Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czerwonych gitar dźwięk

Czy jestem dziwna?

Polecane posty

Gość sgagthwrthethqgeqrgy
piszesz tak, jakby Twoje lata "szalonej młodości" przypadały na rok AD 1970. Może poczytaj Niziurskiego:) czas mile spędzony nad książką może być równie wartościowy co "wojaże dalekie z kompanami oraz szalone przygody"

Co Wam przeszkadza używanie literackiego języka? Widać po prostu kto co czyta. A wracając do tematu, mi zawsze brakowało zgranej paczki, ale chyba się z tym pogodziłam, że mam każdego "z innej parafii". Świadomie się wycofuję z pewnych układów. Teoretycznie jeszcze na studiach mogę poznać masę nowych ludzi, ale wszędzie jest to samo pozerstwo, fałszywość, walka o popularność i względy. Dziękuję bardzo jak mam w czymś takim uczestniczyć. Na zdjęciu wszystko wygląda lepiej, ale jak się zna kulisy tego to już nie jest tak kolorowo. Przynajmniej ja mam takie doświadczenia.

Gość kocia natura ;)
Jeśli ma się niecodzienne zainteresowania to najłatwiej podobne do siebie osoby odnaleźć w necie, tak mi się przynajmniej wydaje, ja np trafiłam na parę sympatycznych osób na gochat.in, tam przynajmniej były normalne jak na czat rozmowy, a nie tylko o seksie.