Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viviatka

piękni, samotni i buszujący na kafe

Polecane posty

Gość inżynierkaa
witaj autorko : ) no a jak, niedziela podobno jest od odpoczynku!

oo że ja się z czupakabrą zabawiam ? ta przecież ona zaraz by mnie zeżarła i tyle byłoby zabawy !!! a jakby mnie zeżarła to nie mogłabym pić z kafetarianinami, myślicie że schodzenie do piwni byłoby mądre ?? o nie, ja tu zostaję :classic_cool:

Gość inżynierkaa
lukas.. no chyba nie powiesz, że nie odpowiada Ci towarzystwo pań? ; )

ja i ja bardzo chętnie nieśmiało podrywałyśmy, zaczepiałyśmy i rumieniłyśmy się do lukasa 83 ale on nas lekceważył troszkę... ;/

każdy kto jest samotny OR piękny OR lubiący pobuszować po kafeterii ma prawo z nami wypić :D trzeba spełniać choć jeden warunek, niestety takie są wymogi członkostwa na tym topicu, trzeba się dostosować...... :D:D

Gość inżynierkaa
wszędzie te igry i igry ;p

jest i Pani Prezes :) dzień dobry, a właściwie dobry wieczór :) niedziela jest od obijasnia się, ewentualnie od leczenia kaca :D

Gość ja bardzo chętnie
witaj autorko :) co ty mówisz ?? naprawdę podrywałyśmy i rumieniłyśmy się ?? coś kiepsko ze mną bo nic nie pamiętam :) a czytać nie zamierzam - bo pewnie umarła bym ze sromoty heheh

kaca ?? a po czym ? po tych kilku niewinnych drinkach (patrz : dowcipy ja bardzo chętnie ok 2 w nocy :D) przecież tu wielkiego pijaństwa nie było żeby dziś leczyć kaca, prawda ? :classic_cool:

viviatka - nie lekceważyłem, tak jakoś wyszło z moją wczorajszą aktywnością na kafe :P

Gość ja bardzo chętnie
no tak a ponieważ najlepsza na kaca jest praca... też się mieszcze w kategorii - spędzjących niedzielę " po bożemu " :):) a co to są igra??

Gość inżynierkaa
lukas, to widzę, żeś rozchwytywany przez nasze Panie! :D

inżynierkaa - oczywiście że towarzystwo pań mi nie przeszkadzało, napiszę nawet więcej, gdyby nie to towarzystwo to pewnie bym się tu nie pojawił :P

Gość inżynierkaa
ja bardzo chętnie - igry to jakieś juwenalia na śląsku bodajże, nie jestem pewna, bo mam do przemierzenia całą polskę, a i tak o nich słyszałam :D

no wykorzystywałyśmy wszystkie nasze kobiece atuty w celu podrywu na lukasie 83 ale on coś nie złamany w swoim chłodzie był i jeszcze tłumaczył sie że rozkojarzony !! taaa.... koniec, lukas podrywały Cie wczoraj dwie pijane laski a Ty okazji nie wykorzystałeś, błąd :P:P

Gość ja bardzo chętnie
Lukas - słodki jesteś :) jedyny prawdziwy mężczyzna na tym topiku :) hahah

Gość ja bardzo chętnie
Lukas zachował się jak prawdziwy mężczyzna - ze stoickim spokojem zniósł wszystko hahah :)

viviatka - o kacu pisałem ogólnie, czasami dochodzę do wniosku że po to została wymyślona niedziela by po sobocie się wyleczyć ;)

ooo jak igraszki chodzi to się spodoba naszej topicowej zebreźnicy ja bardzo chętnie 🌼 hehe, zmęczona ? że Ty masz siły do pracy i jeszcze wieczornego buszowania na kafe :D kobieta terminator :D

Gość ja bardzo chętnie
juwenalia .... to były czasy hahah :) bardzo żałuje, że byłam wtedy taka grzeczna i bardzo żałuję, że to było tak dawno, że już prawie nie pamiętam .. :(

inżynierkaa wczoraj tak przepadłaś bez słowa, nawet chyba na drina się z nami nie załapałaś, kiedy nadrabiamy i pijemy znowu ? :classic_cool:

Gość inżynierkaa
patrzcie chłopcy jakie te dziewczęta są.. jedna zarzuca biednemu chłopakowi, że nie wykorzystał sytuacji, a druga zaś mówi o nim, że gentelmen. ach dziewuchy :)

Gość ja bardzo chętnie
ja rzadko jestem zmęczona - :) ale dzisiaj faktycznie trochę i mówiąc szczerze, gdyby nie wczorajsze pogaduchy nawet był nie spojrzała w stronę kafe :)

Gość inżynierkaa
dokłądnie! abstynencki weekend, wyjazdy i odsypianie. ale nie martw się viviatka, nadrobię! :D

Gość ja bardzo chętnie
i to się nazywa - od koloru do wyboru - pełen przekrój kobiecych charakterów :) każda z nas inaczej to zapamiętała hahah :)

heh no tak nasze wczorajsze bękotanie na kafe było motzne, chociaż żałuję że nie doprowadziłam się do takiego rozchwianego stanu jak Ty :D:D ale nooo... jak pisałam - czupakabra nie dopuściła mnie do procentów :D

Gość ja bardzo chętnie
nic straconego słońce - następnym razem możesz się zrehabilitować - bo ja już więcej nigdy w życiu nic .... no chyba że .... :) to będzie późny sobotni wieczór na kafeterii :)