Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oficjalna

chłopaki są lepszymi kumplami!

Polecane posty

Gość oficjalna
jula- patrząc Twoim torem myślenia - KAZDY OBGADUJE taka widać natura człowieka. Nie mówie, że wole sie kumplować z chłopakami dlatego, że oni nie obgadują więc zmień level bo to o czym mówisz to beton nie argument

Gość oficjalna
jula - nie jestes facetem, wolisz towarzystwo dziewczyn, więc nie ci oceniać to z kim oni się wolą kumplować. Nie nasza wina, że masz złe doświadczenia z facetami i traktują Cie tak jak to sama piszesz, że takowe podejście mają do wszystkich. Nie oceniaj człowieka swoją miarą.

Ja tam i tak wole facetow, powie co myśli, nawet jeśli to twoim zdaniem obgadywanie, kobieta mowi co innego a mysli co innego, ciekawe ile z tych twoich "przyjaciółek" rzuci ci kiedys celowo kłody pod nogi. Poza tym z tego co czytam wnioskując na twoich przykładach twoja grupa wiekowa o której opowiadasz nie sięga wiekiem wyżej niż 13 - 18 lat. Dość specyficzne

Jula - masz o tyle racji, że przyjaźń z facetami wygląda inaczej niż z Twoimi obdarzonymi biustem psiapsiółkami. Jasne, że jeżeli ktoś z faceta będzie chciał zrobić babę to kiepsko na tym wyjdzie. I tak, faceci obgadują, strasznie...tak jak baby, co w związku z tym?

Gość JuIa
a gdzie ja napisałam, że o mnie tak mówią? ja się z nimi nie spoufalam... po prostu czasami jakieś wyjścia wspólne do baru, czy na działke... ale im się nie zwierzam :D i sobie trochę wypiją , tracą hamulce i zaczynają najeżdżać na dziewczyny... a o obgadywaniu piszę, bo ktoś tam pisał że oni nie obgadują eheheh dobre ... i nie mówię o facetach w waszym wieku czyli ok 13 lat :D tylko takich 20 - 30 i tak wyśmiewają te biedne dziewczyny co się z nimi "kumplują" że aż strach ... Żegnam was wyloozowane zajebiste kumpele tych wspaniałych facetów :) wychodzę na piwo w mieszanym towarzystwie, i pewnie jak popiją to znów się nasłucham "o, pisała do mnie ta czy tamta" :) ale ja będę ze swoimi fajjnymi koleżankami i nie będę musiała z nimi gadać i udawać że przyznaję rację, by dalej być ich kumpelą :D za przyjaciela wystarczy mi mój 1 facet. powodzenia w poszukiwaniu nowych kumpli :)

Gość oficjalna
powodzenia w dorastaniu:)

Gość oficjalna
powodzenia w dorastaniu:)

Gość oficjalna
'wszystko co doskonałe dojrzewa powoli, Tobie też jeszcze damy czas..' powodzenia w dorastaniu :)

Gość oficjalna
wiesza mi się kafeteria, milion razy wysyła, albo nie wysyła wcale..

Jula..Ja wiem że faceci plotkują. nie musisz mi tego mówić. To nie ejst tak, że łażę gdzieś ciagle z kumplami, abo co, aczkolwiek mam własnie takich dobrych z którymi mogę się sama spotkać, pójść na kawę i pogadać. Tak samo super gra się z samymi facetami w zespole muzycznym. To jednak inny klimat. Ciekawie sobie można czasem posłuchać z boku męskich rozmów tak poza tym. Niestety jednak kobity są bardziej mściwe i fałszywe. Facet jak nie lubi to nie lubi zazwyczaj. Moje koleżanki w szkole często (nie zawsze) takie były, że tak się z obgadywaniem nawzajem wymieniały. Takie udają, że nic do Ciebie nie mają za plecami obrabiają dupę i nastawiają często znajomych przeciw Tobie. Faceci nie bawią się w intrygi, mówią wprost i nie gadają tak o ciuchach kosmetykach itd. Mi się zdarzy, ale mam wrażenie że niektóre dziewczyny żyją tylko tym i imprezami. Dlatego mam zawężone grono koleżanek i przyjaciół.

I Jula-Myślę, ze jesteśmy też jakby z różnych środowisk tu na forum, więc..są faceci i faceci. :P A to nie jest tak, że ja tylko latam jakoś za tym, żeby mieć kumpli tylko oni też sami się odzywają i chcą porozumienia na płaszczyźnie znajomości zwykłej, czy przyjaźni. Fajnie jest czasem poprosić faceta o radę.

Gość moc grzalki piekarnika
też wole meskie towarzystwo - na szczescie mi go nie brakuje - męskie studia, praca z facetami :-) kobiety, w wiekszości (ja też) jakos tam rywalizuja ze sobą. Ktora ładniejsza, która lepsza. Zawierają czasowe sojusze lub wojny. Nie ma spontaniczności, jest udawanie, gry, walka o hierarchie w grupie. Rezygnujesz - spadasz na dno. faceci - mają w doopie takie zagrywki. Nie rywalizuja ze soba, sa szczerzy. Jak facet mówi "fajnie wyglądasz w tej bluzce" to mysli "ona fajnie wygląda", a kobieta gdy tak mówi, to mysli "wygląda beznadziejnie, ale powiem, że ładnie, to będzie nosic, wtedy wszyscy zauważą, że jest niekształtna". baby sobie jakos tam dogryzają, mimo iz sa miłe i oficjalnie sie lubią, to jedna druga by utopiła, żeby byc lepsza. z facetami sa lepsze imprezy; są bardziej pomyslowi.

tez wole towarzystwo facetow bo latwiej sie z nimi gada i sa bardziej obiektywni niz kobiety...moj najlepszy przyjaciel to chlopak i latwiej jest sie przed nim otworzyc niz przed moja przyjaciolka...no i rowniez mam przyjaciela w moim paetnerze...osobiscie czasami mam dosyc towarzystwa dziewczyn caly czas gadaja o facetach czy nowym lakierze do paznokci...jestem kobieta no ale ile mozna tego sluchac a z facetami mozna na wiele ciekawych tematow pogadac...