Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam duzo dioptrii

zabieg wszepiania soczewki fakijnej ICL

Polecane posty

Gość mam duzo dioptrii

Bardzo prosze o opinie osob,ktore mialy zabieg,planuja lub chociaz znaja kogos kto miał.Ja mam -14 i na LASIK to za duza wada,zreszta bym nawet nie chciala,bo podobno zwieksza on suchość oczu,obecnie u mnie dośc problemtyczną.

Gość etyka . . .
no ale soczewka fakijna moze wywyolac szybko zacme u czlowieka ;/

Gość mam duzo dioptrii
etyka z Ty skad to wiesz?wiele rzeczy sie o tym pisze a jednak ludzie robia te zabiegi

Gość barbarella26
Hej, też zastanawiam się nad tą soczewką, byłam na pierwszych konsultacjach, sporo czytałam ale o tym, że powoduje zaćmę pierwsze słyszę.. Ja mam - 11.

Gość oola!
Ja też o tym czytałam, znajoma robiła i wydawało mi się że to sprawdzona i bezpieczna metoda trzeba zrobić tez w porządnej klinice, zresztą to chyba nie wszędzie robią..

Hej dziewczyny! Darmowe kosmetyki zapakowane w pudełko i dostarczone do twojego domu, czy to możliwe??? - TAK!!! Wystarczy zarejestrowac się na stronie pod linkiem : 17dhttp://shinybox.pl/?ref=854d Zachęcam bo warto!! w tym miesiącu dostałam 5 pełnowartościowych produktów - kosmetyków między innymi szampon L'oreal, błyszczyk RIMMEL i to zupełnie za darmo, bez żadnych opłat!