Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vivienna

miałyście kochanka? Jak to sie skończyło ?Doradźcie !!

Polecane posty

Gość 35--latka
truuu I jak Twoje nastawienie przed spotkaniem ?

Gość truuuuuuu
Jestem przedszkolakiem :) teraz możesz pojechać sobie bo na mnie już Twoje wypwiedzi nie robią żadnego wrażenia !!!!

tak tak, od poczatku nie robia wrazenia :-) i zgodze sie, mentalnosc masz na poziomie przedszkolaka na zlosc babci odmrazasz sobie uszy

Gość truuuuuuu
35 Nastawienie jest ok. Skupiam się poki co na pracy, dlatego czasami mnie nie ma. Napewno się odezwię chyba najprędzej w poniedziałek. Możemy jeszcze jutro popisać.

Gość aneczka3231
Użytkownik: zawsze szczery (ilość tematów: 13, ilość postów: 27436) Intelektualna konfrontacja z facetem, który nie ma życia poza babskim forum? Nie bądź śmieszny :-). Czas który marnujesz na babskim forum więcej mówi o tobie jako o mężczyźnie, niż te dyrdymałki, które wypisujesz :-).

Możemy jeszcze jutro popisać. popiszcie sobie prywatnie, bez stresow, bez hien, czemu tego nie zrobicie? czy to jakas forma ekshibicjonizmu?

Gość jnb pomarancza
szczery tez mial kochanka dlatego tutaj z nami pisze. Jaki on byl? Opowiedz prosze :)

Gość truuuuuuu
w końcu zajebiście trafiłeś w 10 Idiota

Gość truuuuuuu
aneczka dobre dobre !!!!!

Gość a odwrotnie
Zawsze szczery prosze pamietac - konsekwencja obnazania swojego zycia na anonimowym forum jest ocena tego zycia przez anonimowych forumowiczow 100% ZDODA ale nie ma przyzwolenia na inwektywy a te są u Ciebie i Tobie podobnych na porządku dziennym. Chcesz pouczać innych, rób to z klasą, wtedy uzyskasz swój cel. Napisz coś o Sobie, o swojej wierności, przykładnym byciu mężem lub partnerem. Wtedy nie jedna się zastanowi, kurczę coś w tym musi być, ten chłopak ma rację. Mieszając kobiety z " błotem" pozostawiasz po sobie jedynie nie smak.

Gość aneczka3231
Użytkownik: zawsze szczery (ilość tematów: 13, ilość postów: 27436) tylu wpisów na babskim forum mógł dokonać tylko ktoś samotny. co nie dziwi w kontekście tego, co prezentujesz :-) właściwie nie wiadomo, czy śmiać się z ciebie, czy płakać. z jednej strony śmiech to zdrowie, z drugiej jednak nie wypada kopać leżącego.

Gość 35--latka
a może tylko współczuć , że jedyna rozrywka to siedzenie na babskim forum

Gość aneczka3231
mam nadzieję, że zawsze szczery nie jest niepełnosprawnym fizycznie inwalidą, bo to jedyna sytuacja, która by tłumaczyła jego nadmierną aktywość na forum. Jeśli jednak jesteś niepełnosprawnym fizycznie inwalidą, to przepraszam cię, zawsze szczery. bez urazy 🖐️

Gość CHABER NIEBIESKI
NIE OBRAŹCIE SIE KOBIETY ALE COŚ MI TU NIE ZGRYWA , WYDAJE MI SIE ,ŻE WY BYŚCIE CHĘTNIE OESZŁY OD MĘŻÓW Z TYMI KOCHANKAMI , ALE PRTAWDA TAKA , ŻE TAKI KOCHANEK TYLKO POPUKA NAIWNĄ PIICZK,E NAOPWIADA BAJEK A WYBIERA WYGODNE ŻYCIE ON WAS NIE CHCE BO UMIE LICZYĆ , JAK ŻONA TAKIEGO PUŚCI W SKARPETACH TO JEDYNIE WYNAJĘTA KAWALERKA ZOSTAJE . DLACZEGO TUTAJ SAME KOBIETY SIE UŻALAJĄ I PŁACZĄ ? ŻADNEGO MĘŻCZYZNY ! BO NI WYŁĄCZAJĄ UCZUCIA , GDYBY TAK BYŁO , GDYBY TAK KOCHALI JAK MÓWIĄ TO BY POSTAWILI NA JEDNĄ KARTE , A TAK TO ZNACZY , E ALBO NIE KOCHAJĄ ALBO TO JAKIEŚ CIAPOLE !!!!!!!!

Gość zielona lampka.
Do 35-latka.Czytalam to co pisalas.Rozumiem Cie co przezywaz.Wiesz,nie posklejasz juz swojego robitego malzenstwa,nigdy.Nawet jak bedziesz probowala to zawsze przed oczami bedziesz miala tego drugiego.Wiem o tym bo to przechodzilam. Cos co jest rozbite w drobny mak,nie da sie posklejac a z tego co piszesz to twoje malzenswto jest wlasnie tak rozbite i obydwoje z mezem pracowaliscie na to latami.Kochanek to efekt uboczny.Potem przyszlo zaangazowanie i uczucie do tego drugiego. Ja mialam to szczescie ze spotkalam faceta odpowiedzialnego.Bylismy razem zaledwie trzy miesiace jako kochankowie(znalismy sie o wiele dluzej jako znajomi,przyjaciele),a on zdecydowal ze nie chce zyc na dwa zycia.Jego malzenstwo tez juz nie isnialo od lat.Po rozmowie z zona,wyprowadzil sie z domu.Ona zachowala do niego szacunek ze jej nie oklamywal latami i dal jej szanse na ulozenie sobie zycia na nowo.Chociaz na poczatku byly emocje i milo nie bylo,wiadomo. Ja odeszlam do meza.Tez na poczatku byly emocje,lecz teraz mamy poprawne kontakty ze wzgledu na nasze dziecko.Moj byly maz szybko pogodzil sie z sytuacja.Po rozmowach ze mna o odejsciu,tez stwierdzil ze nasz malzenswto od dawna nie istnieje,wiec po co byc razem,zeby tylko razem mieszkac? Wszystko sie poukladalo i jestem teraz bardzo szczesliwa.Mieszkamy razem od trzech lat.Pierwsze motylki z brzucha juz odlecialy ale nadal jest milosc miedzy nami,tylko ze teraz inna dojrzala i taka nasza milosc :-). Wiesz co,mysle ze gdyby tylko kochanek chcial odejsc do ciebie,to nie probowalabys juz sklejac Twojego malzenstwa,bo w glebi duszy wiesz ze to nie mozliwe.Dlatego czujesz sie tak bardzo nieszczesliwa.

Gość zielona lampka.
I nie karmcie tego trolla-zawsze szczery.Nie zwracajcie uwagi na jego posty,bo nie ma o czym w nich czytac.

Gość CHABER NIEBIESKI
Wiesz co,mysle ze gdyby tylko kochanek chcial odejsc do ciebie,to nie probowalabys juz sklejac Twojego malzenstwa,bo w glebi duszy wiesz ze to nie mozliwe.Dlatego czujesz sie tak bardzo nieszczesliwa. WŁAŚNIE TO MIAŁEM MNA MYŚLI ZIELONA LAMPKO , TY MIAŁAŚ TO SZCZĘSCIE ŻE TWOJ KOCHANEK WIEDZIAŁ CZEGO CHCE I ZALEŻAŁO MU NA TOBIE A Z TEGO CO TU CZYTAM TO WYDAJE MI SIE ŻE TE KOBIETY TAK NAPRAWDE CHCIAŁYBY ODEJŚĆ OD TYCH MĘŻÓW I BYĆ Z KOCHANKAMI ALE ONI NIEZECYDOWANI I WIDAĆ KOBIETKI ZAQ LAMANE WCIĄŻ LICZĄ NA CUD MÓWIĄ ŻE SĄ Z MĘŻĘM DLA DOBRA DZIECI ITD , OSZKUJA SAME SIEBIE PRZYKRE ALE TAK JEST

Gość agoraaaaaaaa
smutne

Gość agoraaaaaaaa
smutne

Gość Kievi.
Tak to smutne i przykre ze sie kobiety daja zlapac na ladne slowka takiego kochasia.On im opowiada jak to w domu z zona zle,jak sie kloca,nie sypiaja ze soba,jak to zona sie ciagle czepia,jak to nie ma uczucia itp.a potem zostaja w tym domu dla dobra dzieci zeby je wychowywac w takiem otoczeniu wsrod klotni,zimnym,bez uczuc,z czepianiem sie.To ma byc to dobro dzieci?Takie dzieci wcale nie maja dobrze a co wiecej dostaja bardzo zle wzroce na przyszlosc.Tak wiec tak w domu nie maja i prowadza normalne zycie z zona,sypiajac z nia,romawiajac milo,przytulajac .....a do kochanki leca po urozmaicenie zycia,bo sie misiowi nudzi od tej slodkosci przy zonce.Jezeli jest tak jak opowiadaja to wtedy odchodza bo to nie jest dobro dzieci,jezeli naprawde zle zyja z zona i dzieci na to wszystko musza patrzec.Niektorych kochasi trzymaja przy zonie kredyty.Jezeli tak sie tlumacza ze nie odchodza od zony to,to nie wiedza co to jest prawdziwa milosc,bo wtedy pieniadze sie nie licza a czlowiek zakochany czuje sile w sobie zeby sobie i z finansami poradzic i zrobi wszystko by byc z osoba ktora naprawde kocha........... Duzo by pisac na co sie kobiety nabieraja i jakimi zludzeniami zyja.Te cale gadanie o tym ze nie zostawi dzieci i musi trwac przy zonie okropnej,to sie kupy nie trzyma.Nie wiem dlaczego w to wierzycie.Olac takich drani i nie warto dla nich cierpiec ,szlochac i za nimi tesknic...........

Gość prawie ania
Prawie czyni róznicę, więc póki co "dłuuuuuugo jeszcze aneczka" postanowiła zabrać głos na BABSKIM FORUM. Temat: "miałyście kochanka? Jak to sie skończyło ?Doradźcie !!" Wydaliła z siebie mocny głos w DYDKUSJI: 1. 15:26 aneczka3231 Użytkownik: zawsze szczery (ilość tematów: 13, ilość postów: 27436) jaki debil 2. 15:36 aneczka3231 Użytkownik: zawsze szczery (ilość tematów: 13, ilość postów: 27436) Intelektualna konfrontacja z facetem, który nie ma życia poza babskim forum? Nie bądź śmieszny . Czas który marnujesz na babskim forum więcej mówi o tobie jako o mężczyźnie, niż te dyrdymałki, które wypisujesz 3. 15:53 aneczka3231 Użytkownik: zawsze szczery (ilość tematów: 13, ilość postów: 27436) tylu wpisów na babskim forum mógł dokonać tylko ktoś samotny. co nie dziwi w kontekście tego, co prezentujesz właściwie nie wiadomo, czy śmiać się z ciebie, czy płakać. z jednej strony śmiech to zdrowie, z drugiej jednak nie wypada kopać leżącego. 4. 16:05 aneczka3231 mam nadzieję, że zawsze szczery nie jest niepełnosprawnym fizycznie inwalidą, bo to jedyna sytuacja, która by tłumaczyła jego nadmierną aktywość na forum. Jeśli jednak jesteś niepełnosprawnym fizycznie inwalidą, to przepraszam cię, zawsze szczery. bez urazy I to chyba było wszystko co była w stanie z siebie wydalić. PRAWIE żadnych inwektyw, PRAWIE wersal. Zainteresowały mnie te "dyrdymały", na podstawie których pewna aneczka wystawiła tak wnikliwą ocenę osoby ZS. A może aneczko, która kiedyś być może staniesz się anią, odniesiesz się do jego wypowiedzi???????

Gość prawie ania
Co sądzisz np na temat tego: 1. "jesli to milosc twojego zycia to zostaw swojego meza i zacznij zycie z miloscia swojego zycia" 2. "uwolnij wreszcie od siebie czlowieka (twojego meza) od toksycznej osoby jaka sie stalas" 3. "chcialabys, zeby twoj maz byl z toba tylko dlatego, ze "nie moze" byc z miloscia swojego zycia?" 4. "masz meza ciote, ktory wie ze sie puszczasz i nic z tym nie robi" 5. "twoj wspanialy lampucer nie powie swojej zonie bo pewnie nie jest taka ciotowata jak twoj maz i misia wywalilaby z domu i biedaczek musialby sie zwiazac z toba" 6. "jesli facet, ciezko to mowic o twoim lampucerze, by chcial byc z miloscia swojego zycia to nie szukalby przeszkod tylko by to zrobil" 7. "rozwody nie sa po to by byly tylko po to by korzystac z nich, gdy dwie osoby zamiast dawac sobie szczescie zyja w nieszczesciu" 8. "jesli chcecie cale zycie oszukiwac samych siebie, prosze bardzo, szkoda tylko, ze takie patafiany wychowuja dzieci przekazujac im taki a nie inny system wartosci" 9. "widzicie siebie jako biedne marionetki w rekach losu" 10. "najlepsze jest to, ze wy kobiety potraficie te wszystkie klamstwa, oszustwa, nerwy, alkohol podczepic pod definicje MILOSCI" To tylko kilka punktów, na które mogłaby się wypowiedzieć anna. Czy jest w stanie wypowiedzieć się ania? Myślę, że tak. Czy mają coś do powiedzenia również aneczki????? PS i jeszcze coś o języku "co jest ohydniejsze twoim zdaniem - moj jezyk czy dawanie d**y zonatemu facetowi, ktorego zona nie wie, ze jest zdradzana, nie mowiac juz o dzialaniach tego faceta"

Gość aneczka3231
OK kochanie, do której z poniższych wypowiedzi ZS mam się odnieść: "skoro tak to przestancie pie**olic o swoich beznadziejnych wyborach na forum internetowym ..." "co ty pie**olisz kretynko..." "ale pie**olnieta egoistka z ciebie" "to kretynko powiedz mezowi..." "podaj mi tel do swojego meza i zony tego patalacha, jak sie dowiedza..." "masz meza ciote, ktory ... twoj maz jest na tyle ciotowaty, że nie potrafi zadzwonic do zony twojego lampucera i jej uswiadomic jakiego ma wspanialego mena twoj wspanialy lampucer ... jesli facet, ciezko to mowic o twoim lampucerze, by chcial byc z miloscia swojego zycia to nie szukalby przeszkod tylko by to zrobil" pytanie za 100 punktow - do kazdej z was kretynki ..." "gratuluje, zaczynasz myslec glowa zamiast d**a..." "ale co jest ohydniejsze twoim zdaniem truu - moj jezyk czy dawanie d**y zonatemu facetowi" "moze tak robia bo tak samo jak te dwa pie**olce bzykaja sie na boku i mamy status quo..." "a co tobie daje kretynko uzalanie sie nad soba..." "jak chcesz skonczyc to skoncz zamiast o tym pie**olic" "jak nie chcesz skonczyc to nie koncz i znow o tym nie pie**ol" Może odniosę się do formy wszystkich tych wypowiedzi jednych słowem: chamstwo. Najzabawniejsze jest, w jaki sposób ZS usprawiedliwia to chamstwo: chamstwo nie jest tak ohydne jak zdrada. :-). Cyt: "ale co jest ohydniejsze twoim zdaniem truu - moj jezyk czy dawanie d**y zonatemu facetowi" Czyli klasyczna sytuacja, w której złodziej usprawiedliwia swoje działanie tym, że inni sa gorsi, bo mordują. Hipokryzja. ZS obraża ludzi, podbudowując w ten sposób swoje ego, a czyni to w sposób najbardziej prymitywny: kopiąc leżących. Nie sposób ocenić tej postawy inaczej, niż negatywnie. Jeśli zaś chodzi o treść wypowiedzi oraz przyjęty przez ZS sposób wpływania na ludzi (głownie kobiety) tu piszących poprzez tzw. walenie prawdą miedzy oczy, to gdyby ZS więcej czytał, niż pisał, (lub gdyby miał dzieci), to: po pierwsze wiedziałby, że wpływać w ten sposób na ludzkie zachowanie można wtedy, kiedy się jest autorytetem dla ludzi. A ZS nie jest dla nikogo autorytetem. Po drugie wiedziałby, że rady które daje to garść banałów. To, że te banały są prawdziwe, nie zmienia faktu, że są bezużyteczne. Np. takie, jak przywołano we wpisie z g. 8.50. "jesli to milosc twojego zycia to zostaw swojego meza i zacznij zycie z miloscia swojego zycia" Głębia myśli godna Paolo Coelho.

Gość truuuuuuu
Witajcie Widze że się ciekawie zrobiło, A gdzież nam zniknął Pan Zawsze Szczery ????? Widzę że On stał się tu gwoździem programu !!!!! Ale może niech już nie wraca !!!!!

Gość 35--latka
Widzę , że nie wszyscy zrozumieli moją sytuację . To nie jest tak , że On nie chce odejść od żony. To , że nie jesteśmy razem to jest tak naprawdę moja decyzja , bo to ja myślę o wszystkich tylko nie o sobie w tym momencie. Jest wiele przeszkód abyśmy byli razem i muszę zachowywać się jak dorosła osoba. Może ktoś pomyśli , że to nie rozsądne , ale nie potrafię inaczej.A to , że cierpię i jestem nieszczęsliwa to już inna sprawa. Chyba nikt nie zabroni mi pisać o tym co czuje, bo wiem że to mi pomaga i na pewno pomoże też czas , który przytłumi mój ból.

Gość a odwrotnie
35-latka Oczywiście że uczucia i emocje to jedno, a świat realny to drugie i możliwości jakimi dysponujemy, choćby mieszkanie do którego trzeba by się wyprowadzić wspólnie, nie każdy ma takie możliwości, czy nawet kasę na wynajem, nie takie proste, nie mówiąc już o rodzinach które się zostawia, rozumiem doskonale.