Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viviatka

piękni, samotni i buszujący na kafe

Polecane posty

Gość ja bardzo chętnie
Strumieniu, leśny strumieniu Odsłoń mi tajemnicę swego początku. Jan Paweł II- Źródło Strumieniu, leśny strumieniu Źródlanej wody krynico Strumieniu, leśny strumieniu Gdzież twych początków tajemnica. Jak zabłąkana krówka boża Pól rajskich szuka po próżnicy Tak ludzie błądząc po bezdrożach Odkryć chcą źródła tajemnicy Żeby źródło odnaleźć trzeba iść ciągle w górę, iść ciągle w górę strumienia. Żeby źródło odnaleźć trzeba iść ciągle w górę, iść ciągle w górę strumienia. Strumieniu, leśny strumieniu Źródlanej wody krynico Strumieniu, leśny strumieniu Gdzież twych początków tajemnica Lecz ty strumieniu czemuż milczysz? Głęboko kryjąc prawdy sedno Choć w nich apetyt iście wilczy By się z wszechrzeczą stopić w jedność Żeby źródło odnaleźć trzeba iść ciągle w górę, iść ciągle w górę strumienia. Żeby źródło odnaleźć trzeba iść ciągle w górę, iść ciągle w górę strumienia. Strumieniu, leśny strumieniu Źródlanej wody krynico Strumieniu, leśny strumieniu Gdzież twych początków tajemnica Aż wreszcie rozpędzone fale Aż wreszcie szepnie kamień któryś Że jeśli źródło gdzieś odnaleźć Trzeba iść pod prąd do góry To trzeba iść pod prąd do góry Strumieniu, leśny strumieniu Źródlanej wody krynico Strumieniu, leśny strumieniu Gdzież twych początków tajemnica Żeby źródło odnaleźć trzeba iść ciągle w górę, iść ciągle w górę strumienia. Żeby źródło odnaleźć trzeba iść ciągle w górę, iść ciągle w górę strumienia. Strumieniu, leśny strumieniu Strumieniu, leśny strumieniu Strumieniu...

Gość ja bardzo chętnie
nie mówcie mi więc co mam robić ...

Gość ja bardzo chętnie
no i po pijaku wyszło szydło z worka hehe - za chwile dostane nalepke - wieśniaka roku hehehe :D:D:D

ten kobiecy duet już słyszałem :) nawet podoba mi się :) powoli mnie sen ogarnia

Gość ja bardzo chętnie
ja już dawno zasnęłam :D:D nie zauważyłeś ?? rozmawiałeś z moim alter ego :):):)

Gość ja bardzo chętnie
to idę spać hah :D nie wszyscy mają woną sobotę hehe pa pa miśku :)

Gość ja bardzo chętnie
udanego wyjazdu :D dobrej nocy :D

Gość ja bardzo chętnie
hahah ja też nie :D kolorowych :)

Gość ja bardzo chętnie
dzień dobry wszystkim miśkom :D Pobudka :):): Piękny dzień się zapowiadam - niektórzy już zdążyli odwalić niezły kawał roboty :D - czytaj mła :D:D Wieczorkiem koniecznie jakiegoś grilka trzeba zmontować :) menu: karkóweczka - pekluje się od wczoraj - szszłyki z kurczaka -sałatka ziemniaczana, jakaś zielona - sałatowo rzodkiewkowo szczypiorkowa, grzaneczki czosnkowe, sosik czosnkowy :):) plus - lodóweczka na piwko, leżaki, kocyki, sprey na komary i dobre towarzystwo haha :):):) miłego weekendu :):)

cześć robaczki :) piękny mamy dziś dzień :) ja za chwilę znów wyjeżdżam, na szczęście planowany powrót dziś wieczorem :) plany na jutro, dokończyć wreszcie czytać tą książkę, mały rowerowy wysiłek :D jak dobrze pójdzie to też będę miał dziś grilla, jak nie to i tak zapowiada się dużo dobrego jedzonka :D pozdrawiam wszystkie kafeteryjne miśki :) i życzę miłego, słonecznego weekendu

ja właśnie wróciłem :) ale domyślam się że nikogo tu nie zastanę w sobotni wieczór :) to chyba dobrze :D

cześć robaczki :) jak tam mija Wam weekend? jeszcze tylko kilka godzin do poniedziałku więc kożystajcie póki się da ;) ja właśnie wróciłem z małej przejażdżki rowerowej, padam na pyszczek ;) taki jestem zmęczony, 39 kilometrów zrobiłem, chyba nieźle jak na "niedzielnego" rowerzystę ;) jak tak dalej pójdzie to chyba na tym topiku będą tylko moje monologi :P

Gość ja bardzo chętnie
cześć miśki :) Lukas coś ci nie wychodzą te monologi - krótkie cuś :) heheh 39 km ??? szok ja bym umarła w taki upał hehe a nie przejecałeś przypadkiem jakieś półnagiej autostopowiczki ?? w sumie to był by niezły sposób na podryw :) ja nie mam siły jestem wykończona - cały weekend leżałam na leżaku popijałam piwko jadłam co przynieśli z grila i nawet palce mam opalone haha :) odpoczywanie to strasznie męczące zajęcie :(:( i teraz nie mam siły wyprasować sobie bluzki haha :)

Gość ja bardzo chętnie
oj widzę, że nikt mi nie współczuje :( to idę spać pa:) kolorowych

cześć wszystkim robakom :P półnagiej autostopowiczki nie przejechałem :P niestety ;) ale postaram się następnym razem, hahaha ja też chcę tak się męczyć jak Ty :D oj przydałby mi się taki weekend :) ale na razie się nie zapowiada:( jak to bywa w mojej pracy znów mała zmiana, nie mam już na 22, tylko na 3 nad ranem :( tak tak, nie pomyliłem się, mam takie godziny pracy :( jedyny plus to taki że jest godz. 11 a ja wychodzę i mam już wolne :) tylko że trzeba by się położyć wcześniej spać, i właśnie taki mam teraz zamiar, ciekawe czy usnę o 20? :( a z tymi monologami to ja już tak mam, wystarczy kilka linijek i dla mnie to już jest monolog :P haha pa miśki, do jutra :)

Gość ja bardzo chętnie
hej miśki :) kolejny wtorek w kolejnym tygodniu naszego życia :):) Lukas - trzymam cię za słowo - wiesz w sprawie tej autostopowiczki haha :) tylko postaraj się jej za bardzo nie uszkodzić, bo zamiast na piwko np będziesz musiał biegać do niej na ortopedie haha :):) Powiedz mi czym ty się zajmujesz ??? do pracy na 3 ???? To jakiś matrix jest haha :D wiem pracujesz w hurtowni krwi i prowadzicie skup i sprzedaż śiwżej krwi dla wampirów haha:):) opcja druga .......... nie mam pomysłu hahah :) ja wczoraj skończyłam dzień - dzisiaj :D czyli po dwunastej i nie miałam siły nic pisać dlatego dzisiaj podwójnie miłego dnia dla wszystkich i aby do środy :):) pa miśki :)

hej robaczki :) przepraszam za nieobecność. Cały czas praca i praca, w dodatku bardzo męczaca więc nie miałam siły nawet cokolwiek na komputerze robić. w weekend szkoła więc tak samo. Dzisiaj mam wolne wiec musze jeszcze poczytać coscie tam naprodukowali jak mnie nie było:)

hej miśki :) jak tam upływa wtorek? na szczęście to już nie poniedziałek :D hahaha gorąco dziś że się nawet nie chce wychodzić z domu, czekaliśmy na to lato, no i w końcu przyszło :) ortopedia też dobre miejsce żeby poznać kogoś nowego :P haha, postaram się ją potraktować delikatnie, zwichnięty palec, wstrząśnienie mózgu, nic więcej, obiecuję :P nie będę się rozpisywał jakiego rodzaju to praca, ale całkowicie legalna :P haha ptaszek wrócił :) tak to jest jak się ma pracę, zabieganym się jest od rana do wieczora, dodać jeszcze do tego studia i już nie mamy wolnego czasu dla siebie ;) napisz ptaszku więcej szczegółów jak tam w tej pracy jest, fajni ludzie?, bardzo ciężko?, możesz jeszcze patrzeć na pizzę czy masz już dość? ;) o tym jak ci się układa tam z twoim facetem na pewno zapyta się ja bardzo chętnie ;) nie będę jej się wcinał w ten temat :P hahaha a viviatki jak nie ma tak nie ma :( dobranoc robaczki, niedługo zbieram się spać :/

Gość ja bardzo chętnie
cześć miśki :D to ja - zamieniam się pomału w warzywo ze zmęczenia a to dopiero koniec wtorku :D a gdzie jeszcze środa, czwartek i piątek ??? w przyszłym tygodniu chyba będę chora - nigdy jeszcze tego nie robiłam - to chyba czas zacząć - symulować znaczy - aż mi się ciepło robi jak pomyślę, że tak przez cały tydzień można będzie robić nic - czyli nic i jeszcze mi za to zapłacą hehe - przysięgam pójde i zasymuluje coś - znaczy w sumie to zwolnienie od psychiatry jakby co to pewnie dostała bym od razu na pół roku hahah - ale bez przesady wystarczy rwa kulszowa na tydzień haha :) cześć żabko_ptaszku - poczytałaś ?? ja wiem że my się zachowywaliśmy kompletnie niepoważnie haha - ale gdzieś się trzeba wyluzować czasami :D:D napisz co u ciebie - jak twojw męskie ramię ?? jak praca ?? jak poprawka z makroekonomii ?? nie masz już dość pizzy ?? bo jak masz dość to ja reflektuje hahah i tylko daj znać to podam adres - przyjmuje wszelkie datki :D haha byle z podwójnym serem hahha :) dobra nie mam siły - idę spać może przyśni mi się coś ładnego - czego i wam życzę haha :):):) kolorowych miśki

Gość ja bardzo chętnie
dzień dobry miśki :D słonecznej bezburzowej środy życzę wszystkim :):):) i aby do piątku :):):)

Gość ja bardzo chętnie
oj samotne to nasze państwo dzisiaj - żadnych wpisów optymistycznych a jutro dopiero czwartek :( żabko_ptaszku ?? nic nie napiszesz ?? Lukas a ty co myślisz, że konieczność chodzenia spać o 20 cię usprawiedliwia ??? haha nic z tego podobno wolne masz już o jedenastej tak ?? to gdzie jest dzień dobry miłego dnia ?? albo chociaż dobranoc miśki ?? oj :( im bliżej końca tygodnia tym trudniej mi zachować optymizm :( dobra nie marudze idę spać :) kolorowych miśki moje :):):)