Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milennka,,,,,,,,,,,,

duzy pies i dziecko-a bezmyslana tesciowa

Polecane posty

Gość mam królika w kapeluszu
no ale oczywisie to zalezy od charakteru psa i od jego wychowania.

Gość rewrerwerwe
Mi się w głowie nie mieści jakim debilem trzeba byc zeby rozwazac oddanie psa z powodu dziecka. Ja właśnie kupowałam psa specjalnie dla dziecka, zeby się lepiej chowało, i to jak było małe...

Gość milennka,,,,,,,,,,,,
dzieki za opinie-ja wiem tylko jedno ze pies tesciowej nie jest agresywny tylko ze jesli akurat widzi kota to go goni i nie patrzy na to ze np.ktos jest na jego drodze tylko pedzi ,a ze ogrod duzy to potrafi rozwinac niezla predkosc.Jak ostatnio podczas takiego poscigu z rozpedu wpadł na szwagierke to jej wyskoczyła rzepka w kolanie wiec poprostu sie boje i wole nie myslec co by bylo gdyby uderzył w dziecko (szwagierka-ok 60 kg-syn 15)w sumie to chcialam sie tylko wyzalic a zostałam zjechana .......

a ja Ci się autorko nie dziwie, też mam dużego psa, który jak biegnie to naprawdę z dużą prędkością , kiedyś przewrócił moją ciocię ( ok 100kg), wpadła prosto w krzaki :D na szczęście nic się jej nie stało i też wole nie myśleć co by było gdyby tak uderzył którąś z moich córek tyle , że nasz pies mieszka z nami w domu, śpi na skórzanej kanapie na dworze spędza ok 80% czasu w dzień, śmiejemy się , że wyhodowaliśmy nową rasę "kundel kanapowy" tchórz jakich mało, ale wrażenie robi niezłe bo jest duży i szczeka dość donośnie i jak ktoś go nie zna to na działkę nie wejdzie. ale dzieci nie zostawiam z nim samych, nigdy nie wiadomo co dzieciom przyjdzie do głowy i co pies zrobi w samoobronie( bez powodu nic by im nie zrobił), w końcu to zwierze i nie da się przewidzieć każdej jego reakcji