Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vivienna

miałyście kochanka? Jak to sie skończyło ?Doradźcie !!

Polecane posty

Gość Nowa Nokija
Zaczern sie. Tam masz opcje ukryj mejla, wogole utworz nowego mejla i naniego zaczernij sie. Przez to ze ludzie pisza zamiast ciebie znieksztalcaja twoja osobe i juz sama nie wiem jaka sobie wyrobic opinie. A jakos w necie musze bo cie nie widze face to face i mam do dyspozycji tylko wypowiedzi. I jak bylo nq spotkaniu? Czy twoj maz cos podejrzewa? Dostarcz jakis emocji!!

Gość Zdarza mi się...
Tak, poszliśmy na całość, a oprócz tego wzięłam mu do buzi... Było cudownie :-D

świstak, co zawija w sreberka też powinien mieć czasami wolne ....;) ................................................

Gość Zdarza mi się...
Mąż jak zwykle nic nie podejrzewa ;-)

daj już spokój temu świstakowi ... niech biedak odpocznie :D :D:D:D:D:D:D jesoo, ale ludzie mają wyobraźnię:D:D:Dnie podejrzewa .... na pewno;)

Gość Zdarza mi się...
Jeszcze w tym miesiącu zrobię test :-D Może w końcu się udało... hehe :-D

a świstak nie ma wolnego.. musi dalej pomykać z tymi sreberkami i zawijać... a to pech.... .

Gość Zdarza mi się...
Mój słodziaj jest wspaniały.... Niezłe z niego ciacho.... Dużo rozmawialiśmy...A potem.... Było nieziemsko :-D Postarał się i miałam mega orgazm :-D

:Dtia i wstałaś przed 6 rano, żeby o tym napisać na kafeterii:D :D:D:D idź lepiej na rower, to lepiej spożytkujesz energię, niż chore mrzonki:)

Gość Zdarza mi się...
Nadziejo - wstałam po 7-mej ;-) Ty chyba mi zazdrościsz.... :-D

to znaczy może zazdroszczę tego,że masz aż tak dużo wolnego, że aż takie suche opowieści ci przychodzą na myśl :D

Gość Zdarza mi się...
Nadziejo - Zapewniam Cię, że moje spotkania ze słodziakiem są sto razy bardziej pasjonujące od wycieczek rowerowych... hehe :-D I też pomagają schudnąć :-D

Gość Zdarza mi się.......
Nowa Nokija Do zdarza sie to powyzej twej wyzej wypowiedzi to nie twoje teksty? A o mezu dyrektorze itd? Daj mi jakies dluzsze argumenty na to ze sie nie chcesz zaczernic? Napisalas ze dbasz o anonimowosc ale zaczernienie nicku to co innego. I tak all wiemy ze z chwila jak przestaniesz pisac to topic umrze smiercia naturalna i tyle bedzie z tego. Wiec sie spotkaliscie tak? I jak bylo? Czemu wczesniej z mezem wrociliscie z majowki? U nie mow ze to przez firme... Bo cos trudno mi uwierzyc w jego pracoholizm. Myslalam troche nad twoja sytuacja..i czy jestes pewna tego ze ludzie nie wiedza ze miewasz skoki w bok? Wystarczy ze jeden kochanek sie wygada i ludzie bede plotkowac a ty niekoniecznie musisz o tym wiedziec. Piszesz ze jestes 'znana' w swoim srodowisku wiec kazdy az szuka skandalu i nawet nie wiesz co ludzie gadaja." No tak od dwóch dni, to pewnie jakieś 2 wpisy są moje. Reszta tego czegoś co tu siedzi od rana do wieczora. Nie chce się zaczerniać, bo to dość trwały ślad mojej bytności. Mąż zna się na takich sprawach i może coś odnaleźć. Wróciliśmy, bo ja byłam na niego zła, trochę za dużo wypił na ostatniej balandze. A jemu wystarczyło 30 min. i już był po mnie... :D Poprzedni kochankowie, to głównie z drugiego końca Polski. Na terenie to raptem jeden. I to jeszcze na fazie narzeczeństwa. Choć gadać pewnie i tak gadają, bo taką naturę mają ludzie... Zawsze o mnie gadali - odrzuceni faceci, jaka to jestem puszczalska (choć długo byłam dziewicą), kobiety także mnie nienawidziły, bo ich faceci nie kryli zainteresowania mną itd. Tak jestem trochę znana, czasem w mediach nawet się pojawiam... aczkolwiek unikam tego jak ognia. Bo staram się dbać o prywatność. Tego nauczył mnie poprzedni - gdzie on wykładowca, nawet nie pozwalał swojego zdjęcia umieszczać w folderze uczelni. I ciągle tego pilnował. U mnie nie zawsze uda się uchronić...

w to nie wątpię;) szkoda tylko, że są to spotkania wirtualne w twojej głowie.. a jeśli nie, to tym gorzej dla ciebie

Nowa Nokija Zaczern sie. Tam masz opcje ukryj mejla, wogole utworz nowego mejla i naniego zaczernij sie. Przez to ze ludzie pisza zamiast ciebie znieksztalcaja twoja osobe i juz sama nie wiem jaka sobie wyrobic opinie. A jakos w necie musze bo cie nie widze face to face i mam do dyspozycji tylko wypowiedzi. I jak bylo nq spotkaniu? Czy twoj maz cos podejrzewa? Dostarcz jakis emocji!!" Świetnie... Był tak przejęty jakby to był jego pierwszy raz... Wstydził się tego, że jest tak przejęty w dodatku... hehe... To było urocze..

oj, nie wiedziałam, że tyle spłodzisz, tamto było do tego, co wyżej:D:D:D:D

Nadzieja8 - rozmawiasz cały czas tylko z podszywaczem. Biedaczysko zupełnie przejęło moje życie. Ale pewnie macie rację dziewczyny... Trzeba byłoby zamknąć ten topik. Nie chce już mi się wszystkim tu tłumaczyć, że to jakiś znudzony debil pisze, a nie ja...

Zdarza mi się.... nie szkodzi, ja się dobrze bawię przy okazji porannej kawy i sprawdzania póczt;) :D

Wszędzie, gdzie mieszkałam, byłam znana ze swojej puszczczalskiej natury.... Dlatego tak często się przeprowadzamy... Żony kochanków nie dają nam żyć.... Mąż jest o mnie chorobliwie zazdrosny... Ale... przyznaję..... ma powód ;-)

To dobrze... :)

Mam nadzieję, że mój słodziak nie ma choroby wenerycznej...

Dobrze, że mąż nie domyśla się, że mam kolejny romans... hehe :-D

miło było, ale się skończyło, muszę wracać do obowiązków a podszywy niech idą na słońce, bo już mają CO zamiast moozga;)

Nadzieja8 hahaha no faktycznie, doczekałaś się podszywów" - ba to coś jest tak zakochane w mojej osobie, że nie schodzi z tego topiku nigdy. Nie wiem, czy nawet nie nocuje przy kompie.

Podszywy spadajcie - nie macie do mnie podskoku - mohery :-D

Nadzieja8 miło było, ale się skończyło, muszę wracać do obowiązków a podszywy niech idą na słońce, bo już mają CO zamiast moozga" To miłej pracy... ja też mam wobec dzisiejszego dnia wiele nadziei. Ogród czeka na mnie... :)

Dodam, że mam zamiar uprawiać ogród w stroju topless, żeby sąsiedzi znowu zerkali :-D Miłego dnia

Gość prosto w oko
Ale z ciebie podła szmata :-( Zdradzasz, oszukujesz, ranisz wokół siebie wiele osób i jeszcze się szczycisz, jaka jesteś inteligenta i piękna! Podłość ludzka nie zna granic! JESTEŚ DNO MORALNE !