Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość killla billlaaaa

do eli co filmiki z Los Angeles wstawia

Polecane posty

Gość Exponeon
A kiedy Ty wyjechałaś z Polski? Generalnie to posługujesz sie językiem polskim tak jakbyś w Stanach była od maleńkości czy może od samego urodzenia i to był twój raczej "rezerwowy"w -stosunku do angielskiego-język. Początkowo myślałem,że jesteś osobą żyjącą w Stanach od urodzenia a w Twojej rodzinie są Polacy.Tak to raczej odbierałem.

Ubieranie sę w swoim stylu to żadna filozofia, większość indywidualistów ma taką wolność. ja mam swój styl, co mi nie przeszkadza w relacjach z matką. Twojej współczuję =, powinnaś też mieć córkę która wyjedzie i nie będziesz jej obchodzić ani trochę, to wielki ból. Te beznadziejne filmiki dla mało wymagających nie są tego bólu warte, jesteś ZŁYM człowiekiem i tyle. Ale tylko tacy się w sumie "wybijają" na swoje pięć minut, żałosne.

Gość mimozza kartoflana
aha :/

Gość barbiturianaka
jaka miała sytuacje? nic jej nie usprawiedliwia, no chyba że ojciec ją lał i gwałcił... W co wątpię. Rodzice nie dawali tyle hajsu nie było lansu szans na lepsze życie gwiazdy hollywood to byli be, trzeba było sie zbuntowac i ich olać. Dziewczyna często w filmikach mówi o pieniądzach. Prawie w każdym.

Gość mimozza kartoflana
gadzam się z Nox. Mądrze napisała,

Gość mimozza kartoflana
jeżeli nie byłaś gwałcona przez ojca, bita...to nie rozumiem skąd ta nienawiść?

Niestety motłoch i tak będzie takiej kibicował, bezmyślne pionki podniecające się łamaną polszczyzną :D To śmieszne... Cóż, wracam do swojego świata prawdziwych artystów, którzy osiagają sukces przez swój talent, a nie bycie znudzonym pustakiem, który ma gdzieś swoich bliskich. Powinnaś zostać zupełnie sama, a może już jesteś 🖐️

ja nigdy dziecie miec nie bede chociaz nie wiadomo moze mi sie jeszcze odmieni ale za bardzo lubie wolnosc i robienie kariery i zwiedzanie swiata- chce zarobic mnostwo pieniedzy i pomagac ludziom lub zwerzakom po prostu pomagac ludziom - to bedzie moja rodzina- te wszytsko pozytywne komentarze sa bezcenne i tak naprawde prawdziwa milosc znajduje sie najpierw w sobie

Gość De Alfred Alfach
Nox-nie powiem...że piszesz głupio ale z tym twoim "Światem prawdziwych artystów"to troszkę przesadziłaś:D

CHcesz zwodzić pięknymi słówkami, jednak twojej matce zadałaś cierpienie którego nie odkupisz obrzucając kasą obcych ludzi. Kariery też nie zrobisz, za dużo jest utalentowanych artystów, żebyś ty się przebiła z ... nie wiem czym właściwie, bo żadnej sztuki sobą nie reprezentujesz samozwańcza artystko :D 🖐️

Gość nfgbdsc
Ale smuty prawisz czyli w PL za mało kasy starzy dawali ? I tak cię znajdę w jakimś filmie xxx :D

milosc do wolnosci to nie nienawisc - w filmiku poradzilam nie wyzbyc sie negatywnej energii - ja mam w sobie tylko milosc i radosc -i wszystko co chce dzrwi mi sie otwieraja-jestem szczesciara bo jestem szczesliwa

Gość mimozza kartoflana
''milosc do wolnosci to nie nienawisc - w filmiku poradzilam nie wyzbyc sie negatywnej energii - ja mam w sobie tylko milosc i radosc -i wszystko co chce dzrwi mi sie otwieraja-jestem szczesciara bo jestem szczesliwa'' -cytaty rodem z sekty NEW AGE :/

Tak, jesteś szczęśliwa. Być może twoja matka choruje, lub jest bardzo samotna. Ale ty o tym nie myślisz. Jesteś szczęśliwa bo pustka jest wyłącznie szczęśliwa. Nie wiesz co to poświęcenie i cierpienie, bo wolisz nie widzieć niewygodnych kwestii. Żałosne, mało wartościowe i nic nie wnoszące. Kolejna taka sama osobowość, którą podziwiają ludzie bez większych pasji 🖐️

Gość poznanski kwiatek poIny
mnie matka wyrzuciła z domu, ale to nadal matka, szacunek sie należy, sama wkrótce będę matką, już kocham to dziecko, nawet jak wykręciłoby mi taki numer jak ty, to kochałabym je dalej

Gość poznanski kwiatek poIny
i powiem jeszcze jedno, wolałabym,żeby mnie moje dziecko zabiło pewnego dnia gołymi rękami niż żeby przestało mnie kochać, jak możesz mówic o pozytywach jak nie wiesz co to miłość? znajdź ją w sobie, wtedy zrozumiesz rodziców. Pozdrawiam

Gość KIEŁKUJĄCY PLONN
nie obraź się Ella ale mi się wydaje, że coś ćpasz! serio! no i że zarabiałaś ciałem jak przyjechałaś do NY. Ciagle mówisz o tej kasie i seksapilu i o tym, że faceci wariują na twoim punkcie :/

Gość Exponeon
"jeżeli nie byłaś gwałcona przez ojca, bita...to nie rozumiem skąd ta nienawiść?" Nie do końca rozumiem Elli i próbuje zrozumieć ale miałbym jednak pewne zastrzeżenia do waszych zapatrywań. To dość płytkie kojarzyć nieszczęśliwe dzieciństwo czy młodość wyłącznie z przemocą fizyczną czy gwałtami. Jest jeszcze wiele obszarów jakie mogą spowodować nienawiść wobec bliskich.Przemoc i znęcanie sie psychiczne,psychopatyczna osobowość rodziców,obsesja kontrolowania przez nich życia swych dzieci całościowo bez liczenia sie z ich uczuciami i wewnętrznymi potrzebami.To tez może doprowadzić do nieszczęść w życiu osobistym i ucieczki jak najdalej od tych jacy tak uciekające traktowali i znam wiele tego przykładów.Niemniej mam tez pewne wątpliwości co do Elli.Ona albo tłumi w sobie skutki jakiejś tragedii która ja spotkała w życiu albo ma pewne problemy z osobowością,psychiką.

Gość KIEŁKUJĄCY PLONN
''albo ma pewne problemy z osobowością,psychiką.''- obstawiam ten wariant czytając i śledząc jej wypowiedzi. i te dziwne stany niekontrolowanej euforii a później pisanie o tym, że cieszy się, że jej ojciec umarł i że matka gówno ją obchodzi.

Dlatego nie będę się wysilać, bo to co piszę jest zbyt skomplikowane dla twpoje pustego łebka. I pamiętaj o jednym, nie będziesz wiecznie młoda i zadowolona, życie jest krótkie i szybko przyjdzie nam odpowiedzieć za jego jakość :) Żegnam.

Gość KIEŁKUJĄCY PLONN
moim zdaniem pani Ella gra a raczej reżyseruje jakiś film...może też bawi się psychika naiwnych odbiorców. tak czy inaczej wyczuwam w tym coś złego.

nie napisalam ze ciesze sie ze ojciec umarl i ze matka gowno obchodzi a ty mi pisezsz jak jakis cytatat ktorego nie ma

Gość Vampir z Glasgow
Nox-bardzo mnie podniecasz gdy piszesz te wszystkie wielkie i jakże piękne rzeczy👄

Gość fanek noxelii
noxelia coraz bardziej Cie lubię :)

tak jest zbyt skomplikowane wybacz vampiryczna ksiezniczko jestem zbyt glupia by zrozumiec twoje wypowiedzi ha ahabhhhh haha ha

Gość KIEŁKUJĄCY PLONN
''nie mam rodzicow i to ze nie ma ich juz w moim przynosi mi ogromnie SZCZSESCIE!!!! trzy tata jrest w polsce w ziemi na jakims cmentarzu -nie wiem ktorym mama jest gdzies ale gdzie dokladnie nie wiem i CIESZE SIE Z TEGO nie mam obecnie zadnej rodziny i dzieki temu moge sie poswiecic karierze i sie rozwinac nareszcie i byc szczesliwa'' -faktyczne...tyle miłości bije z twoich słów :)

Gość KIEŁKUJĄCY PLONN
schizofrenia??

Gość tak, noxa ma dobry dzien
wszystkie leki wziela to jest mila i mowi pozytwynie o matkach, szkoda ze na codzien jedzie kazdej kobiecie ktora urodzila dziecko= swojej matce rowniez

Gość KIEŁKUJĄCY PLONN
''mialam moze jakies dwoe rozmowy telefoniczne z ojcem ktory nawet nie wiedzial dokladnie gdzie jestem i zaluje ze w ogole rozmawialam potem on zmarl wiec wiecej rozmow nie bedzie i super'' -faktycznie...