Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość killla billlaaaa

do eli co filmiki z Los Angeles wstawia

Polecane posty

nie mam milosci do rodzicow to chyba oczywiste nie mam tez zamiary udawac ze mam bo tak przykazalo spoleczenstwo

Gość KIEŁKUJĄCY PLONN
tylko, że Nox ma schizofrenię więc jest chora. ella twierdzi, że jej serce jest pełne miłości, ale rodziców nienawidzi i cieszy się ze smierci ojca bo może robić karierę. nie powiem, żeby nox była bardziej pokręcona niż ella.

Gość tak, noxa ma dobry dzien
ale dlaczego nie masz milosci do nich? I co robisz na codzien- jaka masz prace?

wlasnie dlatego nie daje detali o sobie i teraz rozumiem dlaczego ludzie co maja zycie publiczne w jakiejs mierze sa tak skryci-kilka tam rzeczy powiem ale detali nie dam - nie musze

Milo mi, co do pozytywnych słów wobec mnie. Niebawem mam nadzieję, że moja twórczość zostanie doceniona...... na pewno na wyższym poziomie i wnosząca pewien sens. Bo tylko takie rzeczy są godne uwagi 🖐️

Gość tak, noxa ma dobry dzien
ja nie twierdze ze jest mniej lub bardziej pokrecona, tylko, ze na ogol nienawidzi wsyzskich a zwlaszcza kobiet ktore wydaly dziecko na swiat. Tak czy inaczej jest hipokrytka, nie sadze aby choroba ja usprawiedliwiala, a ela chyba tez choruje na cos wiec...

Gość dsaeeeeef
patrząc na to co wypisuje Ela jestem za aborcją, szkoda za przeproszeniem pizdy na tak niewdzięczne dziecko które matke w tyłek kopnie :/

Gość KIEŁKUJĄCY PLONN
i tak ci nie powie co robi...to czym się zajmuje już kilka razy zostało powiedziane w tym temacie. mogę za to napisać co ella lubi- słodzenie, słodzenie i jeszcze raz słodzenie. ps.cena sławy...masz to o czym tak marzyłaś. sama zaczęłaś pisać o tym,że masz rodziców a później, że jesteś sierotą.

Gość dajesz dupy za kase
wiemy ella- wampirka tez ma to za soba, nie anka?

Gość SDVDSVDFF
NOX ja zauwazylam, ze Ty jedziesz po kazdym kto do swoich rodziców stracił szacunek, ale pamiętaj, ze nie w kazdej rodzinie wszystko wygląda tak pieknie jak w Twojej. moze Ty nie bylas przez swoja matke ponizana i równana z gównem, moze Twoja matka mimo Twoich chorych wybryków Ci nadskakuje i dlatego wlasnie nie masz pojęcia jak to jest wychowywac się w toksycznej czy patologicznej rodzinie.

Gość KIEŁKUJĄCY PLONN
''tak Ele znam, tzn nie osobiscie, ale z wypiekami na twarzy oczekuje na kolejne filmiki żywotów nie śledzę, raczej twórczość, to fascynujące jakie tu osoby siedzą nie? takie skrajne, wyraziste, w każdej jest jakieś szaleństwo'' -a to wypowiedź jednego z lizodupów z jej tematu. Faktycznie...jest co podziwiać.

ide na kawe teraz fajnie sloneczko swieci a wczoraj padal deszcz weic sie ciesze

Gość jestem kobieta woda ogniem
Ela jestes super, zyj jak chcesz i rob co chcesz, badz szczesliwa ...ale ....matka czasem sie zainteresuj...jakakolwiek by nie byla to twoja matka...kiedys dopadna cie wyrzuty sumienia uwierz mi...i twoje szczescie duchowe uleci jak banka mydlana...wystarczy ze cos pojdzie kilka razy nie tak! Jestes bardzo pewna siebie - to super!! ale nie zapominaj o najwazniejszych wartosciach w zyciu..o rodzinie!!

Gość KIEŁKUJĄCY PLONN
idź, idź...

Gość Fanka ellliii
Ella kocham cię!!! jesteś super!! jesteś piękna!! jesteś mondra!!! jesteś po prostu ideałem kobiety!!! tyle w tobie radości!!! dajesz ludziom nadzieje i sprawiasz, że świat jest piękniejszy! tak samo jak ty pofarbowałam sobie włosy i zakręciłam loczki!!! chce być taka jak ty! a rodzicami się nie przejmuj...WOLNOŚĆ NAJWAŻNIEJSZA I STARZY CI NIE MARUDZĄ!!! Uwielbiam cię kochana ella!!!

Gość Exponeon
Trudno powiedzieć. Mamy tu do pewnego stopnia jednak do czynienia nie ze "zwykłymi filmikami".One zawierają pewien silny element afirmacyjny.Nie bez powodu to akurat ma taki charakter tzn takiego miłego,ciepłego i sympatycznego przekazu od "zwykłej osoby"do "zwykłych osób". Trudno tez zanegować to co Ella chce nam przekazać w swym ostatnim filmiku.Jest w jej "recepcie na szczęście"ziarnko prawdy. Tyle,że ja jej aktywność odbieram tu jako jedno z ogniw pewnego "łańcucha"i wiem że w każdej dobrze wykonanej manipulacji jest zawsze trochę prawdy by nią odpowiednio rozgrywać. Jej wypowiedzi odnosnie spraw związanych z rodziną pozostają bądź co bądź bez wyjaśnienia pewnych spraw w pewnej sprzeczności z jej wizerunkiem.Ale to tylko z uwagi na brak jasności co do pewnych spraw. Jej filmiki nie zwróciłyby w ogóle uwagi gdyby nie "venice beach"czy ciekawość kim Ona jest.

Gość Na fali i do przodu
Exponeon- uważam, że ta dziewczyna jest powiązana z jakimś ruchem religijnym (sektą). Może New Age...sama nie wiem. W każdym razie kolory w filmie, słowa...nic nie jest bez znaczenia. Porywa ludzi w ten wir, można powiedzieć że zaczyna nimi manipulować. Mówi o sobie zdawkowo, ale próbuje wywolać (moim zdaniem celowe) kontrowersje wokół swojej osoby.

Gość nie tymi drzwiami
lizodup! dzięki! a ty wtryniasz wszedzie nos i próbujesz jątrzyc. nie tobie oceniac ele głąbie, jej życie jej sprawa, gorsi chodzą po świecie nie podnieca mnie ameryka jak innych i nie mowie eli wprost jaka jest zajebista, ale twoje tepe kopiowanie mnie zmusilo, ela jest spoko bo chociaż mowi o niczym to robi to sto razy ciekawiej niz wy byscie potrafili. nara

Gość nie tymi drzwiami
to do kiełkującego glona :O :classic_cool: który jest tumokiem i pominął aspekt, że pisałam też o OWIECZCE!

Gość Exponeon
"wlasnie dlatego nie daje detali o sobie i teraz rozumiem dlaczego ludzie co maja zycie publiczne w jakiejs mierze sa tak skryci-kilka tam rzeczy powiem ale detali nie dam - nie musze" Jeśli chcesz subskrypcji to będziesz musiała. Jeśli tego nie zrobisz to w pewnym momencie ludzie przerwą oglądanie.Uwierz. Jeszcze jedna uwaga.To że próbujesz upublicznić swój wizerunek nie oznacza iz poprzez to stajesz sie "osobą publiczną"tak jak na przykład Donald Trump,który przez moment mignął w twoim filmiku. Btw czy to nie z powodu tego że mieszkając w NY mieszkałaś w Queens;)?

Gość AILEXON
miała spotkanie z ufo i co? Polaczki ograniczone do klanu i seksu pod kołdrą :O ja tez widze takie rzeczy nie robcie wiochy

Gość Exponeon
Na fali i do przodu. Niczego nie można wykluczyć. Jest na pozór bardzo sympatyczna,ciepła,miła,atrakcyjna...jednakże sprawa jej wypowiedzi odnosnie tego za czego sprawą czuje szczęście a także jej wydanie w jakim hołduje ona wolności osobistej a także jak przestawia jej rozumienie rodzic może tez przypuszczenie że sama pozostaje pod silnym wpływem czegoś lub kogoś.Jest bowiem to troszkę"dziwaczne".Nie jest nieobyczajne czy perwersyjne w żadnym wypadku.Jest mile ale dość dziwaczne.

Gość AILEXON
przeciezEli wam niczego nie narzuca, promuje sie i tyle, chyba zazdroscicie jej popularnosci :)

Gość jestem jan ze szprukowa
AILEXON- jeżeli coś jest podejrzane to trzeba to sprawdzić. jakie teorie spiskowe? lepiej tak jak ty żyć cały czas w niewiedzy i rozkoszować się każdym słowem tuska. zło przybiera różne wcielenia...nawet słodkiej i uśmiechniętej dziewczynki.

''przeciezEli wam niczego nie narzuca, promuje sie i tyle, chyba zazdroscicie jej popularnosci'' -nie ośmieszaj się...o jakiej niby popularności piszesz? popularny to jest Papież. Promuje się i tyle? Merlin Manson też się promował.

Gość Exponeon
Możliwe że to co Ella ma kanale anglojęzycznym swoim to akurat element swego że tak to ujmę portfolio.Wiem że pewne osoby tak robią.Wysyłają swoje takie jakby mini-etiudy w jakich grają krótko określoną rolę by potem to wysłać gdzieś gdzie po obejrzeniu tego dostanie zaproszenie na przesłuchanie do jakiejś roli-nie są to już jednak zwykle filmiki "hand made"jak z Venice Beach tylko ktoś Elli pomagał do kręcić. Teraz wiem że już kiedyś ten jej kanał odwiedzałem:) Dla mnie jest to troszkę dziwne życie ale to moja opinia.Kiedyś był taki film w formie paradokumentu o ludziach młodych takich jak Ella jacy wszystko co mają poświcili próbie kariery w Hollywood i film ten pokazał ich funkcjonowanie "od kuchni".Ich życie w przerwie od jednego castingu do drugiego.Pokazał tych którzy nie wytrzymali tego.To napisze że ten cały system i ta cała ich wolność tam to blef.To nie ma zbyt wiele wspólnego ze szczęściem na jakie myśli iz posiada receptę Ella.

moim zdaniem jest tutaj ukryty przekaz a filmy ella nagrywa sama. wystarczy looknąc na sam koniec