Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vivienna

miałyście kochanka? Jak to sie skończyło ?Doradźcie !!

Polecane posty

Zdarza się.., nie zajarzyłas, ze to empatia:P, szeroko rozwinieta u Ciebie niestety jej brak :) Ja nie porónuije sowjej inteligencji, tylko, nie zauwazam jej u Ciebie, a to chyba róznica.

Gość Zdarza mi się....
Jeżeli to wg ciebie nie nachalność, to boję się zapytać od kiedy jest? Kiedy gwałcisz? :D

Gość czarna-porzeczka...
Zgadzam się, że z inteligencją "Zdarza mi się" jest na bakier :-p

Gość ciab , nie rozumiem cie
Kto cię w ogóle wychowywał? Miałaś normalną rodzinę? Poza tym odbierasz dziecku ojca... I męża - tej kobiecie ..... Ale co tam Twoje ego musi zostać znowu połechtane i to mowi 25 latka , ktora kocha meza , a ją mąż tylko ile to potwa? dziewczyno . w zyciu pewna jest tylko smierc nigdy nie wiesz jak sie twoje zycie potoczy

Gość #kachha#
Gwalce? Ty sie dziewczyno ogarnij!

Gość Zdarza mi się....
"Bo moze moja inteligencja, jest ponad to" - tutaj piszesz wyraźnie o swojej mega inteligencji.

Gość Zdarza mi się....
#kachha# Gwalce? Ty sie dziewczyno ogarnij!" Jeśli wg Ciebie wydzieranie nr telefonu faceta do którego chcesz się dobrać nie jest nachalnością, to pytam się co jest?

Gość czarna-porzeczka...
Dziewczyno - przestań się kompromitować :-D Nie pisz już nic dzisiaj :-D

Gość czarna-porzeczka...
Oooooo i nasza kobietka zrobiła się zazdrosna o męża :-D :-D :-D

naskakujecie na dziewczyne , bo jest sama i ma swoje argumenty? a ja wam powiem , ze na kazdą "sytuacje" trzeba patrzec z 3 stron glupio wam? i dobrze

Gość Zdarza mi się....
Przeraża mnie poziom tych wypowiedzi. Jesteś po szkole specjalnej?

Gość czarna-porzeczka...
Gdybym ja miała do niego telefon, to wiedziałabym co mu powiedzieć :-D

Gość #kachha#
Ja wymiekam. Serio. Zal mi cie .

Gość Zdarza mi się....
ciab , nie rozumiem cie naskakujecie na dziewczyne , bo jest sama i ma swoje argumenty? a ja wam powiem , ze na kazdą "sytuacje" trzeba patrzec z 3 stron glupio wam? i dobrze" Z pewnością nie jest im głupio, bo nie zrozumiały co napisałaś. Wiem, co piszę. :D

Gość czarna-porzeczka...
Jakie argumenty? Np., że musi mieć kochanka, bo chce schudnąć ? :-D

czarna sama sie osmieszasz a jadem plujesz , ze az na krance wschodniej Polski dolatuje

Gość Zdarza mi się....
czarna-porzeczka... Gdybym ja miała do niego telefon, to wiedziałabym co mu powiedzieć " Imponujące... :P

Tak, napisłam, ze jest ponad to i farmazonów, nie koduje...czyli rozjasnie CI.......nie rozumiem takiego polotu inteligencji:D, A to cytaty wspólczujace,których nie zauwazyłas ;D;D "Z Twoich postów widzę małą niedojrzałą emocjonalnie kobiete, która, ma niskie poczucie wartosci." ''Pisłas , ze skonczyłas psychologie, mam pokrewny zawód i wstyd mi po prostu jak Ciebie czytam.'' ''I nie pisz mi , ze Ci czegos zazdroszczę, bo uwierz mi nie mam czego..a nawet wspólczuję. i nic mnie nie boli ''

Gość czarna-porzeczka...
"Zdarza mi się" - Ja też wymiękam. ŻAL MI CIĘ :-( I TWOJEGO MĘŻA RÓWNIEŻ :-( Ale może wkrótce dowie się z kim mieszka...

Jakie argumenty? Np., że musi mieć kochanka, bo chce schudnąć ? kazdy argument jest dobry , by poprawic cos w sobie

Gość #kachha#
Ale czemu tak strasznie boisz sie o meza przeciez to nic zlego ze bedzie mogl spedzic milo z kims czas.

Gość Zdarza mi się....
Tak, napisłam, ze jest ponad to i farmazonów, nie koduje...czyli rozjasnie CI.......nie rozumiem takiego polotu inteligencji , " Nie, to z tego nie wynika. Widocznie nie wiesz co piszesz. Coś PONAD wyraźnie wykazuje wyższość nad tym pod. Rada: używaj słów, które rozumiesz. Synonimy frazy ponad: Grupa 1 nad powyżej Grupa 2 przeszło więcej niż z okładem

wy sie dziewczyny najnormalniej w swiecie boicie , ze wam inna zabierze faceta[chociaz sie dziwie , ze ich macie , bo jestescie chamskie ] myslicie , ze jak jedna babkę przekręcicie na swoja stronę to juz zadna wam nie zagraza? oj nie1 nie kazda babka w pl czyta kafeterie

Gość czarna-porzeczka...
Kacha - Ona nic nie rozumie, choć jest podobno bardzo inteligentna ;-) Pozdrawiam, miłej nocki

Gość Zdarza mi się....
A to cytaty wspólczujace,których nie zauwazyłas ;D;D "Z Twoich postów widzę małą niedojrzałą emocjonalnie kobiete, która, ma niskie poczucie wartosci." To cytat stwierdzający i żadnego współczucia nie zawiera. Jest to zwykła ocena. Nie współczucie.

Gość Zdarza mi się....
''Pisłas , ze skonczyłas psychologie, mam pokrewny zawód i wstyd mi po prostu jak Ciebie czytam.'' To podajesz jako argument na twoje współczucie? hahaha.. nie mam więcej pytań... Przeczytaj kolejne słowo w słowniku. Bo najwyraźniej nie jesteś polskojęzyczna, skoro nie znasz znaczenia takich podstawowych słów. "Współczucie - stan emocjonalny, w którym jeden człowiek solidaryzuje się z inną osobą cierpiącą i wyraża głębokie ubolewanie okazywane komuś nieszczęśliwemu" tekst o psychologii, czy też wstydzie nie sposób w żaden sposób podciągnąć pod współczucie.

Gość Zdarza mi się....
Tak od Ciebie wiele się nauczyłam. A mianowicie, że mogę dowolnie używać słów, nawet tych których znaczenia nie znam. :D

Gość Zdarza mi się....
ciab , nie rozumiem cie wy sie dziewczyny najnormalniej w swiecie boicie , ze wam inna zabierze faceta[chociaz sie dziwie , ze ich macie , bo jestescie chamskie ] myslicie , ze jak jedna babkę przekręcicie na swoja stronę to juz zadna wam nie zagraza? oj nie1 nie kazda babka w pl czyta kafeterie" Dobre, powiem więcej skoro ich mężowie to zwykli pracownicy, co potwierdziły, to gdzie są teraz, gdy one moherują tutaj? Gdzie mój to wiem...