Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentessa

mógłby się już oświadczyć!

Polecane posty

Gość studentessa

jak to jest, gdy facet zaczyna gadac o wspolnym zyciu, slubie itp. to chyba zwiastun oswiadczyn, albo? no w kazdym razie moj tak gada i gada i nic nie robi w tym kierunku. wczoraj mial idealna okazje zeby to zrobic, nie widze zeby niedlugo mial lepsza, no ale oczywiscie nie. o co mu cholera chodzi, no?? :)

Gość Rambo1987
co to była za okazja ?

Bo niektorzy faceci jedyne co potrafia robic to tylko obiecywac. Spotykalam raz z takim - obiecywal wspolne podroze, wyjscia itd i nic z tego nie zrealizowal.

Gość studentessa
nasza rocznica. i nic. niby nie jest z facetow ktorzy tylko obiecuja, ma juz projekt naszego mieszkania itp. jak gadamy o slubie to myslimy o tym nawet w tym roku. specjalnie chce sie bronic w lipcu (on). no ale jak tu planowac cokolwiek bez zareczyn :(

Gość alicja5187
a jak długo ze soba jestescie ?

a czemu bez zareczyn nie da sie nic zaplanowac? do wspolnego mieszkania slubu nie trzeba, by miec dziecko slubu nie trzeba, do ubiegania sie o prace tez nie trzeba. i czy to wogole musi byc jakis obrzed? jak chcecie slubu ustalacie date i tyle.

Gość studentessa
nie wyobrazam mieszkania bez slubu. dziecka tym bardziej. wlasnie o to chodzi ze oboje chemy slub.

Ja mieszkalam bez slubu i przezylam, wiekszosc moich znajomych tez. Jesli chcecie oboje slubu to sie w koncu oswiadczy. Byc moze jednak facet nie chce sie zenic przynajmniej teraz wiec wymysla ci te farmazony bys go tak nie naciskala, a on przeciaga w czasie.

Gość studentessa
no mozliwe. ale to po co w ogole by zaczynal temat. no nic, poczekamy zobaczymy. myslalam ze gdzies wyjedziemy na majowke, ale na to tez sie nie zapowiada :) no coz :)

Tak, na ogol to swiadczy, ze mysli o wspolnej przyszlosci. Ale znam jednego spryciarza, ktory zwiazal sie z pewna babeczka, bardzo szybko jej sie oswiadczyl i wspomnial o dzieciach a teraz juz ktorys rok przeciaga aby nie doszlo do slubu

Gość studentessa
moj to jest gotow nawet czekac 2,5 roku bo mowi ze jak to milosc to damy rade. ale ja sobie nie wyobrazam tyle czekac :)

To u mnie w rodzinie mojemu kuzynowi wywinela cos takiego jego zona. On chcial dzieci, ona nie, przez dwa lata go mamila, ze starac sie zaczna od nastepnego miesiaca bo teraz: ma problemy wpracy, ma problemy ze zdrowiem, czeka ja awans i musi dac sie poznac jako ta dobra itd...co miesiac takie wymowki, az zlecialy dwa lata i wyszlo, ze ona wogole nie chce miec dzieci. teraz maja rozprawe rozwodowa.

Gość studentessa
boje sie z nim tak wprost zagadywac, bo wyjdzie na to ze mi zalezy bardziej niz jemu. trudno, jeszcze troche sobie poczekam ewntualnie. :)