Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zupełnie Przeciętny

Właśnie zadowoliła mnie dorodna brunetka za 80zł.

Polecane posty

Gość immortal.gen.sex
"Doszła dwa razy." tak doszła dwa razy. faceci czy wy głupi jesteście? po orgazmie pocieranie boli, prawdopodobnie w ogóle nie doszła

Gość Zwyczajnie Przeciętny
Ma dobry gust , podobnie jak mój podszyw, który podszywa się pod tych , których podziwia.

Faceci... Własnie rozmawiałam ze swoim P na skypie i zadałam mu pytanie co o tym sądzi a on mi na to:"Jak sobie chłopaki inaczej wyruchac nie mogą to dlaczego nie?" To wł aśnie myślenie samców.Wszytkich.No,może prawie wszystkich ..My kobiety się z tym nie zgadzamy bo inaczej to widzimy:z pozycji osoby która"przyjmuje,wpuszcza,zaprasza" dlatego nie będzie tu porozumienia.Bo jak można zaprosić kogoś do środka wbrew sobie?

"My kobiety się z tym nie zgadzamy" bo dla kobiet seks jest sposobem na manipulowanie facetami i taki za parę złotych to jest najgorsze zło jakie mogą sobie wyobrazić.

Gość Koneser młodych wagin
Przecież częsć suczek LUBI się oddawać klientom. Wykonują zawód, który kochają. Łączą przyjemne z pożytecznym. :D

No właśnie....do środka wbrew sobie ? Co innego jak ma bilet choćby ulgowy za 80zł, to inna rozmowa, prawda?

A kobiety mówią to te same bo Wy tak powiedzieliście. Widzicie absurd tego co piszecie, czy jesteście na to za głupi? Mania wielkości połączona z kompleksami, zadziwiający twór.

Gość immortal.gen.sex
prostytutki robią to bo jest opłacalne, kobieta by nie dała facetowi 80zł. żeby jej wylizał cipę :D bo ma za darmo

Koneser-> no własnie, moja chyba LUBI. Po chooj by się o tą minetkę prosiła? Zarobiła by tyle samo przecież. Jednej owieczce się udało połączyć przyjemne z pożytecznym a reszta stada stoi i beczy że to niemożliwe.

Nieogryzek, wiesz, jak komuś ma prawictwo do łba uderzyć i w wieku 50 lat gwałcić będzie to ja też wolę by skorzystali z odpowiednich usług, mimo, że nie mam do tego szacunku.

Frodo, stwierdziłeś, że jedni faceci mówią o karakanach, a zupełnie inni narzekają że one ich nie chcą. Tak samo jedne kobiety wyśmiewają się z tych niższych, a inne nie mają nic przeciwko nim. Kobiety i mężczyźni to wszyscy ludzie, i ich zachowania aż tak się nie różnią. Ale wmawiaj mi co chcesz, w końcu to Ty jesteś szczęsliwym dziwkarzem, cnie? Dyskusja z kimś zapatrzonym w to, ze "każda kobieta jest taka sama i ja mam racje" nie ma sensu. A ja pogodzę się z tym, ze uznasz mnie za głupiutką, serio, na tyle wiem co mówię, że nie potrzebuję potwierdzenia kogoś takiego jak Ty.🖐️

Gość 326246623
Kolejna narzeka na prawiczków. Wy tylko ruchacza nie-dziwek potraficie docenic?

immortal. gen. sex -> a Ciebie Twój partner pociera po orgaźmie? Współczuję.

ale chyba jest różnica między "nie mają nic przeciwko" a "uważają za fajnych/atrakcyjnych". niskich facetów nikt za atrakcyjnych nie uważa. to już nie wiem w jakiej utopii trzeba by żyć zeby się tak okłamywać. w ogóle określenie "nie mają nic przeciwko" to niesłychane jest :D

Gość 326246623
Kobietom podobaja sie niscy, ale musza byc bogaci.

Wilczyca Sęk w tym, że kobiety się nie różnią pod tym względem. Jasne, że nie każda niziołka wyśmieje, ale też żadna nie zechce takiego na partnera. Gdyby było inaczej widywałbym przeciez niskich sparowanych na ulicach. Popytaj znajome jaki powinien być ich facet. Każda w pierwszej trójce cech wymieni "wysoki" i odwrotnie - jakiego byś nie chciała, w pierwszej trójce padnie "niskiego"

"Tak samo jedne kobiety wyśmiewają się z tych niższych, a inne nie mają nic przeciwko nim." a może ty poleciałaś na jakiegoś knypka? :D

Ten 166 to pewnie, gdy mieli po 13 lat. :D

Ano, oferma "poleciałam na knypka" Frodo, znam więcej kobiet niż Ty i serio, ja nie mam zamiaru nic udowadniać. I zobacz jakie faceci o Tobie mają zdanie. Nie kobiety. Taaa, narzekam jasne, co jeszcze ciekawego? Pewnie żądam kolacji za 300zł na pierwszej randce. A teraz miłej dyskusji panowie...

Sama się oszukuje, a na knypa nie poleci, tak samo jak nie poleci na grubasa albo innego mocno odbiegajacego od przyjetego kanonu piekna. Taka prawda jest, bo taka jest natura kobiet.

No padnę, moim życiowym powołaniem jest kłamanie na kafe, jasne macie racje, nie mam nic innego do roboty. Na szczęście dobór naturalny swoje zdziałał i Wy się nie rozmnożycie. Jak natura nie da impotencji, to da głupotę, sprytnie 🖐️