Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zupełnie Przeciętny

Właśnie zadowoliła mnie dorodna brunetka za 80zł.

Polecane posty

Gość Zupełnie Przeciętny

Właśnie wróciłem do domu po spotkaniu z młodą brunetką. 26lat, ok. 172cm, tak z 62-64kg, więc nie chudzinka, ale też nie gruba. Jak ubrała dopasowane spodnie to mmm. Laska naprawdę się przykłada, całuje się namiętnie, widać , że coś z tego też ma dla siebie. Zrobiła mi super loda z patrzeniem w czy a potem jazda na jeźdźca . Doszła dwa razy. Spotykam się z nią co jakiś czas. Polecam wszystkim przeciętnym, żeby sobie nie odmawiali chwili przyjemności z fajną sunią.

Gość urabura
na pewno doszła :)

Gość Zupełnie Przeciętny
Brała 100, ale że częściej się spotykamy , to sama zaproponowała, że taniej policzy.

Gość oraz
za 80 zł....??? u mnie nie chcą samej laski za to zrobić, a ty miałeś loda + jazdę coś mi tu nie gra koleżko, a to, że doszła włóż między bajki. Podziwiam cię za odwagę że się z nią całowałeś mogła mieć w buzi 10 minut wcześniej murzyńskiego pytonga niemytego 3 tygodnie ;-)

Gość Zupełnie Przeciętny
Mówiła , że doszła. Zresztą sama się prosiła by jej zrobić minetę. 100% pewności nigdy nie ma bo pewno kłamczucha jest.

Gość frodo the niziołek
Jezu, a kogo obchodzi, czy ona naprawdę doszła? Grunt, że to chłopakowi dobrze zagrała:P Zgadzam się z autorem w 100%, każdy facet i nie tylko, powinien sobie od czasu do czasu zafundować jakąś naprawdę ekstra dziunię, żeby poczuć, że żyje🖐️

Gość Zupełnie Przeciętny
To nie jest regularna diva. Pracuje gdzieś tam, mieszka z rodzicami. Ma normalne życie tylko sobie dorabia. Bez całowania by chyba nie dała, wkurzyłaby się, poza tym ja też lubię pocałunki.

Gość Zupełnie Przeciętny
Przyznam wam się.. jestem 40letnim prawiczkiem, często fantazjuję sobie o seksie z Beatką która gotuje zaprawdę smacznego mięsnego jeża;(

Gość Zupełnie Przeciętny
frodo -> a jak sobie laska potrafi z tego wydrzeć co swoje to dlaczego ma też nie poczuć , że żyje? Dobrze to określiłeś.

Gość frodo the niziołek
Weź się nie przejmuj co tu piszą, zaraz, jak to bywa w takich tematach wparują tabuny lasek, które będą pisać że "już na pewno zaraziła Cię AIDS" :D:D:D

Gość Zupełnie Przeciętny
Witam podszywa. Właśnie to jest najpiękniejsze, że nie muszę być jak Brad Pitt, znosić fochów, a potem usłyszeć że boli głowa. Jak ktoś jest 40 letnim prawiczkiem, to niech czym prędzej sobie "poczuje że żyje" choćby za kasę.

Gość throw away
aż mnie skręca jak to czytam, co za kurestwo

Gość Zupełnie Przeciętny
Czy wy także mieliście jakieś spotkania z otyłymi kobietami? bo jak brałem na jeźdzca 150kilogramową babkę to dotąd mnie jądra bolą ;(

Gość frodo the niziołek
Dokładnie. Ja mam ćwiartkę na karku i gdyby nie roksa to bym do dziś nie bzykał. Czasem zazdroszczę kumplom, że bzykają "normalne", ale jak usłyszałem, że jeden mój kumpel trzy stówy na randce wydał i nie zaliczył, to jedyne co sobie mogę pomyśleć to " o ja pierdolę".

Gość frodo the niziołek
Domyślam się że z tą 150 kilo to podszyw, ale odpowiem : tak, kiedyś dla spróbowania wziąłem taką grubą. 100 kilo to na pewno nie było, ale była otyła. Całkiem miła dziewczyna, dobrze dawała, ale to jednak nie moja dziedzina.

Gość throw away
dobrze że są jeszcze na świecie wartościowi faceci a nie to co wy

Gość frodo the niziołek
A co, znasz nas, żeby oceniać?

Gość Zupełnie Przeciętny
Po spotkaniu jak ją odwoziłem, to dzwonił do niej jakiś koleś, co ją podrywa, umówiła się z nim. Pytałem czy się z nim, bzyka, a ona, że jeszcze nie bo pomyśli, że jestem jakaś łatwa. Heheheh niezłe co? Aż mi gościa, żal , że jeszcze nie zmądrzał.

Gość Luizjana ZZ
Faceci, którzy korzystają z usług prostytutek są OK.

Gość frodo the niziołek
Gdyby nie moja mama to bym do dziś nie bzykał. Polecam 100% zachwytu ;)

Gość milf mature rulezzzzz
a czym się różni k**wa od kobiety? jednej płacisz jednorazowo a u drugiej masz wykupiony abonament kurwa to żona, kobieta to matka

Gość frodo the niziołek
Oj podszyw podszyw słabiutko : "bez jem kupę:classic_cool:" się nie liczy

Gość Zupełnie Przeciętny
Tak podszyw to był. Pewnie, że takie "większe " bywają fajne. Podobno te o urodzie modelki są wiecznie o coś zazdrosne, a te "większe" bywają całkiem do rzeczy. Uroda to jedno, a podejście i temperament to drugie. W seksie trudno mi to oddzielić, lubię nie tylko ładne, ale i fajne laski.

Gość throw away
no nie znam i dobrze dla mnie faceci którzy korzystają z usług KUREW to nie faceci, dno i wodorosty nie jesteście wartościowi ani wy ani te nędzne szmaty które zarabiają w ten sposób ;/ chociaż przyznam że większą odrazę czuję do tych KURW niż do was ;/

Gość 80y080
Aż mi gościa, żal , że jeszcze nie zmądrzał. A wie, zę spotyka się z kurewką?

Gość frodo the niziołek
throw away Gdybym nie korzystał, też bym nie był dla Ciebie facetem. Widzisz każdy ma swoje potrzeby,a turlanie gruchy nie załatwia wszystkigo.

Gość frodo the niziołek
Ehh te podszywy .. Jutro mam spotkanie z Roksi, zapytam czy zrobi kupę na klatę bo lubie cieplutki kał na mojej klacie ohh ciepełko:D

Gość Bzzzzzyk
Gardzą kilientami prostytutek, a z drugiej strony gardzą prawiczkami. Kurwa, kobiety to jednak idiotki.