Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szary_motyl

Kawiarenka

Polecane posty

Zakładam ten topik po to tylko żeby wypić Kawę wirtualnie w miłym towarzystwie, porozmawiać na różne tematy jak znajdzie się temat do rozmowy , można jak ktoś będzie chciał posłuchać muzyki:) Z A P R A S Z A M 🌼

Gość ...jaaaaaaaaaaa......
M'agrada el que

Gość c510
Dzień dobry :) To ja dzisiaj zapraszam na kawę ;) (_)? (_)? (_)? (_)? (_)?

Gość c510
Nie ma chętnych ? A jak dołożę czekoladowe ciasteczka ? :D

A z przyjemnością się napije :D oby ktoś jeszcze dołączył do tego towarzystwa :)

Gość c510
Miło :D Mam nadzieję, że założycielka tematu się nie pogniewa, że porządziłam się podczas Jej nieobecności ;)

Gość c510
Jak Ci nudno to nie zaglądaj, proste.

Może i jesteśmy nudni , jednak to my w jakiejś tam atmosferze będziemy pić wirtualną kawkę :) a niektórzy ludzie jak Ty robią jeszcze bardziej nudne rzeczy . Nam jakoś minie czas w miłym towarzystwie . A autorka myślę , że się nie obrazi :) c510 skąd taki nick ? Od telefonu coś mi się zdaje :) ?

Gość c510
Od tel. tak jakoś :D To zdradź dlaczego Twój właśnie taki :)

Gość sjcslk
od bolka, nie kumata jestes?

Gość c510
Nie koniecznie może być od Bolka

Nie ma problemu . Mój nick wziął się z mojej głowy . Wiesz ktoś coś pisał w jakimś topicu chciałem pomóc i mówie , e lolekk może być :) i tak jakoś napisałem raz z tego lolkka , potem drugi itp . W końcu pisałem z pewną dziewczyną z kafeterii tutaj na jednym z topiców i się zaczerniliśmy . Jednak oczywiście dla formalności zdaje sobie sprawę , że jest on tragiczny . Jednak nie zmienię go :) Jedna łyżeczka cukru do kawki czy dwie :D ?

Bolek nie ma z tym żadnego znaczenia :) ogólnie nic z tej bajki :D po prostu jakoś tak się wzięło . Karol na imię też nie mam co jest pewnym zdrobnieniem tego imienia :D

Gość c510
Dlaczego tragiczna ? Jedna płaska :D

No proszę Cię :) bądźmy szczerzy . Jaki chłopak chciałby , aby mówili na niego lolekk :D ? Przecież to takie ... hmm dziecinne :D Nie wiem czemu , ale mi to kojarzy się z dziecinnością jakąś . Wiesz bawisz się grabkami w piaskownicy a tu nagle lolekk :) Mi osobiście z czymś takim się kojarzy :) Jednak oczywiście to tylko moja autorska wizja , więc nie oznacza to , że ona jest prawdziwa :) Jedna płaska dla Ciebie :D może do tego kawałek ciasta ? Zawołam kelnera zaraz :D

Gość c510
A mi się zaraz skojarzył z Karolem :D Z bajka jakoś nie :) Ciasto mmmmm :D

No , więc zdradzę Ci tajemnicę :) nie jestem Karolem . Jednak nie oznacza to , że mam dużo lepsze imię :D jestem Ernest i miło mi Cię poznać :) pijemy kawę a nie , wiemy jak się nazywamy - trzeba to nadrobić . Ciasteczko smakuje :D ?