Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vivienna

miałyście kochanka? Jak to sie skończyło ?Doradźcie !!

Polecane posty

Gość Sama nie wiem...
Zdazra mi się - Gorzej, jak teściowie domyślą się, że jakiś facet kręci się wokół ich domu, gdy ty w nim jesteś...

Franki posiadacz kochanki "Co tu dostrzegać lub nie" No właśnie to co się napisało. Biedna ofiara.... Jakiegoś łobuza nazywanego też losem. Dziwne insynuacje,tylko po co?

Gość Zdarza mi się...
Sama nie wiem... Zdazra mi się - Gorzej, jak teściowie domyślą się, że jakiś facet kręci się wokół ich domu, gdy ty w nim jesteś..." Aż tak głupi to nie jest.. I mniejsza z teściami, bo i żona przecież wtedy by widziała. A to gorsza sprawa.. Szczególnie gdy nie wie, co z tego wyniknie. Przecież ja rozmawiam z jego żoną. Ona była nawet na moim weselu. Znam całą jego rodzinę od strony żony i wychodziłam z jej siostrami na bale itd. Mój brat młodszy chodził z jego żoną... Więc ona u nas w domu rodzinnym mieszkała w czasie weekendów.. itd. Heh jak sam mówił, trochę chciał się od nich o mnie dowiedzieć, ale nie mógł przesadnie wypytywać. Jak dowiedział się gdzie dokładnie mieszkałam, to tam pojechał aby zebrać dane.

Gość Franki bez kochanki
"Nie w sensie ofiary losu,tylko ofiary- zwierzyny odpowiedniej do upolowania" Dlaczego ubliżasz osobie mającej swój rozum i wolną wolę?

Gość Franki bez kochanki
"normalne jest to, że miłość spada na nas jak grom z jasnego nieba" A nienormalne jest to, że są odgromniki?

Gość czarna-porzeczka...
Ja jestew m w stanie zrozumieć jednorazowy wyskok, ale notoryczne zdrady - już nie...

Zdarza mi się... Z Tego co piszesz wasze rodziny są blisko zaprzyjaźnione ze sobą. Lepiej nie niszczyć układu w którym się , żyje. Wyobraź sobie konsekwencje wydania się takiego romansu. Masz się gdzie przeprowadzić?

Gość czarna-porzeczka...
Zdarza mi się - "Znam całą jego rodzinę od strony żony i wychodziłam z jej siostrami na bale." - Czyli to taki "przyjaciel rodziny" ;-)

Gość czarna-porzeczka...
Zdarza mi się - Zastanów się, zanim pójdziesz z nim do łóżka, jakie mogą być tego konsekwencje... Jeśli masz świetnego męża, to po chcesz innego? Bo mąż już się znudził?

Gość Franki bez kochanki
A ja jestem nawet w stanie zrozumieć, że osoby dokonujące pewnych wyborów czują się ofiarami wcale nie owych wyborów. Trudniej mi zrozumieć, kiedy utrzymują ich w tym przekonaniu inni ludzie nie obciążeni w tym momencie aż takim "pomieszaniem zmysłów".

Gość czarna-porzeczka...
Czy "połechtane ego" jest tak ważne, że możemy przez to stracić kilkunastoletnie małżeństwo?

Gość Zdarza mi się...
czarna-porzeczka... Zdarza mi się - Zastanów się, zanim pójdziesz z nim do łóżka, jakie mogą być tego konsekwencje... Jeśli masz świetnego męża, to po chcesz innego? Bo mąż już się znudził?" Zastanawiam się... Heh jest jeszcze jeden problem. A mianowicie mąż i ja chcemy mieć dziecko, zatem ... gdy będę z nim się spotykać to ryzyko istnieje, że pomyśli że to jego... albo nie daj b.. będzie jego...

Gość czarna-porzeczka...
Jest jeszcze coś takiego jak AIDS :-( Nie boisz się chorób?

Gość o co właściwie chodzi?
czy ty chcesz mieć dziecko z mężem które ci zrobi kochanek czy mąż oddzielnie i ty oddzielnie ale z tym samym kochankiem

Gość Zdarza mi się...
[zgłoś do usunięcia] czarna-porzeczka... Czy "połechtane ego" jest tak ważne, że możemy przez to stracić kilkunastoletnie małżeństwo?" Za bardzo spłaszczasz problem. Zapominasz, że aby małżeństwo było udane, każdy musi czuć się dobrze ze sobą. Gdy żona jest zadbana i pewna siebie, to i mąż z taką czuje się dobrze. Wcale dla męża nie jest najlepsza żona, która tylko myśli o mężu. To z czasem ciąży... i wtedy to mąż szuka sobie odetchnienia od żony. Najczęściej zdradzane są żony poświęcone rodzinie bez reszty. Gotują, czekają na męża z kapciami, aż w końcu on widzi w niej robota kuchennego i podajnik kapci.

nieźle cie to ego połechtało po mózgu

to już zaciążyłaś z czasem

Gość Zdarza mi się...
A udowodnij mi, że tak nie jest. Im bardziej żona się stara, tym bardziej mąż się nie stara... Taką widzę zależność...

Gość Zdarza mi się...
Brnij dalej w ten sarkazm, niczego to nie zmieni...

często zdarzaja ci sie takie zaciazenia może odwieć jakiegoś lekarza

Gość Zdarza mi się...
Cieszę się, ze chociaż masz rozrywkę. :D

Gość lekarz pilnie potrzebny
lekarza szybko lekarza

Gość Zdarza mi się...
Ależ ktoś musi ci wypełnić ten czas...

może i lekarzowi się zdarzy i zostanie tatusiem twojego męza na złość twojemu kochankowi który cie łechta byle jak

Gość Zdarza mi się...
Ależ to wyrafinowane. Długo nad tym pracowałaś?

nie pracowałam wcale przeczytałam kawałek ciebie

Gość czarna-porzeczka...
Nie rozumiem :-( Czyli wyznajesz zasadę, że należy zdradzać męża i nie poświęcać mu dużo czasu, bo żona mu się znudzi? To jakieś chore myślenie... :-(

Gość czarna-porzeczka...
A gdy ma kochanka, to robi się bardziej atrakcyjna i wtedy mąż przynosi kwiaty?

czy oprócz chcenia mienia podobnie jak mąż dziecka i obawie że kochanek moze pomysleć ze go z męzem zdradzasz a b... ci da ze akurat bedzie to dziecko listonosza masz jeszcze jakieś problemy