Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vivienna

miałyście kochanka? Jak to sie skończyło ?Doradźcie !!

Polecane posty

Gość jnbg
Lece sie ogolic, a nuz bedzie okazja... :D Opowiedz Zdarza mi sie wszystko ze szvzegolami!

Gość Zdarza mi się...
Ok. Opowiem :-) Na pewno będzie super... Nie to co z mężem....

Gość Zdarza mi się...
A podszywom współczuję, że są moherami i nie korzystają z życia ;-)

Gość Zdarza mi się...
Znowu napisał: Kochanie... Nie ubieraj żadnej bielizny... Proszę... Słodziak ;-) Czyli problem ze stringami mam rozwiązany :-D

hahaha..... miałam coś napisać, ale..... hahahahhaha zaczęła mi pracować wyobraźnia zero dodatków pod spódniczką, a tu nagle do pokonania ruchome schody w złotych tarasach, gdzie otacza was zimny powiew klimatyzacji....a potem jak u Marlyn Monrouuu spódnica zaczyna falować, bo oczywiście stanęłabyś na kratce wywietrznika .....a potem byś się obudziła leżąc lewą stroną paszczy na laptopie i z odgnieceniem pod okiem spowodowanym działaniem myszki ....... laptopowej i uzmysłowiłabyś sobie, że czas wyjść na dwór i przewietrzyć nie tylko ciało ale i ducha, pogrążonego w schizofrenicznych omamach....

Gość Zdarza mi się...
Tak, schozofrenia... A gadajcie sobie, co chcecie... Mi nic nie zaszkodzi, zazdrośnice :D

:D zazdrośnice? powiedz, to jego żonie, to dopiero będziesz miała okazję zobaczyć to zjawisko w całej pięknej oprawie :D

Gość Zdarza mi się...
Oj tam, od razu powiedz jego żonie... To on się zakochał jak wariat, ja jestem czysta (prawie)

Gość jnbg
Ja tez opowiem :) A jak nie bedzie czego opowiadac to cos nazmyslam :P

Gość Zdarza mi się...
Ja za nim nie biegam... To On ciągle wydzwania.... On pragnie spotkań... Ja go wręcz zniechęcam.... Mówię o jego żonie i synku.... Ale co tam :-) Dzisiaj się spotykamy :-D Muszę tylko jakoś wytłumaczyć mężowi, że nie będzie mnie kilka godzin... Podszywy - piszcie co chcecie :-) Wiem, że to z zazdrości, bo pewnie jesteście pasztetami i nikt was nie chce :-D :-p Mohery :-D

Gość Zdarza mi się...
Każdy chciał by mieć takie powodzenie, jak ja.... Wszędzie, gdzie mieszkałam, miałam mnóstwo adoratorów :-D Dlatego mąż jest o mnie chorobliwie zazdrosny i muszę być czujna...

Gość Zdarza mi się...
Oczywiście, wciąż wierzy w moją wierność ;-) :-D

Gość Zdarza mi się...
Widok śliniących się facetów na mój widok, to chleb powszedni :-D Przez lata już się do tego przyzwyczaiłam. Hehe :-D Mój mąż jest niezbyt atrakcyjny, ale za to ma mnóstwo pieniędzy ;-)

Gość jnbg
Ja cie..... Ale masz fajnie :-)

Gość uhaha
:D:D:D:D marzenia fajna rzecz:D:D:D:D

Gość Zdarza mi się...
Możecie nie wierzyć ;-) Ja swoje wiem :-D W 99% odmawiam ewentualnym kochankom... Lgną do mnie na okrągło.... Hehe :-D Najbardziej jednak zaimponował mi mój słodziak, bo bardzo się postarał :-) I kosztowało go wiele wysiłku, żeby zdobyć mój nr tel, wcześniej nr. tel. moich teściów. Zaimponował mi chłopak :-D Do tego jest boski... I ten jego pot przy pocałunkach i drżenie... No miód, cud... Tylko takiego kochać. Pewnie żadna z Was by mu nie odmówiła :-p

Gość Zdarza mi się...
Dziwi mnie tylko, że on jest pewien, że nasz romans nie wyjdzie na jaw... Czasem przeraża mnie, że jest tego tak pewny... Nigdy nie wiadomo, jak to się dalej rozwinie... On twierdzi, że ja mogę być tego pewna... Jednak nie jestem.... Jest na każde moje skinienie... Chyba się zakochał ;-)

Gość Zdarza mi się...
"Marzenia fajna rzecz" - Ja nie muszę marzyć, jak to mam każdego dnia :-D Hehe :-D Ty mozesz tylko o takim życiu pomarzyć :-) :-P

Gość uhaha
:D jakbyś miała takie życie jak opisujesz, to nie siedziałabyś tu non stop:D

Gość barbarkaAar
Dlatego nie widzę powodu dla ktorego twoj maz miałby byc ci wierny. Dobrze ze nie marnuje swojego czasu na ciebie.

Gość Zdarza mi się...
Teraz siedzę, bo nie ma jeszcze mojego słodziaka :-( Ale już niedługo się spotkamy :-D Nareszcie... Stęskniłam się za nim.... Jest cudowny...Dobrze umięsniony i słodki. A jak popatrzy w oczy to aż dech zapiera :-D I to drżenie całego ciała.... Jest bardzo podniecający...

Gość Zdarza mi się...
Przy nim zapominam o moim mężu... o teściowej... o całym bożym świecie.... :-D

Ja, byłam kochanką. Fakt, to były jedne z piękniejszych chwil w moim życiu,ale nie wiem czy warto za taką cene.. On wrócił do żony, wszystko wygląda tak jak by nigdy nic się nie wydarzyło,a szkoda.

Gość Zdarza mi się...
Ja chcę żeby On wracał do żony ;-) Przecież mam męża i go nigdy nie zostawię :-D Już pisałam, że jest fajny i dobry i ma bardzo dobrą pracę...

Gość Nowa Nokija
Witam, wlasnie wrocilam z mini weekendu. All 10 stron nie przeczytam bo zdarza sie nie zaczernila i pewnie jest bajzel. Skoro sie nie odzywa to jest na randce z tym gosciem. Zdarza sie napisz jak wrocisz? ok?

Gość Zdarza mi się .....
Nowa Nokija - dobrze, że nie czytałaś tego... wyżej. Nie ma tam ani słowa ode mnie. Nie warto... Ale zgadłaś, spotkaliśmy się dzisiaj... :D Było cudnie... choć on taki przejęty tym wszystkim.. niepotrzebnie..

Gość prosto w oko
skończyło się grzybicą pochwy

Gość jnb prawdziwa
Serio? Jak sie wyrwalas? Poszliscie na calosc? :P U mnie fajnie, ale bez fajerwerkow.

Gość Nowa Nokija
Do zdarza sie to powyzej twej wyzej wypowiedzi to nie twoje teksty? A o mezu dyrektorze itd? Daj mi jakies dluzsze argumenty na to ze sie nie chcesz zaczernic? Napisalas ze dbasz o anonimowosc ale zaczernienie nicku to co innego. I tak all wiemy ze z chwila jak przestaniesz pisac to topic umrze smiercia naturalna i tyle bedzie z tego. Wiec sie spotkaliscie tak? I jak bylo? Czemu wczesniej z mezem wrociliscie z majowki? U nie mow ze to przez firme... Bo cos trudno mi uwierzyc w jego pracoholizm. Myslalam troche nad twoja sytuacja..i czy jestes pewna tego ze ludzie nie wiedza ze miewasz skoki w bok? Wystarczy ze jeden kochanek sie wygada i ludzie bede plotkowac a ty niekoniecznie musisz o tym wiedziec. Piszesz ze jestes 'znana' w swoim srodowisku wiec kazdy az szuka skandalu i nawet nie wiesz co ludzie gadaja.