Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viviatka

piękni, samotni i buszujący na kafe

Polecane posty

Gość ja bardzo chętnie
no dobra Anna Maria Jopek ??? Michał żebrowski ??? - mój słodziak haha ja wiem że to będzie dla ciebie pewnie nie strawne ale nie moge się powstrzymać zatkaj uszy jakby co hahha http://www.youtube.com/watch?v=goTda42baIw

Gość ja bardzo chętnie
ok byłeś pierwszy już włanczam ale potem michasia ok ?

Gość ja bardzo chętnie
daft pank świetny - już dodałam do ulubionych a teks t mnie powalił haha dookoła świata,dookoła świata dookoła świata,dookoła świata dookoła świata,dookoła świata dookoła świata,dookoła świata dookoła świata,dookoła świata dookoła świata,dookoła świata dookoła świata,dookoła świata dookoła świata,dookoła świata dookoła świata,dookoła świata dookoła świata,dookoła świata dookoła świata,dookoła świata dookoła świata,dookoła świata dookoła świata,dookoła świata dookoła świata,dookoła świata dookoła świata,dookoła świata dookoła świata,dookoła świata

Pan Tadeusz, i to nie chodzi o wódkę :P, pamiętam jak byłem na tym w kinie, stare czasy mi się przypominają :) piosenka świetna :)

Gość ja bardzo chętnie
ej wcinasz się wolejke hahha miał być michaś teraz :D:D

Gość ja bardzo chętnie
no ok to teraz wariaci tak ?

Gość ja bardzo chętnie
hahhaha nie moge - oni są faktycznie szaleni - coś niesamowitego aż chciała bym tam być haha ciekawe ile czasu zajęło im przygotowanie tego wszystkiego :)

Gość ja bardzo chętnie
haha ok Lukas jest 22 28 a nadzieji ani widu ani słychu chyba jesteśmy jedynymi rezydentami tego miejsca na kafe haha - ale w sumie to jak własna wyspa - co tam wyspa - to jak własne państwo hah - możemy wybijać własne monety haha jezu jestem w połowie drugiego piwa ale źle ze mną hahah kompletne rozliźnienie - ciekawe jak ja się pozbieram żeby wstać od tego kompa hah a:D

wczesna godzina jest :P dasz radę, też kończę drugie piwo, chociaż w sklepie zaopatrzyłem się w czteropak :P

Gość ja bardzo chętnie
ja nie mam więcej dwa i finito to i tak za dużo w moim stanie hehe:( coś na pobódkę poprosze :D

Gość ja bardzo chętnie
te przecież ty nie masz trzydziestki więc przestań głupoty pisać staruszku bo dostaniesz kopala :D lata młodości hahha a teraz to niby w jakich latach jesteś??

Gość ja bardzo chętnie
znam i lubie Mówiłaś że nie mam nic wspólnego ze sobą Żadnych podstaw żeby zacząć od czegoś I oddalamy się od siebie Powiesz, że świat Staną między nami Nasze życia Stanęły między nami Ale ja wiem że ty na to nie zważasz ref. I zapytałem co powiesz na "Śniadanie u Tiffany'ego"? Ona odpowiedziała, "Myślę że pamiętam ten film i myślę że oboje go lubimy" I powiedziałem "To już mamy jedną rzecz (wspólną)" Widzę cię - jedyną która mnie zna I teraz patrzysz w głąb mnie Myślę, że byłem w będzie I co teraz? To chyba koniec I nie cierpię kiedy coś się kończy - Kiedy jest jeszcze tyle do zrobienia ref. I zapytałem co powiesz na "Śniadanie u Tiffany'ego"? Ona odpowiedziała, "Myślę że pamiętam ten film i myślę że oboje go lubimy" I powiedziałem "To juz mamy jedną rzecz (wspólną)" Mówiłaś że nie mam nic wspólnego ze sobą Żadnych podstaw żeby zacząć od czegoś I oddalamy się od siebie Powiesz, że świat Staną między nami Nasze życia Stanęły między nami Ale ja wiem że ty na to nie zważasz ref. I zapytałem co powiesz na "Śniadanie u Tiffany'ego"? Ona odpowiedziała, "Myślę że pamiętam ten film i myślę że oboje go lubimy" I powiedziałem "To już mamy jedną rzecz (wspólną)"

hahaha, nie mam pojęcia jak nazwać te upływające mi lata, przedwczesna starość, zapomniana młodość ? hahaha :P

Gość ja bardzo chętnie
niebyt ??? hahahha

Gość ja bardzo chętnie
to ja poproszę jeszcze coś w tym klimacie ??? haha i piwko :D

Gość ja bardzo chętnie
halo ?

Gość ja bardzo chętnie
no tak poleciał po szklanke pewnie haha Lukas tylko nie mów, że ci net wysiadł hahha

jeżeli tylko preferujesz na jeszcze jedno piwko to proszę bardzo, już otwieram :D

Gość ja bardzo chętnie
Ludzie, zbierzcie się wokół ze wszystkich stron. I oby nie porwał was rzeki tej prąd, Pogódźcie się z tym, że zmarzniecie na kość. Jeśli czas taką dla was ma wartość Więc nauczcie się pływać, by na dnie gdzieś nie stanąć, Bo czasy wciąż, wciąż się zmieniają. Prorocy, poeci nie szczędźcie swych sił, Nim wszystko rozpłynie się w wietrze jak dym, Póki świat się kręci, ty kręć się wraz z nim, Otwórz oczy, nie przegap tej szansy Ci co teraz przegrali, później jednak wygrają, Bo czasy wciąż, wciąż się zmieniają. I wy co rządzicie, usłyszcie ten krzyk, Nie stójcie tak w drzwiach, by nie mógł przejść nikt, Bo nic nie wskóracie, gdy złość macie w oczach, Już walka na zewnątrz się toczy, Wnet zadrżą okna i zatrzęsą się ściany, Bo czasy wciąż, wciąż się zmieniają. Ojcowie i matki przybądźcie dziś tłumnie, Niech nikt nie potępia, gdy nie może zrozumieć, Wasze dzieci już własną odnalazły drogę, Zrozum to, że nic już zrobić nie możesz, Szczęśliwi i mądrzy, którzy dłoń im podają, Bo czasy wciąż, wciąż się zmieniają. Wytyczono linię i klątwę rzucono. Co dziś jest powolne, to jutro popędzi, To co teraz jest ważne, już za chwilę nie będzie, Szybko zmienia się porządek świata, Ten co właśnie jest pierwszy, zaraz pójdzie na koniec; Bo czasy wciąż, wciąż się zmieniają.

Gość ja bardzo chętnie
preferuje :D:D:D hahah

ech, wirtualne to nie to samo co prawdziwe, w głowie nie zabuzuje :P

Gość ja bardzo chętnie
ja i bez piwa mam w głowie poprzewracane haha :D śpiewam :P

Gość ja bardzo chętnie
i co dalej ?