Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wygryw

Rafał Ziemkiewicz - co o nim sądzicie? zagłosowalibyście na niego?

Polecane posty

jak dla mnie ten koleś ma jaja i łeb na karku chyba jedyna osobowość medialna która nie musi się niczego wstydzić chciałbym żeby został co najmniej posłem

Gość znam go ........
Po części to Żyd, ma hopla na punkcie pojednania polsko-żydowskiego, nienawidzi islamistów i Arabów, nie lubi tez michnikowców bo zbyt skraniej proizraelscy. Ale Ziemek też proizraelski, w sumie to taki gudłaj jest

Gość Ziemkiewicz jest ok
ale dla mnie lepszym dziennikarzem jest Wilstein, ma bardzo oryginalne przemyślenia.

jeżeli byłoby więcej takich Żydów jak ZIemkiewicz to Polacy lubiliby by Żydów ale Ziemkiewicz nie jest Żydem

Gość oczywiście że jest
żaden Polak nie ma w sobie takiej nienawiści do muzulmanów, po tym posznać czosnkowych

Gość Rafał Ziemkiewicz
Mam jaja na karku :classic_cool:

Gość Rafał Ziemkiewicz
Mam jaja na karku :classic_cool:

Gość Rafalek Ziemkiewicz
Mam rozumek prawicowy; bo moje ciałko migdałowate jest większe niż moje dwa jaja ;) W mojej głowie tylko bog, honor i ojczyzna !

Gość sgfdshdfhd
http://www.rp.pl/artykul/27,859882-Silni-mezczyzni-glosuja-na-prawice.html z tego artykułu wynika, że poglądy prawicowe mają najczęściej faceci silni fizycznie i pewni siebie

Gość sfgdfhsdhf
a co do Ziemkiewicza to wydaje mi się, że on bardziej niż katolikiem jest narodowcem i np. ZIemkiewicz uważa, że Polska powinna być państwem narodowym, gdzie Polacy trzymają władzę i kasę, bez meczetów czy synagog natomiast MIchnik uważa, że Polska jest zacofana bo za mało u nas czarnych, arabów i przede wszystkim Żydów :)

Gość co z tego
w kilku kwestiach mozna by sie zgodzic z Ziemkiewiczem,ale w wielu sie z nim nie zgadzam, polecam jego ksiazke pt'' Polactwo'' , bardziej lubie Bronisława Wildsteina i Dawida Wildsteina

Gość co z tego
znajac pozytywny stosunek Ziemkiewicza do Żydów i panstwa Izrael nie jest on zwolennikiem-jak ktos wyzej napisal- Polski tylko dla Polakow, na szczescie pod tym wzgledem ma zdrowe podejscie

Gość nie trawię człowieka
i jego przemądrzałych tekstów. To samo z Wildsteinem. Obaj stoją po właściwej stronie, czyli innej niż reszta - ZOMO :) Można by do tej dwójki jeszcze dołożyć Świetlika i zrobi się "święta trójca" :)

Lubię gościa.Dobrze gada o polactwie.Polactwo to robactwo.Nie ma chyba nic gorszego jak Polak przepraszajacy że jest Polakiem.Zawsze i wszędzie karnie schyla łeb i posypuje głowę popiolem.To właśnie cechuje polactwo:kompleks gorszego.

Gość wojtanol
żenada, koleś jest PIS-owskim pieskiem, bez jaj, bez muzgu, bez osobowości. Więcej szkoda na jego temet czegokolwiek.