Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy est gruba

Czy kobieta, która waży 58-60kg przy wzroście 165-167 jest gruba?

Polecane posty

Gość czy est gruba

jak wyżej

Gość czy est gruba
up

Gość ggfdzx
Pulchna , już zapala się czerwona lampka z napisem :uważaj nie jedz tyle !!!!!!!!

Gość czy est gruba
a nie lepsza to 48-50kg?

Gość wfgthb
kurwa co za durne pytanie. Kazda kobieta mzoe inaczej wygladac przy takiej samej wadze i takim samym wzroscie. Moja kumpela ma 165 i wazy 64 kg i wyglada przezajebiscie, jest modelka;)

Gość takie tam duperele nic więcej
Czy wy wszystkie żeście zwariowały????? Nie ma dnia, aby nie pojawił się temat "taka gruba, 60kg","taka laska, 41 kg" :( Naprawdę nie macie innych problemów? Wstyd. Człowieka ocenia się po jego postępowaniu a nie po kilogramach. Ja ważę 68 kg przy wzroście 167 cm, mam fajne tzytzki w rozmiarze E, zgrabne nogi i jest mi bardzo dobrze z moją wagą :D Proponuję polubić siebie :)

Gość huergb
"165 i wazy 64 kg i wyglada przezaj**iscie, jest modelka" tak, tak i co jeszcze? :D

Gość xsdwsxfcefsx
zlaęzy czy jest filigranowa czy ma mocny kościec ja np nie mam w ogóle tłuszczu u góry (jestem gruszką ) a nosze staniki rozmiar 80 rzadko 75 a pod biustem mam juz tylko kościec i z tego nie schudna a sa przeciez dziewczyny co noszą staniki 60-65 ja waze 67 kg jakbym była 60 kg to bym była idealna

Gość vivitka
kiedyś przy wzroście 1.69 ważyłam 61, nie miałam kompleksów aleeee czasami przeszkadzały mi boczki, trochę odstający brzuch... później spadłam do 50 kg i wyglądałam jak chudy chłopiec natomiast teraz przy 55 kg jestem idealna :classic_cool:

Levviatan -----> ej, no, lubię Cię;) masz takie mądre podejście do kobiecego ciała:)

Gość wfgthb
nisz kurwa chyba wiem co pisze gowno mnie obchodzi czy wierzysz ale ma fiogure boska, ladny cycek, piekna pupa , nie ma takiego ktory by sie nie obejrzal za nia

Gość lepsza wizja świata
"ja np nie mam w ogóle tłuszczu u góry (jestem gruszką ) a nosze staniki rozmiar 80 rzadko 75 a pod biustem mam juz tylko kościec i z tego nie schudna" Nie rozumiem. Gruszki mają obfitsze biodra i tyłek, a Ty piszesz, że masz obwód pod biustem 80? Przecież to dużo, bardzo dużo.

To zależy od twojej budowy i miejsca, w których masz te kilogramy. Ja mam 175cm i ważę 62 - czuję się i wyglądam dobrze, chociaż wg męża mogłabym przytyć. Z kolei moja mama jest nieco niższa i u niej 65kg przypadło na biust i brzuch, z którym nie wygląda korzystnie.

Gość mango__
ja mam 1,72 i ważę ok. 52 kg. masakra :(

Gość AnnaS.
NIe, normalna waga, zdrowa a nie wysuszona.

Gość huergb
wcześniej ważyłam 48-50kg przy wzroście 167 i cieszyłam się bardzo dużym powodzeniem u płci przeciwnej. Wcale nie czułam się chudo, było mi w miarę dobrze z moją wagą. Z czasem mi się przytyło i już się nie czuję tak atrakcyjnie jak wcześniej. Nie wiem czy cieszę się powodzeniem u płci przeciwnej ponieważ w pracy są same kobiety a jak gdzieś wychodzę to chyba zawsze ze swoim facetem, więc potencjalni adoratorzy się nie znajdą. Jednak uważam się za osobę grubą. Nie mogę przestać o tym myśleć... mam figurę klepsydry

Gość huergb
po za tym prawie wszystkie moje koleżanki, które ważą ok. 60kg uważają się za osoby grube

Gość AnnaS.
Kiedyś kobiety 170cm ważyły +70 kg, potem +/- 60, a dzisiaj sie w dupach poprzewracało i uważją za ideal 45 kilo :O To jest chore :O

Gość czy est gruba
Moja koleżanka ostatnio przytyła i waży teraz 58-60kg przy wzroście 165-67 i jej facet/kolega (trudno nazwać tę znajomość) powiedział jej, że jest gruba, że wcześniej miała świetną figurę a teraz wygląda źle. nie wiem ile ważyła wcześniej, ale jej figura mi się nie podobała. Moim zdaniem była za chuda. Nawet rajstopy na niej wisiały :O

Gość AnnaS.
45 kilo to waza dziewczynki 10 letnie :O

Gość czy est gruba
"dzisiaj sie w d**ach poprzewracało i uważją za ideal 45 kilo" Tylko, że ja zawsze uważałam, że w ten sposób myślą tylko kobiety jednak na to wychodzi, że faceci również są tego zdania

Gość AnnaS.
czy est - u mnie jednak większość facetów woli te +/- 60 ale sa wyjatki oczywiscie, ale jak to mowia wyjatki potwierdzaja regule.

Gość czy est gruba
ja tak naprawdę nie mam pojęcia czy faceci w moim otoczeniu wolą te chudzinki czy może zdrowe kobiety. Koleżanka wcześniej wyglądała źle, wysyłałam ją nawet do lekarza ponieważ myślałam, że jest chora. Kiedy się trochę poprawiła i zaczęła wyglądać jak człowiek to usłyszała taki komentarz. Kiedy mi o tym powiedziała to zrobiło mi się jakoś przykro. Może dlatego bo również mam podobną wagę.

Gość hjklkjffgh
ja mam 167 cm i waze 62 kg czuje sie ok nie jestem gruba

Gość Tomek34
przy tym wzroscie najlepsza waga to 54-56 kg