłowania do ładnych przedmiotów

Gość Nocna koszulka
Bo ja wiem czy ten zestać jest ładny. Skoro podjęłas decyzje to po co pytasz ? " uczyć zamiłowania do ładnych przedmiotów " = drogich prezentów. Życzę ci żeby nigdy ci się niga nie podwinęła i żeby zawsze cie było stać na takie prezenty bo jak młoda kiedyś wyczuje ile ciocia na nia wydaje to bedzie chciała wiecej i więcej i więcej.

Gość MAMMMAAA112233
decyzję podjęłam po rozmowie z siostrą, ale wszystkim dziękuje za opinie, ważne żeby rozmawiać :)))

Gość Tomiegozona
I jak zestaw się podobał? Jak dla mnie jest uroczy. Ja swego czasu kupiłam synkowi przyjaciółki taki komplet : http://www.stylowazastawa.pl/produkt/20617/zestaw_dla_dzieci_7_elementow_janosch.html i on był zadowolony i mama też, bo nie była to kolejna zabawka, która po pięciu sekundach radości lądowała w kącie pod stertą kurzu. Teraz, trafić na fajną i edukacyjną zabawkę to jak wygrać na loterii. Dzieciaki mają wszystko.