Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość killla billlaaaa

do eli co filmiki z Los Angeles wstawia

Polecane posty

Gość killla billlaaaa

Ela dlaczego piszesz, że jesteś sierotą skoro na początku wpominałaś, że masz rodziców w Polsce?

Gość peter peterr pitor
wiadomo, działanie marketingowe, sieroty sprzedają sie w top model, mam talent więc i na youtube musiała

Gość gdntewrtr
pewnie się nie przyznasz, ale czy nie było tak, że zarabiałaś początkowo ciałem, bo nie miałaś nikogo bliskiego i żadnych pieniędzy na życie kiedy przyjechałaś do L.A?

Gość killla billlaaaa
a niby jaki marketing? po prostu zastanawia mnie dlaczego pisała, że ma Rodziców w Polsce a teraz pisze, że jest sierotą i nie ma rodziców :/

Gość remvnusyt
Mysle ze robila loda odbytem nie jednemu murzynowi i to wszystko. Swoja drogo chcial bym kiedys mieszkac w USA a nie w tym 3 swiecie...

Gość gringo boy29
mi też się wydaje, że jest jakieś drugie dno tej historii. Nie pracujesz, nie uczysz się, więc z czego się utrzymujesz? czyżby przedmówca miał rację?

Gość gringo boy29
''Mysle ze robila loda odbytem nie jednemu murzynowi i to wszystko. '' -po co te wulgaryzmy?

Gość MAGDA_______
Co ona robi, nigdy nie wspomniała jak znalazła się w USA

Gość ludmiłłła
bo zawsze unika tego tematu jak ognia. jak nie pracując można mieć na życie i na mieszkanie, hę?

Gość ludmiłłła
Ela odpowiedz

nie mam rodzicow i to ze nie ma ich juz w moim przynosi mi ogromnie SZCZSESCIE!!!! raz - od nich ucieklam bo byli moimi wrogami dwa jestem sierota ale bardo szczesliwa trzy tata jrest w polsce w ziemi na jakims cmentarzu -nie wiem ktorym mama jest gdzies ale gdzie dokladnie nie wiem i ciesze sie z tego poza tym nie mam nikogo i licze w zyciu na siebie nie mam obecnie zadnej rodziny i dzieki temu moge sie poswiecic karierze i sie rozwinac nareszcie i byc szczesliwa

Gość ludmiłłła
to trochę smutne.,,nawet bardzo smutne. no, ale dlaczego nei chcesz napisać co robisz w zyciu?

Gość a kysz maszkaro!!!
a z czego zyjesz?

Gość remvnusyt
jakie wulgaryzmy ? Robienie loda to wulgaryzm ? Co dzien masz go w buzi i nie narzekasz... pracujesz pewnie w jakiejs duzej firmie gdzie spodobal sie twoj ass hole jakiemus kierownikowi i dorabiasz sie powoli.

Gość a kysz maszkaro!!!
ty nox, tlusty odyncu za to jestes normalna :O

Gość mimozza kartoflana
nie zrozum mnie źle, ale powiedz szczerze czy ciało pomogło ci odbić się od dna...mam nadzieję, że wiesz co mam na mysli.

Gość jseweu2
pustaczki kafeteryjne liczą że powiesz tak, bo same chciałyby sie wybić w USA a pewnie języka nie znają ani nic i dupczeniem chciałyby zaraiac :D

Gość mimozza kartoflana
jseweu2- nie oceniaj każdego swoją miarą pustaku

chociaz mysle ze jak moi rodzice wychowani byli w komunizmie a ja nie to byl glowny powod dla mojej checi ucieczki od tego pierdolnietego swiata nie palnowalam ytak...myslalam po wyjezdzie tutaj ze kiedys sie do nich odezwe ale minal miesiac potem dwa potem trzy i zrozumialam ze jestem wolna i ze to ze mi wmawiali bzdury to glupota mialam moze jakies dwoe rozmowy telefoniczne z ojcem ktory nawet nie wiedzial dokladnie gdzie jestem i zaluje ze w ogole rozmawialam potem on zmarl wiec wiecej rozmow nie bedzie i super

Gość mimozza kartoflana
wbrew tej euforii w filmikach moim zdaniem jesteś bardzo nieszczęśliwa...nosisz w sobie żal, ból i nienawiść...

Gość mimozza kartoflana
w każdym razie życzę Ci jak najlepiej i aby rany się zabliźniły

Gość Nvp vs LA
Nox Vampire Princess Masz coś z głową........................ buhahahahahahaha Przyganiał kocioł garnkowi:D:D

Gość frugo minota co ma kot
dlaczego nie odpowiadasz na pytanie co robisz i czy spalaś z facetami za kasę?

Gość barbiturianaka
oni cie wykarmili, wychowali a ty co? zero wdziecznosci? nie chcialabym takiego dzieciaka :O żal mi twoich rodzicow :( biedny tata umarł, pewnie cale zycie ciezko pracował...a mama? nie wiesz co teraz robi, moze klepie biede... i ty masz sie za artystke? artysci to ludzie o nieprzeciętnej wrazliwosci, ty mozesz byc conajwyzej jedną z wielu wariatek...

Matka dała jej życie a ta pustaczka ma ją totalnie gdzieś, czy jest chora, czy zdrowa i twierdzi, że tylko kariera ją uszczęśliwi. Ludzie, zastanówcie się kogo lansujecie bo to straszne 🖐️

Gość mimozza kartoflana
nie osądzajcie, jeżeli sami nie chcecie być osądzeni. To straszne co pisze o swoich rodzicach, ale nie wiadomo jaką miała sytuację w domu rodzinnym.

Gość remvnusyt
Powiem ci tyle ze jestes popierdolona, rownie dobrze matka mogla cie wyskrobac i powiedziec "dobrze jej tak malej szmacie" rodzicow sie nie wybiera, sa jacy sa. Czasy sie zmieniaja swiat idzie do przodu, pomysl jak bys ty sie poczula jak by twoje murzyniatko ktore kiedys tam urodzisz zrobilo tak jak ty. Ps. Nie lansuj sie w tym USA tak bo nic ci to nie da.

czasami sobie chodze ulica sluchajca muzyki i czuje wolnosc wolnosc wolsnosc - wolnosc to moja adykcja - jedyne co mi ojcice kiedys powiedzial co byla prawda na moj temat bo poza tym mnie nie znal - to to ze "rob co chcesz i tak zawsze tak robilas"- jakbym potrezbowala jego pozowolenia na zycie ha ha jakbym kogokolwiek pozowolenia potrzebowala no tak i wkurzony ze nie robie co on chce pamietajcie : jestescie wolni i to wasze zycie nie musicie robic nigdy co chce facet , rodzic czy ciocia czy babcia jedyne jak ma sie male dzieci treba kompromisowac poza tym wszystko jets wolne i swiat jest wolny unbierajcie sie jak chcecie i badzcue soba nikt wam nie moze powiedziec co macie robic z wlasnym zyciem