Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy est gruba

Czy kobieta, która waży 58-60kg przy wzroście 165-167 jest gruba?

Polecane posty

Gość Tomek34
165 cm 54-56 kg to jest idealna waga .

Gość miamivice
ja ważę 54 kg, 161 cm wzrostu i wglądam bardzo szczupło - dla mnie u mnie samej te kosci rzucajace sie w oczy sa przerazajce - na przykład obojczyki, kosci biodrowe, zebra, o nadgarstkach nie wspominajac .

Gość ghrrrhhrr
ważę ok 60kg i mój rozmiar to głównie 38 (chociaż zdarzają się też 36) i może jednak to jest dużo... Do 34 daleko

Gość K_CIUKIEM wskazującym
ja myślę, że odrobinę za dużo. Ja przy 170 cm ważę 56.5 kg i nie jestem zadowolona przede wszystkim z brzuszyska i chcę powrócić do dawnej wagi 53 kg , na pewno lepiej będę się czuła i lepiej wyglądała

Gość takie tam duperele nic więcej
rozmiar 36 to chudzizna, 34- anoreksja :(

Gość mango__
to ja w drugą stronę. chce wrócić do 54-55, a nie mogę :(

Gość miamivice
achh, i przy swojej wadze noszę r. 34 - 36 . biust 65B

Moja koleżanka ma 178 cm wzrostu wazy ok 62 kg (jak na moje oko troszkę za mało) noo i w dodatku jest taaaka koścista ze naprawde nieatrakcyjnie wyglada no i jej facet także uważa ze musi się pilnować bo będzie gruba. masakra jakaś Ci faceci sa jakcyś zakompleksieni.

Gość ezbietka0101
nie martw się że jesteś niska, ale jesteś za to bardzo szeroka

Gość gość
A ja mam 163 i waze 60 kg i w moim przypadku to ciut za duzo poniewaz wszystko sie skumulowalo w biodrach i udach no i biust jest spory a w talii mam ok65 cm,podobno jestem typowa klepsydra ale nie czuje sie idealnie. Wszystko zalezy od tego jak sie czujesz w swoim ciele nikt ci nie doradzi bo u kazdego masa a raczej tluszcz inaczej sie rozklada

Gość gość
co wy z tą wagą przy wzroscie??!!! zupełnie to nie ma znaczenia ...jedna moze byc chuda a wazyc duzo inna moze ważyc mało ale wyglądać na grubszą poza tym waga jest dobra i nie masz sie czym przejmowac

Gość gość
Ważę 64 przy wzroście 180. Mam 19 lat, czy powinnam stosować dietę odchudzającą?? Poradzcie

Gość gość
uważam że przy wzroście 163 powinno się ważyć 50- 52 kg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ItzKalafiorXXX
Ja mam teraz 165 cm wzrostu, ale kiedyś miałam 67 kg. Czułam się jak taka "Buła". Nie miałam powodzenia u płci przeciwnej z mojej klasy, a koleżanki mnie obrażały.. m.in. na zajęciach w-fu, kiedy biegłam słyszałam docinki takie jak: "Biegniesz gruba!" itd. Postanowiłam schudnąć. Teraz ważę 54 kg i czuję się jak modelka :D Nie, uważam, że kobieta, która waży 59 kg nie jest gruba. Może schudnąć, ale nie ma takiej wielkiej potrzeby...